TomasB Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nějak se mi nedaří najít pěknej hotel v okolí Litvínova, jedinej pěknej http://www.hotelloucky.cz/cs/hotel/prohlid...koju-a-cen.html co mi doporučila kolegyně je bohužel na mnou požadované ubytování od úterý do čtvrtka plnej až po půdu. Co tak už snad 3 hodiny brousím po netu, tak nic pěknýho nemůžu najít. Jestli někdo něco doporučíte, budu rád. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nějak se mi nedaří najít pěknej hotel v okolí Litvínova, jedinej pěknej http://www.hotelloucky.cz/cs/hotel/prohlid...koju-a-cen.html co mi doporučila kolegyně je bohužel na mnou požadované ubytování od úterý do čtvrtka plnej až po půdu. Co tak už snad 3 hodiny brousím po netu, tak nic pěknýho nemůžu najít.Jestli někdo něco doporučíte, budu rád. Díky. Tak přemýšlím a abych se přiznal tak jsem nevěděl ani o tomhle. A co Cascade v Mostě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 na ten jsem koukal, ale podle fotek nic moc, tedy spíše nic. Ku.va, nerad bych dopadl jako ve Valmezu, kde jsem bydle u Doubků nebo tak nějak se to jmenovalo a to byl hrozný pelech, tehdy bouhužel jediný dva hotýlky na úrovni byly taky obsazený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Vzpomen si jak bylo u tchana a pak Ti bude pripadat kazdej hotel jako Contik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 ZJistim zitra, kolega je z Litvinova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) zítra vyjíždím po 5 ráno, to už bude asi pozdě, sakryš. Musím být v 8 v Ústí n.L. a D11 je teď rozkopaná a je to na Prahu utrpení, dneska 2 hodiny do Prahy. Každopádně díky. Editováno: 12. Květen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak to holt nepomuzu A co v UL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 díky, to už je docela daleko, musel bych dřív vstávat. Nic se nedá dělat, risknul jsem to a zamluvil Casanovu, je to v nějaké prdeli u Litvínova, tak to budu mít na jednání asi 10km. Je to sice za podezřele malej peníz, ale podle fotek to vypadá celkem dobře, jen koupelnu tam nafocenou neměli, tak jsem zvědav. Koupelna, záchod a dostupnost netu je pro mně to nejdůležitější Net většinou chytnu po Ufonovi, a když ne, tak musí být na hotelu. http://www.hotelcasanova.eu/fotogalerie2.a...cartella=Pokoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jsem se ptal a co v UL jako ze co mas v planu delat v Usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Prej v nějaký prdeli u litvínova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ku.va, to jsem si zas dal. To je teda pěkná hrůza. Hned jsem druhou noc stornoval a znova hledal. Ve čtvrtek začínám později, tak dlabu na vzdálenost a našel jsem si hotel Royal v Chomutově. Sice to budu mít 50km, ale začínám až v 9:30 tak to neva. Je to tady pěkná díra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tak dneska o poznání lépe V Chomutově v Royalu. Ten pajzl ze včerejška byl fakt eklovní. A ráno jsem šel na snídani a ono hovno. Prej nepřišla kuchařka do práce... Tak jsem je poslal do prdele s celým jejich pajzlem a pěkně křápnul dveřmi, protože jsem docela pospíchal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Hele, Tome, nejsi ty tak trosku nevyrovnany clovek? A nemas vredy? Furt se rozcilujes... To nedelas dobre Jaromire, ty sirky se ti vymstej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Hele, Tome, nejsi ty tak trosku nevyrovnany clovek? A nemas vredy? Furt se rozcilujes... To nedelas dobre Jaromire, ty sirky se ti vymstej a tebe by nenasralo mít zaplacenou snídani a řekne ti pipina, že nepřišla kuchařka do práce, tak žádná není? Tak mně napadá, že by nebylo špatný téma s doporučeními na hotely, to by se mi docela šiklo. Bookuju většinou den 2,3 předem a to je docela problém, protože ty dobrý hotely bejvaj často plný a to hledání a vybírání mně sere. Pak to občas nevyjde a chytnu nějakej hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ja vsechno resim s klidem Takze sice by mi to nebylo prijemny, ale v klidu bych jim rekl, ze mi cenu za snidani vratej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak mně napadá, že by nebylo špatný téma s doporučeními na hotely, to by se mi docela šiklo. Tak mě zase napadá udělat podsekci Lampárny, co by se jmenovala "Starosti a radosti TomaseB" Hotely a reference na ně asi líp najdeš na jiných fórech, než tady, kde se primárně řeší úplně jiný téma, ne? Tím tě nechci nějak omezovat, jen mě udivujou způsoby tvýho uvažování . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ja vsechno resim s klidem Takze sice by mi to nebylo prijemny, ale v klidu bych jim rekl, ze mi cenu za snidani vratej :-) Jinak že budou v Občanskym Joudovi pečený vařený, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak mě zase napadá udělat podsekci Lampárny, co by se jmenovala "Starosti a radosti TomaseB" Sem pro !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 tady mate kuci odkaz na vyhledavani hotelu...je to z meho byvaleho zamestani :-) http://hotelselector.wlw.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Sem pro !!! já bych mu udělal celé nové forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 tady mate kuci odkaz na vyhledavani hotelu...je to z meho byvaleho zamestani :-)http://hotelselector.wlw.cz/ super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 já bych mu udělal celé nové forum :w00t1: :w00t1: :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.