Publikováno Květen 12, 200817 r Prosím nemohli byste mi někdo říct údaj o maximální stoupavosti vozu Škoda FAbia 1,4 50kW? Nebo alespoň odkaz na stranku kde bych tento údaj našel. předem díky! Moc mi to pomůže..
Květen 12, 200817 r Myslím, že 90° - když ji budeš zvedat jeřábem Podle mě žádná taková tabulka neexistuje, i když se to nechá relativně snadno spočítat - stačí znát polohu těžiště a součinitel tření. Ale těžiště ovlivňuje náklad včetně posádky a tření použité pnenumatiky a povrch (asfalt, hlína, sucho, mokro, sníh...). Prostě je to stejné jako, když se tě optám v jaké rychlosti dostanu smyk... Jediné co se dá najít je jaký vozík můžeš zapojit za auto při stoupání do 12% (to co je v TP) nebo do jiných stoupání(třeba 18%). Ale běžně se ty další stejně neuvádí.
Květen 13, 200817 r poviem presne kolko vyleze v horach dost a na ceste do 12% stupania asfaltka k domu, museli sediet ludia na kapote aby to vyslo a nehrabalo, podotykam ze za sebou sa tahal vozik ktory mal dobre 2t ( 2x tazsi ako cele auto a bol to combik )
Květen 24, 200817 r Pipa31: to nie je moc, pozri na tatru na polygone stupa do 45% Upraveno Květen 24, 200817 r od houmr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.