Publikováno Květen 11, 200817 r ahoj, pred par dny mi zacal zlobit central. Nejdou zamknout dvere ridice. Pouzivam jen dalku, zamky jsou zaslepene. Pokud ze zadu zatlacim kolik a nasledne zamknu, je to ok. Jinak se vse odemkne normalne, jen u dveri ridice se to klapnuti zamku ozve dvakrat. Obcas to zase jde zamknout vesechno, pak treba po otevreni dveri az kdyz nastupuju do auta a dvere zaviram cvaknuti zamku dveri ridice se ozve znova a pak uz nejdou zamknout. Zkousel jsem treba dvakrat odemknou a zamknout, jak mi radili, ale to nepomaha, dvere ridice se nezamknou. Tak ze asi pujde dolu tapec a zkusim okouknout konektory. Ma nekdo podobnou zkusenost s centralem a vi, jak na to? Dekuju....
Květen 14, 200817 r ahoj, pred par dny mi zacal zlobit central. Nejdou zamknout dvere ridice. Pouzivam jen dalku, zamky jsou zaslepene. Pokud ze zadu zatlacim kolik a nasledne zamknu, je to ok. Jinak se vse odemkne normalne, jen u dveri ridice se to klapnuti zamku ozve dvakrat. Obcas to zase jde zamknout vesechno, pak treba po otevreni dveri az kdyz nastupuju do auta a dvere zaviram cvaknuti zamku dveri ridice se ozve znova a pak uz nejdou zamknout. Zkousel jsem treba dvakrat odemknou a zamknout, jak mi radili, ale to nepomaha, dvere ridice se nezamknou. Tak ze asi pujde dolu tapec a zkusim okouknout konektory. Ma nekdo podobnou zkusenost s centralem a vi, jak na to? Dekuju.... Mám podobný problém. Dveře řidiče zamknu jedině zamáčknutím kolíku a otevřu je jedině zevnitř, takže do auta lezu dveřma spolujezdce... Sehnal jsem si jinou ŘJ centrálu co je v řidičových dveřích a to nepomohlo. Zkusíme proměřit všechny dráty, jinak už nevím, co s tím. V nejhorším se obrátím na autorizovanej servis a připravím si balík, protože bych čekal že mi vymění půlku dvěří za nový.
Květen 15, 200817 r Reaguje vám stropní světílko na otevření řidičových dveří ? jestli se nerožne máte špatnej mikrospínač ve dveřích.
Květen 15, 200817 r Autor dvere se mi odemykaji, ale nezamykaji. Nekdy se to povede, ale posledni dobou spis ne. Takze jak jsem rikal, zkusim sundat tapec a skouknout svorkovnice a prostriknout zamek. S tim spinacem od osvetleni to vyzkousim, to si ted nejak nevybavuju a tak nevim, jestli se rozveci. Zas dam vedet na co jsem prisel....
Květen 20, 200817 r ahoj, pred par dny mi zacal zlobit central. Nejdou zamknout dvere ridice. Pouzivam jen dalku, zamky jsou zaslepene. Pokud ze zadu zatlacim kolik a nasledne zamknu, je to ok. Jinak se vse odemkne normalne, jen u dveri ridice se to klapnuti zamku ozve dvakrat. Obcas to zase jde zamknout vesechno, pak treba po otevreni dveri az kdyz nastupuju do auta a dvere zaviram cvaknuti zamku dveri ridice se ozve znova a pak uz nejdou zamknout. Zkousel jsem treba dvakrat odemknou a zamknout, jak mi radili, ale to nepomaha, dvere ridice se nezamknou. Tak ze asi pujde dolu tapec a zkusim okouknout konektory. Ma nekdo podobnou zkusenost s centralem a vi, jak na to? Dekuju.... Je tu toho hafo,staci to projet,moznosti je vicero,hledej treba prispevky Matrixe,moje ... shrnu to: promerit neprerusenost kabelu,VAG,zkontrolovat mikrospinace v zamku dveri.Pokud je vse OK,je asi vadna RJ ve dverich.Nejlepsi je zajet na vrakarnu a tam pripojis jinou,vyzkousis,zaplatis a jedes.Neber zajice v pytli.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.