Jump to content

Jak obstarat dalsi klic?

Anthony

Recommended Posts

Potrebuju na auto v signature s komfortkou 799 B obstarat levne (rozumej nikoliv z autorizovaneho servisu) dalsi vystrelovaci klic s dalkou. Mam jen jeden, mam k nemu plastovy prouzek s kody a umim Octu pichnout na Vag-com. Chapu, ze samotnou planzetu mi udelaj v zamecnictvi, ale potrebuji sehnat ten plast s elektronikou (coz by slo asi v sekci bazar) a hlavne nejak rozchodit immo s origo alarmem, kdyz nemam dalsi skleneny valecek. Da se to zvladnout "podomacku"? Da se nejak pripojit jiny klic s cizim valeckem? Fora jsem cetl, ale nic nevycetl. Diky za podnetne odpovedi.

Pokud máš Komfortku 799 B tak je to 3.generace Další immo tyčinku přispůsobíš ale musí být nová použitou k jinému autu už ne.Navíc potřebuješ znát Pin a obyčejným káblem na Vag to nevyčteš chce to aspoń Vagtacho

Nepotěšils, ale dík :-)

Co to stojí ten immo váleček?

Potrebuju na auto v signature s komfortkou 799 B obstarat levne (rozumej nikoliv z autorizovaneho servisu) dalsi vystrelovaci klic s dalkou. Mam jen jeden, mam k nemu plastovy prouzek s kody a umim Octu pichnout na Vag-com. Chapu, ze samotnou planzetu mi udelaj v zamecnictvi, ale potrebuji sehnat ten plast s elektronikou (coz by slo asi v sekci bazar) a hlavne nejak rozchodit immo s origo alarmem, kdyz nemam dalsi skleneny valecek. Da se to zvladnout "podomacku"? Da se nejak pripojit jiny klic s cizim valeckem? Fora jsem cetl, ale nic nevycetl. Diky za podnetne odpovedi.

Proč nezkusíš hledání - tlačítko vpravo nahoře

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=vystřelovací

Nic vhodneho nevidim, nesedi typ klicku.

Nechápu co ti nesedí. V prvním příspěvku píšeš, že chceš klíč na komfortku 779B. To co jsem ti dal odkaz je právě k této komfortce. Jaký typ klíčku by sis potom představoval

jaký klíč potřebuješ?

Origo mam dvojtlacitko, tak nevim, jestli to trojtlacitko je funkcne stejne, tj. bud treti nechodi nebo otvira kufr jako u OII.

Takze si myslim, ze potrebuji vystrelovaci dvojtlaciktovy s nepouzitym immo-valeckem a zrejme "prazdnou" planzetou.

Edited by Anthony

Origo mam dvojtlacitko, tak nevim, jestli to trojtlacitko je funkcne stejne, tj. bud treti nechodi nebo otvira kufr jako u OII.

Takze si myslim, ze potrebuji vystrelovaci dvojtlaciktovy s nepouzitym immo-valeckem a zrejme "prazdnou" planzetou.

Pokud budeš mít vše správně zapojeno a komfort 779B tak ti třetí tlačítko bude fungovat na otevírání kufru.

Nejjednodussi budes mit sehnat si v sekci bazar nove klice... pres skodu stoji jeden vystrel pres 2t,-

..ja mam sadu ze zamkama po 1600,- ;)

Pro Oct1 je podstatne aby to byly 1JO at 2 nebo 3tlac to je jedno u 3tlac jde i kufr a oboje klice jsou nakodvat na DO stahovani oken... da se pouzit i 1KO 3tlac z OII ale na ten facha jen cetr DO..... ale to uz je tu nekolikrat popsane..

Edited by JasteR

Čest lidi. Jak poznám co mám za typ klíčku? Mám Octavii 1 rok 03 a pevný klíček 434MHz. Ještě bych rád věděl, jaký tam mám immo. Poradíte někdo. Díky moc.

Edited by buff

Nejak nechapu, ze Etka uvadi pro klic, ktery mam, ale potrebuji jeste jeden, a to 1J0959753AG jako nahradu 1J0959753CT, u nehoz uvadi frekvenci 433 MHz a ja mam na klici (viz foto vyse) vytisteno 434 MHz. Vyznate se v tom nekdo?

Prosim, prosim, nemate nekdo odzkouseno, zda klicek 1J0959753DA na frekvenci 434 MHz chodi na komfortce 1C0959799B na O1 rv. 2004, u niz je origo klic 1J0959753AG (podle Etky 433 MHz, ale podle napisu na nem 434 MHz) ? Myslim, jako jestli jde rozchodit dalkove ovladani a immobilizer. Dekuji za kazdou pomocnou odpoved.