Fajerak Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Vem origo klíč, zajdi do tesca a nech si ho dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Nejsem si jist jestli bych v tom tescu pochodil.Dnes jsem zjistil že štítek(na kterém měl být kod nepatří k mému autu),takže v tuto chvíli mám jen jeden klíč kterým odemču všechny dveře ,kufr,přihrádku a nastartuju.Nic víc nemám.Jak mám dodělat druhý klíč aby mě to nestálo 2000-3000kč(znám možnosti jak ho udělat ale vinde to na ty peníze co jsem psal. Ještě jednou píši, chci jen obyč klíč odemčít a nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Mam dojem ze levneji Ti to nikdo neudela , uz vycteni toho pinu neni levne a bez nej se neobejdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Jj, vyčtení kódu 1000kč, klíč cca 200kč, něco zámečníkovy za vyfrézování a spárování 500.hoši já to jebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 A to to mas porad levne , ja to dodelaval z origo dalkou a to se ani neptej kolik to vyslo , s tim ze pin jsem nastesti mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak jsem dnes obvolal zámečnictví a vypadá to že mi klíč bez dálky udělají se vším všudy a na jednom místě i s vyčtením kodu,vybroušení a spárování za 1500kč.Tak jsem zvědavej jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Jen mě napadlo,podle origo klíče nechám vyfrézovat dva klíče, origo klíč přidělám nejblíž ke spínačce a strčím a nastartuji klíčem bez čipu.Nastartuji?Vezme mi to imobilizér?Bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Máte s tím někdo skušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jiste , tim pripadny zlodej ma jednoduzsi cestu k vozu jelikor nemusi resit immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Prosím věcně. Nemám auto za 500 000 tisíc ale za 10-tinu ale to tu neřešíme. Otázka je jiná. Editováno: 26. Únor 2015, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 zajdi do klíčového centra HB group mají hodně poboček nebo v jakémkoliv slušném klíčařství ti udělají klíč s čipem a na čtečce ti udělaj kopii immo a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Prosím věcně. Nemám auto za 500 000 tisíc ale za 10-tinu ale to tu neřešíme. Otázka je jiná. Takze věcně , v pripade ze budes mit v aute zabudovany natrvalo čim z kliče bude moct odjet z autem kazdy kdo bude mit alespon kousek umu na to aby ho nastartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Takze věcně , v pripade ze budes mit v aute zabudovany natrvalo čim z kliče bude moct odjet z autem kazdy kdo bude mit alespon kousek umu na to aby ho nastartoval.Ok jsem s tím smířen tak jdem okrok dál, udělal jste někdo kopii planžety,origo klíč přilepit ke spínačce a startovat s kopií.Půjde to?Bylo by to za hubičku cca 300kč.Jo a ďáble immo ti zjistí zloděj za 10vteřin, ale on se immo nezabívá.Když kupuješ auto už musíš být smířenej s tím že o něj přindeš(a tomu věř že do pěti min máš autí pryč.Jak píši auto za 50 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Tak nějak jsem Ti posledně zdelil že to pujde Jo a precti si pravidla , predhozi prispevky se necituje ale to tak Te upozornuju ze slušnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Čip musím kuchnout nebo stačí když přiložím nastálo celý klíč ke spínačce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Spiše ho priloz k budikum , tam je ctetci čast , a pokud se vleze tak klidne cely klič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To je nějaký relé nebo jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 V tom Ti neporadim , budiky jsem az tak dopodrobna nerozebiral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Zdravím asi mi na moji otázku odpovíte,že mám hledat na fóru,ale přece.Pořídil sem si tento klíč s čipem jelikož sem s koupí auta druhý nedostal.Nechal sem si vybrousit planžetu a potřeboval bych přizpůsobit IMO a dálku.Nevím jak na to VAG mám,nikdo mi nechce poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 jaký máš rok a měsíc výroby auta, pin k imobilizeru máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Tak, hledat, i když netvrdím, že najdeš přímo řešení pro tebe, ale máš pokračovat v již založeném tématu. Co třeba TADY? Tady to zamykám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Tak nic, rolbař byl rychlejší, témata slučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Je to 3/2002,pin k IMO nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 tak immo bez pinu nesladíš, musíš navštívit někoho, kdo ho přizpůsobí a ten vystřelovák je podle čísla pro 2,5generaci komfortu, ty dle datumu má 3. gen, takže sladit nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.