Přejít na obsah

Chip 1.6 75kw BFQ...


peterkocur

Doporučené příspěvky

Hladal som som ale nenasiel nic k tomuto motoru o kolko to zdvihne vykon na strankach Cimbu a motosport-u nemaju nic o tejto motorizacii iba 1.6 55kw a na tomto foru sa vecsinou pise len o TDI a 1.8 t popripade o 55 kw-kach

Dnes som nasiel na e-bay za 89 libier(2800kc) chip na 1.8 t tak som tam pisal ci by mi mohli dat chip na moju motorizaciu,ale odpisali ze nemaju ziadnu skusenost s timto motorom iba ak by som im poslal jednotku ze sa na to pozru a mozu popripade vytiahnut chip a preflesovat jednotku a maximalne zdvihnut vykon o 10 bhp a jelikos nemaju skusenost s timto motorom tak cena je az 120 libier(2800kc).

Preto sa by som chcel vediet ak ma niekdo skusenost popr.ma chip k tomuto motoru o kolko v skutocnosti sa ten vykon da zvysit a kde ho robia bud v cechach alebo na slovensku.

Budem rad za vsetky rady.Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se tu něco podobného probíralo, sice u 74kW, ale je to stejné. Čip jsou u této motorizace vyhozené peníze, jen se zvýší spotřeba a efekt není moc prokazatelný, je pravda že v nizkých otáčkách motor získá lepší tah, ale ve vysokých bych řek že spíš naopak ubere.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak mam to precipovany u fa rls chiptuning a bomba narast vykonu je poznat ze to taha uz od spodku a spotrba tiez sla dolu asi tak o viac nez pol litru,hladal som dlho az kym som nasiel nieaku fa ktora by to vedela,maximalku este nemam skusenu,ale pre tich ktory vravia ze to nema cenu,skusali fa ktore to nevedi doladit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak,v cechach by som volil sportmotor na tvoju 74kw tam ti nepovedia ze to nejde a hlavne ty ktory vravia ze to nejde tak sa tim nechceu zabivat,alebo to nevedia naladit,atmosfer.benzinom sa nebudu hrat radsej pojdu do TDI kde je narast vykonu viac vyraznejsi.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak sa vratim trosku k tomuto tematu-vyskusana maximalka na nemeckej dialnici,ale nic sa nezmenilo ak tak max. o 5km/h naviac,skusali sme s kamaratom porovnat vykon medzi jeho audi a4 -2007-1.9TDI 85kw,pred chipom som mu nestihal,ale teraz pom chipe som mu sliapal na krk a pri tejto zivsej jazde spotreba 6,5-7takze 85kw tam moze byt.V piatok opustam skotsko a vraciam sa do LB,takze bude moznost zajst na tu brzdu a na mimon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...