Květen 26, 200817 r Já pojedu z Práglu asi taky sám..tak předběžně navrhuju srazík kolem 10 ráno hranice Prahy na 0km D8 u Mc Donald?? Jěště bych to potvrdil..Přidáte se někdo? Upraveno Květen 26, 200817 r od 101
Květen 27, 200817 r Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil
Květen 28, 200817 r Dej výpověď a budeš si válet koule jen po srazech. Co ty na to? dobrej nápad:-)ale to by mě zase neba se válet jen po srazech:-)
Květen 28, 200817 r Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil tak na Mimoň asi budu trochu mimo budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata...
Květen 28, 200817 r spanilku nejezdim, mam svý auto rád asi tak nějak jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno
Květen 28, 200817 r ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena??? spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku..... Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo??? Upraveno Květen 28, 200817 r od mira
Květen 28, 200817 r ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena???spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku..... Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo??? ano přítelkyně se mnou jede
Květen 28, 200817 r jj, jasný.. je tam nějakej plac pro skodahome? sem se taky ptal woe myslím že by měl být..každý rok teda byl...zajišťoval to Olin snad...ale teď...
Květen 28, 200817 r jj, vždycky ste stáli napravo od recepce my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu..
Květen 28, 200817 r jj, vždycky ste stáli napravo od recepce my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu.. a nechcete stát pohromadě všicky jako že klub???proč být roztahaný???
Květen 28, 200817 r tak tak správně dakie píše s EDT ..sice klub tady se taky počítá to je jasné ale:) jinak já přifrčím až ráno v sobotu:( v pátek musím ještě odpoledne do práce na seminář..se z toho pose... ale nejsem natom jako Mira
Květen 28, 200817 r jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno já jen umyju přední sklo abych něco viděl
Květen 28, 200817 r já jen umyju přední sklo abych něco viděl jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich:
Květen 28, 200817 r tak na Mimoň asi budu trochu mimo budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata... No ja jednu jen na sobotu, spanilku nejezdim mam sve auto rad ... a do Mimone je to 10min tak to zvladne snad kazdy...
Květen 28, 200817 r jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich: to by na mě foukalo a na dálnici by mi ulítlo zadní okno
Květen 28, 200817 r JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit už sem z toho řádění vyrostl..
Květen 28, 200817 r JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit už sem z toho řádění vyrostl.. ..zajezdit si na volne draze to je snad jasny ne ? nekdy musis protahnout vejfuk .. doksy sou dobry ale zadna volna plocha ... zase tak to nehrotim kdyz nebude zajem tak se neda nic delat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.