Publikováno Květen 15, 200817 r Čau, vždycky když zvednu auto na hever, tak mi pak svítí kontrloka ABS. Ale jenom nějakou dobu, druhej den po nastartování už je to v pořádku. Pojistky nad baterkou jsem čistil. Myslíte, že je mám čekat problém s čidlem nebo s vedením k čidlu nebo nebo to bude něco jiýho ?
Květen 15, 200817 r Tak to je docela zajímavé. Jak to autíko zvedáš? Děláš na něm vždy něco? Co píše vag, pokud svítí konrolka, tak něco musí napsat a podle toho bych to začal řešit, ale asi to bude nějaké el. vedení.
Květen 15, 200817 r je to sice spekulace, ale viděl bych to na jeden z drátů, co jdou ke kolům, jak se kola vyvěsí, drát se natáhne a ztratí kontakt, pak se to zase vrátí
Květen 15, 200817 r Autor S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér). Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný?
Květen 16, 200817 r S tim vyvěšením mi to připadá nejpravděpodobnější. Bohužel na VAG se v nejbližší době nedostanu. Zvedal jsem to normálně sériovým heverem a jednou jsem to pozvedal na dva špalky (celej předek ve vzduchu, dělal jsem startér). Ještě mě napadlo, jestli to nedělá, když odpojim baterku, něco dělám a zase zapojim, tak si PP pamatuje chybu ABS (která se kdysi objevila) a po připojení baterky se rozsvítí kontrolka ABS a potom PP zjistí, že chyba se neobjevuje a kontrolku nerozsvítí. Je to možný? tak to zvedej pri vyp. zapalovani
Květen 16, 200817 r Autor tak to zvedej pri vyp. zapalovani OK, ale budes muset mi tam zpívat místo rádia.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.