BLACK MOLLY Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jede někdo z Prahy v sobotu ráno?Ať nejedu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
101 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Já pojedu z Práglu asi taky sám..tak předběžně navrhuju srazík kolem 10 ráno hranice Prahy na 0km D8 u Mc Donald?? Jěště bych to potvrdil..Přidáte se někdo? Editováno: 26. Květen 2008, autor: 101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 jdu připravit rapoucha na Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Dej výpověď a budeš si válet koule jen po srazech. Co ty na to? dobrej nápad:-)ale to by mě zase neba se válet jen po srazech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Kdo vsechno pojede ? .. ja bych jel ... co si pak jet zablbnout do Mimone? ..je to co by kamenem dohodil tak na Mimoň asi budu trochu mimo budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 spanilku nejezdim, mam svý auto rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 spanilku nejezdim, mam svý auto rád asi tak nějak jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena??? spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku..... Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo??? Editováno: 28. Květen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 ty woe jak to má nablejskaný...krásný Martine...možná se tam i na chvilku ukážu s přítulkou...jede i tvoje žena???spanilku nebrat..nedá se tomu ani říct spanilka když se to roztrhá hned po výjezdu z Klůčku..... Neevíte jestli máme jako fabia klub zajištěný místo??? ano přítelkyně se mnou jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 maca: bereš teda obě autí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 maca: bereš teda obě autí? jenom rapídka,nejsou many Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jj, jasný.. je tam nějakej plac pro skodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jj, jasný.. je tam nějakej plac pro skodahome? sem se taky ptal woe myslím že by měl být..každý rok teda byl...zajišťoval to Olin snad...ale teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jj, vždycky ste stáli napravo od recepce my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jj, vždycky ste stáli napravo od recepce my zas asi budem stát nahoře na rohu, jak je to občerstvení - je to tam kousek k umyvárkám sem zvědavej, kde máme chatky, letos poprvý nebudu spát ve stanu.. a nechcete stát pohromadě všicky jako že klub???proč být roztahaný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 když já tam jedu s EDT a ne všichni jsou ve Fabia clubu nebo Octavia clubu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 tak tak správně dakie píše s EDT ..sice klub tady se taky počítá to je jasné ale:) jinak já přifrčím až ráno v sobotu:( v pátek musím ještě odpoledne do práce na seminář..se z toho pose... ale nejsem natom jako Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 joujou: no to si děláš kozy ne?? sem s tebou počítal jako s taxi, woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jinak již jsem připraven,umyto a naleštěno já jen umyju přední sklo abych něco viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 já jen umyju přední sklo abych něco viděl jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 tak na Mimoň asi budu trochu mimo budu rád, když zvládnu v sobotu odpolko spanilku mimochodem, jezdíte všichni spanilku?? je to fakt super, hlavně když se to hned po odjezdu z campu roztrhne, protože vůdci jezděj jak prasata... No ja jednu jen na sobotu, spanilku nejezdim mam sve auto rad ... a do Mimone je to 10min tak to zvladne snad kazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 jestli chceš pujčim ti 5ti kilovou palici a uvidíš krásně :smich: to by na mě foukalo a na dálnici by mi ulítlo zadní okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit už sem z toho řádění vyrostl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 JasteR: a co v Mimoni? chceš dávat sprinty? mám nový pneu, tak si je musím šetřit už sem z toho řádění vyrostl.. ..zajezdit si na volne draze to je snad jasny ne ? nekdy musis protahnout vejfuk .. doksy sou dobry ale zadna volna plocha ... zase tak to nehrotim kdyz nebude zajem tak se neda nic delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.