wog Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 nepůjde ti to dej to někomu komu to půjde Jasná zpráva Nejde poznat podle té fotky, zda jsou tam origo větráky nebo nějaká Čína? Jde mi o to, jestli nemám rovnou nechat vyměnit i saharu, protože se mi zdá taky lehce zatuhlá... Celkově jsem si s klimatizací už užil a holt to budu muset vzít asi zgruntu (viz. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=779454 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tak už mam poruchu na světě : je to spojka kompresoru. nevíte kde se dá sehnat za slušný peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) me to taky foukalo slabe nebo spis me nechladila klima a mel jsem spatny servo 71.bylo vyskoceny z klapky včera jsem koukal do vagu a hlásí mi to "sporadickou chybu" 71 - servomotor klimatronic, je to to samé co jsi měl? co s tím mám udělat? díky za info... ...klima jinak funguje normálně detail z vagu: Řídící jednotka: 1U1 907 044 AKomponent: CLIMATRONIC C 2.0.0 Kódování: 11000 Opravna #: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-10 - Defekt - Sporadicky Editováno: 21. Květen 2008, autor: Neo Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 tak už mam poruchu na světě : je to spojka kompresoru. nevíte kde se dá sehnat za slušný peníze? určitě od SEBA - doporučuji mám ji taky od něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 včera jsem koukal do vagu a hlásí mi to "sporadickou chybu" 71 - servomotor klimatronic, je to to samé co jsi měl?co s tím mám udělat? díky za info... ...klima jinak funguje normálně detail z vagu: klima ti funguje na vsechny teploty??pokud byla sporadicka smaz ji treba to uz neudela,ale jestli tam znovu naskoci tak je neco spatne...me 71ka delala to ze to topilo strasne malo na klimu bylo vypadeny z te klapky ktera se otvira a reguluje a pusti do auta chladny vzduch...treba ti zustala dost pootevrena a tim ti chladi klima...jinak rozebrat stredovej panel palubky a kdyz zkusis akcni cleny vagem mel by si prijit jaky to je servo je jich tam vice.a nebo zkusit stelovat teplotu od nejmensi po nejvetsi...me vypadla takova packa co vede od serva ke klapce co se otevirra a zavira....nejak se tam urval zobacek...neslo to resit jinak nez prilepit vterinakem ... ten dil se samotny asi sehnat neda a cely bludiste topeni se mi nechtelo kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 klima ti funguje na vsechny teploty??pokud byla sporadicka smaz ji treba to uz neudela,ale jestli tam znovu naskoci tak je neco spatne...me 71ka delala to ze to topilo strasne malo na klimu bylo vypadeny z te klapky ktera se otvira a reguluje a pusti do auta chladny vzduch...treba ti zustala dost pootevrena a tim ti chladi klima...jinak rozebrat stredovej panel palubky a kdyz zkusis akcni cleny vagem mel by si prijit jaky to je servo je jich tam vice.a nebo zkusit stelovat teplotu od nejmensi po nejvetsi...me vypadla takova packa co vede od serva ke klapce co se otevirra a zavira....nejak se tam urval zobacek...neslo to resit jinak nez prilepit vterinakem ... ten dil se samotny asi sehnat neda a cely bludiste topeni se mi nechtelo kupovat Klima zdá se funguje normálně, chladí, topí... zkusím smazat a uvidím... díky za radu! dám vědět, co bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj, dnes mi z ničeho nic přestala běhat klima - resp. fouká z ní teplej vzduch - na VAGu hlásí chybu klapky v71 - poradíte kde ji najdu - jak je složitá výměna a kolik to asi stojí? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Neo moucha: A necvaká ti v tom klimatroniku? Občas se vychoděj ty plastový části toho serva a jak se to nemůže chytit, pak to cvaká a někdy to dělá klapka vnitřní cirkulace. To je pak dobře slyšet při vypnutým motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 u mně zatím už rok bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Podívej se na téma "klapka vnitřní cirkulace...", které od r.2005 shrnuje všechny probvlémy včetně opravy serva. Jinak je důležité: K výměně serva: - cena na vrakovišti (notno otevřít kvůli stavu koleček) cca kolem 500,- - servo lze snadno demontovat a namontovat pouze v poloze vnitřního oběhu vzduchu - u climatronicu nezapomenout nasadit i horní klapku - pak není problém jet opět v zimě a dešti ve 4 lidech bez pocení oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 určitě od SEBA - doporučuji mám ji taky od něj Na kolik prijde samotna spojka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Zdravim, mám problém s tlakovým spínačem F129. Může si ho člověk vyměnit sám, nebo to přenechat servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Můžeš ho vyměnit doma. Nápln neujde je tam ventilek.Je určitě vadný,není jen malý tlak náplně? Editováno: 15. Červen 2009, autor: Jirka21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Náplň jsem nechal doplnit,tak snad tlak bude ok. A kolik stojí takový ventil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak u mně už taky vyřešeno odešla spojka kompresoru. Dal jsem starší tak uvidíme jak dlouho vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan1 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Zdarvim ja by som sa chcel opytat ci sa da zistit u climatronicu cez vag mnoztvo naplne, popripade v bloku hodnot ktory udaj to je. Dik. Climatronic 1U1 907 044 A Octavia 2001, 1,9TDi, 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.