Rado22 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 zdravim vas, nenasiel osm nikde odpoved na moju otazku tak skusim tu. ma niekto z vas na uvedenej fabke nejaky ladak? uvazujem totiz nad niecim lebo podla mna by to mohlo prispiet aspon ako tak ku zvuk. klice mojho "vysavaca" ak niekto nahodou z vas ma tak by som ho na kolenach prosil aby mi ten zvuk nahral alebo aspon opisal aky je... vopred diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Staci hledat: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=tangerin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 aha.. no dik moc... fakt som hladal ale nepodarilo sa... akurat by som mal otazku na nejaky shop kde sa daju zohnat tie redkucie zo 45 na 37 mm ak by nahodou nepasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To neseženeš, ja to taky vzdal, je to redukce na navaření a je to celkově na prd. Ja to dělal tak, že jsem rozřezal poslední díl a sundal jsem ho až ke katu. A na katalyzatoru byl průměr 45 mm. Tak jsem koupil vyfukovou trubku a koleno a dopasoval to jak to šlo anebo udělat toto http://www.vyfuky-laityng.cz/index.php?pag...t&Itemid=26 , je to samé co jsem dělal, ale vyčlo to kolem 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 no dnes som volal do laityngu a vraveli ze s 37mm neni problem.. tak uvidim ze co a ako. do 2 tyzdnov by mal byt na aute. .pak hodim nejake to info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 A měřil jsi to kolik to máš? Některé vyfuky byly 37mm a některé 45mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 jj mam 37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 kks je normalne ze od kat. az po tlmic je potrubie v jednom kuse? zvyklo to byvat kedysi rozdelene aj tam ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jo je to tak pokud maš origo vyfuk z výroby, musíš vzít fexu a řezat, jsou tam takové 3 tečky, tak to řízni na té prostřední. Ja to delal taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 oki mrnkem sa na to.. dnes sa do toho idem pustit... jaj dufam ze to bude stat za to a ze to neboli zbytocne vyhodene peniaze.. woody myslis ze sa da pocitit aj rozdiel na vykone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Dobry ftip, při tom výkoně? EE. Pak dej foto, ja dam večer taky fota co jsem dneska kutil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 jaj no dnes som nahodil... proste parada.. najskor ziadna slava ale jak sa vypalil tak buble, huci, reve... na 1,2 trojval. by som to v zivote nepovedal... zajtra prihodim nejake foto a video.. maximalna spokojnost len keby to tak nesmrdelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.