viewer Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Ahoj, tak jsem zjistil, že přesto, že kámoš má úplně stejné auto, tak má na tom plastu co je na motoru jiné označení. Obě auta jsou stejný MR, stejný motor BFQ a já tam mám jak je vidět na fotce 1,6 SR kdežto on tam má jen to 1,6, jinak nic. Nevíte někdo v čem je rozdíl ? Editováno: 6. Květen 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ahoj, tak jsem zjistil, že přesto, že kámoš má úplně stejné auto, tak má na tom plastu co je na motoru jiné označení.Obě auta jsou stejný MR, stejný motor BFQ a já tam mám jak je vidět na fotce 1,6 SR kdežto on tam má jen to 1,6, jinak nic. Nevíte někdo v čem je rozdíl ? Jen v tom že tam ty písmenka nejsou jak jsi řek kód motoru je stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Taky mám bez SR jen 1.6 a nechápu proč by tam SR vůbec mělo být, že by vyráběli kryt motoru pro zahraničí s jiným označením? Páč nechápu, co by SR vlastně vůbec mělo znamenat ... Původně jsem myslel, že to SR tam mají napsané 1.6 do 2001, tak teda asi nee ... Co to znamená SR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Mám to tam taky a mám konec 99. RS je vykonejsi 1.8T tak u tohohle motoru to predelali a je z toho vykonejsi SR. Myslim tím od 55KW verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 nerovná se náhodou RS-Rally Sport??? A to SR už bylo používáno u motorů Peugeot.Podle mě to bude mít souvislost s nejrůznějšími vylepšeními tohoto motoru-variabilní sání atd. Dělení motorů je jasné už podle nápisu na 5tých dveřích "stokoňka má červené íčko a 55Kw má jen černý nápis 1.6 nebo v případě starších ročníků pro jistotu vůbec nic a to přesto, že má taky MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 nerovná se náhodou RS-Rally Sport??? A to SR už bylo používáno u motorů Peugeot.Podle mě to bude mít souvislost s nejrůznějšími vylepšeními tohoto motoru-variabilní sání atd. Dělení motorů je jasné už podle nápisu na 5tých dveřích "stokoňka má červené íčko a 55Kw má jen černý nápis 1.6 nebo v případě starších ročníků pro jistotu vůbec nic a to přesto, že má taky MPi to jo,mohlo tam byt aspon cerne I:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 nerovná se náhodou RS-Rally Sport??? A to SR už bylo používáno u motorů Peugeot.Podle mě to bude mít souvislost s nejrůznějšími vylepšeními tohoto motoru-variabilní sání atd. Dělení motorů je jasné už podle nápisu na 5tých dveřích "stokoňka má červené íčko a 55Kw má jen černý nápis 1.6 nebo v případě starších ročníků pro jistotu vůbec nic a to přesto, že má taky MPi Njo a nejvetsi blbci jsou v AAA - na inzeratech maji napr na 1.6 napsano k tomu i male i A pritom se nejedna o 100 konovku. Takze proste vsechny motorizace s 1.6 maji oznaceni s ickem coz v tom clovek ma gulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 ja bych rek ze SR bude Sport Rally :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Tak protože nikdo přesně neví, tak jsem si napsal do škodovky a teď už vím úplně přesně co to znamená když někdo má na tom deklu SR a někdo néé. Neznamená to NIC, jde prý jen o marketingovou úpravu, jedinej rozdíl v těch 75kW motorech BFQ je totiž jen ten kryt, buď je na něm SR nebo né, jinak je vše naprosto stejné, toť odpověď ze Škoda-Auto A máme jasno....ale mě stejně rohlíkem neopijou, ta s označením SR prostě jezdí lepší !!!! Editováno: 8. Květen 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) No ja si myslim ze je treba hure zajete - doma jsou 2 100 konovky a jedna jede lepe a druha hure. Spise bych asi rekl jedna jezdi normalne a druha jeste lip? Editováno: 8. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Pánové - chce to jen hledat. Hodně podobné téma se tady už probíralo, je tam i vysvětlena ta zkratka SR.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...liv%E9+s%E1n%ED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.