Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jede někdo z Prahy v sobotu ráno?Ať nejedu sám

Já pojedu z Práglu asi taky sám..tak předběžně navrhuju srazík kolem 10 ráno hranice Prahy na 0km D8 u Mc Donald?? Jěště bych to potvrdil..Přidáte se někdo?

Upraveno od 101

jdu připravit rapoucha na Doksy :)

Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil ;)

Dej výpověď a budeš si válet koule jen po srazech. Co ty na to? :D

dobrej nápad:-)ale to by mě zase neba se válet jen po srazech:-)

Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil ;)

tak na Mimoň asi budu trochu mimo lol budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku :) mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata... :smich:

spanilku nejezdim, mam svý auto rád ;)

spanilku nejezdim, mam svý auto rád ;)

asi tak nějak ;)

jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno kol5

post-89-1211966502_thumb.jpg

ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena???

spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku.....

Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo???

Upraveno od mira

ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena???

spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku.....

Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo???

ano přítelkyně se mnou jede :palec2:

maca: bereš teda obě autí? ;)

maca: bereš teda obě autí? ;)

jenom rapídka,nejsou many :feve:

jj, jasný.. je tam nějakej plac pro skodahome? :)

jj, jasný.. je tam nějakej plac pro skodahome? :)

sem se taky ptal woe :palec2: myslím že by měl být..každý rok teda byl...zajišťoval to Olin snad...ale teď...

jj, vždycky ste stáli napravo od recepce :) my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám lol sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu.. :D

jj, vždycky ste stáli napravo od recepce :) my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám lol sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu.. :D

a nechcete stát pohromadě všicky jako že klub???proč být roztahaný???

když já tam jedu s EDT ;) a ne všichni jsou ve Fabia clubu nebo Octavia clubu..

tak tak správně dakie píše s EDT ..sice klub tady se taky počítá to je jasné ale:)

jinak já přifrčím až ráno v sobotu:( v pátek musím ještě odpoledne do práce na seminář..se z toho pose...:( ale nejsem natom jako Mira :p

joujou: no to si děláš kozy ne?? :kuk: sem s tebou počítal jako s taxi, woe :aggressive:-_-

jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno kol5

:palec2: já jen umyju přední sklo lol abych něco viděl

:palec2: já jen umyju přední sklo lol abych něco viděl

jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich: :smich: :smich:;)

tak na Mimoň asi budu trochu mimo lol budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku :) mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata... :smich:

No ja jednu jen na sobotu, spanilku nejezdim mam sve auto rad ... a do Mimone je to 10min tak to zvladne snad kazdy...

jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich: :smich: :smich:;)

kol1 to by na mě foukalo a na dálnici by mi ulítlo zadní okno

JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit :) už sem z toho řádění vyrostl.. lol

JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit :) už sem z toho řádění vyrostl.. lol

..zajezdit si na volne draze to je snad jasny ne ? nekdy musis protahnout vejfuk :) .. doksy sou dobry ale zadna volna plocha ... zase tak to nehrotim kdyz nebude zajem tak se neda nic delat...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.