Květen 6, 200817 r Autor Lube tak na kdy se domluvíme na ten pátek? Je mě to celkem jedno ale můžu až tak kolem půl 8 vyjez z litoymšle
Květen 6, 200817 r Ste blazni tam neni co delat takle brzo,ale vas vylet ja to mam blizoucko takze neni kam spechat.....a ja sem hlavne zvedavej na TC
Květen 6, 200817 r Autor Petřík má pravdu. Rána nic moc. Rozjíždí se to cca kolem 13:00. Stačí mrknout na program.
Květen 6, 200817 r at si prijedou brzo a priste to uz neudelaj,zase tak velky sraz to neni aby se tam otapavalo od rana.....
Květen 6, 200817 r To je fakt, já tam minule prijel kolem jedny, mam takovej pocit, ale protoze to vypadalo na bourku (kterou jsem pak stejne vychytal) odjizdel jsem odtam kolem treti a krasne jsem si stihl vsechno prohlidnout a nafotit Takže letos bych byl pro, se někde kolem těch 11:00 sejít a frčet do VM, to bude akorát
Květen 6, 200817 r Já se zase rval v nějaké dědině před SY na autobusové zastávce o jedno místečko, pač stěrače sice stíraly, ale pomalu Tak snad to letos bude lepší
Květen 7, 200817 r No jestli bude prset tak jedu ale ne Supem ....Doufam,ze bude pekne moc se tesim....
Květen 7, 200817 r Ne já FRS brtránek ORS I Takže nafták a benzínák, no chtělo by o v PA domyslet čas kdy tam ale dneska s mi rozblikali kontrolky tak nevím aby jsme nejeli jedním jinak bych dal rozumný čas a mohlo by to klapnout
Květen 8, 200817 r Autor No jo uvidíte kucíí jak vám to dopadne. Já s Dannysem on jede z Brna tak máme naplánovanej sraz kolem 11hod v litomyšli na pumpě.
Květen 8, 200817 r Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat.
Květen 8, 200817 r Ahoj, já se taky přidávám. V.Mýto jezdím každý rok, tak tenhle nevinechám. Tak platí sraz v 10 - 11h na pumpě??? Teda pokud se k Vám můžu přidat. Samozřejmě, za to měkký I se omlouvám !!!!!
Květen 8, 200817 r No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho
Květen 9, 200817 r No čas se asi upřesní ale pokud se na autodrom dostaneme během chvíle tak by těch 10hod popřípadě trochu dýl bylo v poho No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani
Květen 10, 200817 r Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-)
Květen 11, 200817 r Koukni na jejich stránky, jsou tam info o vlezným, fotky z min. roku a hlavně mapka celýho areálu, kde co je;) www.fashioncars.cz
Květen 11, 200817 r Je tam nějaký parkovný nebo "vlezný"? Nebo se parkuje mimo? Nikdy jsem tam nebyl :-) "Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč." Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme ) a budeš v autě jen ty dáš 200,-
Květen 11, 200817 r "Jednotlivé vstupné je 100 Kč, vjezd aut s tuningem 100 Kč."Z toho bych pochopil,že když budeš chtít vjet do vnitř ( což samo chceme ) a budeš v autě jen ty dáš 200,- Holt si vezmeme svačiny sebou nebo dude dietka !!!
Květen 11, 200817 r No já si myslim, že tak na devátou odjezd bude v klidu. A když hodíme tempo jako do Příbrami, tak si na tý pumpě stihnem dát v poho ještě snídani No to tempo jako do Příbrami asi né povezem totiž sebou asi malýho špunta takže výletní jízda Kubíku PS: podle programu by to chtělo být už v 10hod v arealu (registrace na sprinty do 10:30) začátek Cupu v 10hod. Upraveno Květen 12, 200817 r od Dejvi99
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.