Prosinec 20, 200816 r Uz je doma... ale su tam 4 kable: biela,cierna,siva a zelena /poz. 1,2,3,6/ Asi je to z audi 04 : 4B0 971 834 Vie niekto ako to mam zapojit? pin 1. + pin 2. - pin 3. spiatocka pin 6. stropne svetlo ? Upraveno Prosinec 20, 200816 r od mcsolle
Prosinec 21, 200816 r zdarec chalani, ja som zohnal to zrkadlo vnutorne ale ma cvaknutu svorkovnicu a je tam 6kablov ktore sa zapoja a ktore nie. dikec
Prosinec 21, 200816 r Autor šedý - zpátečka, +12V při zpátečce zelený - minus od stropniho světla černý- kostra bílý - vedení 15 - spinaných +12V hnědý a žlutý jsou boční zpětná zrcátka
Prosinec 21, 200816 r Zeleny je minus ?? od str. svetla? Ako funguju tie cervene 'cat vision' diody na spodku? Ked som zapojil na stole + a - svietili stale.
Prosinec 22, 200816 r Autor Zeleny je minus ?? od str. svetla?Ako funguju tie cervene 'cat vision' diody na spodku? Ked som zapojil na stole + a - svietili stale. Jo ta zelena je minus od stropniho svetla - jak otevres dvere tak ti komfortka pusti do svetla -12V a svetlo se rozsviti a v tu chvili by se ti melo zrcatko odtemnit, kdyz to nebudes mit zapojeny a v noci otevres dvere tak ti ztmavne. Je to blbost ale proc to nezapojit. Svetlo ze Supa na to ma primo jeden vyvod, potom ti zrcatko bude reagovat i kdyz si v noci spolujezdec rozsviti lampicku - roztemni se abys videl co se deje za tebou.
Prosinec 22, 200816 r Do str. svetla idu 2 minusy? Totiz inac by nesvietilo kym nie su otvorene dvere.
Prosinec 22, 200816 r Autor Jo, vede tam stale plus (vypina se po nejaky dobe vytazenyho klicku kvuli tomu aby se nevybila baterka) a pak 2x minus, jedno stale a druhe tam je pri otevrenych dverich.
Prosinec 23, 200816 r Diky ale mne to nepomoze ze dostane zrkadlo signal ked mam otvorene dvere. Ked niekto zapne svetlo to nema vela spolocneho s minusom od komfortky. Mozno ja idem na to nelogicky. Nema niekto DP na A6ku ? to som nasiel: Spiegel Pin 1: BNSTG Pin 18, Lichtschalter Pin 1, CH Modul Pin 4 und CH Modul Pin 8 Spiegel Pin 2: Masse Spiegel Pin 3: BNSTG Pin 30 Spiegel Pin 4: Außenspiegel Spiegel Pin 5: Außenspiegel Spiegel Pin 6: Innenleuchte Pin 1 Innenleuchte Pin 11: BNSTG Pin 19 Upraveno Prosinec 24, 200816 r od mcsolle
Prosinec 25, 200816 r Autor Pokud mas svetlo ze Supa, tak to napojis na pin primo k tomu urcenymu. Pokud ji nemas, tak to pripojovat nemusis nebo to napojis na cteci lampicku spolujezdce aby se ti nezaclonovalo kdyz treba spolujezdec cte z mapy a nebo to napichnes na minus co vede z komfortky a potom se nebude zaclonovat jen kdyz nekdo otevre dvere. Do lampicky jde stalych plus 12V a vse se spina minus 12V - a je jedno jesi je to minus z komfortky nebo minus ze spinace na svetylku. Kazdopadne to neni dulezity resit...
Prosinec 26, 200816 r Myslel som si, ze problem bude so svetlom. Nemam svetlo zo supa, lebo mam cierny strop a teraz uz aj v zrkadle cat-vision. No podsvietenie mi dost chyba, je tazke v tme na ciernom strope najst vypinace. Zrkadlo som dneska namontoval, ale na str. svetlo som to este nezapojil ... skusim nieco vymysliet. Neviete nahodou ci nepasuje tam nejake podsvietene svetlo v ciernej farbe? /viem, ze sa da supacke prestriekat ale nie je to ono, zaujima ma ci R32, cupra alebo RS6 nema nieco podobne/
Prosinec 27, 200816 r Autor Asi bych to neresil, napojil bych to na cteci lampicku spolujezdce a bude. Pokud bude cist v noci z mapy tak se ti to nezatmavi takze ucel to splni.
Leden 27, 200916 r tak mám na stole samozatmavovací zrcátko z OII a je bez cat vision. má to smysl? prosím o zkušenosti lidí kteří mají, používají apod. prosím k čemu ještě slouží vypínač na středu zrcátka zespod?
Leden 27, 200916 r Autor Smysl to ma, je to dobra vec uz sem si na nej zvyk tak, ze vubec neregistruju ze ho tam mam :-) Vypinac je na vypnuti a zapnuti zatmavovani.
Leden 27, 200916 r ok moc díky za odpověď jinak snažím se o toto http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=60525
Červenec 1, 200916 r trochu som pozeral v etke a samostmievanie sa davalo aj z vyroby na O1... aj do mojej
Červenec 5, 200916 r Chcem vas poprosit, kde zapojit kabel na cuvacku a spinanych +12v , mam O1 face. ci to mam tahat az do poistkovej skrinky alebo je nieco blizsie, a ta cuvacka kde? dikec Upraveno Červenec 8, 200916 r od askerfaka
Červenec 14, 200916 r dakujem za podrobne vysvetlenie, odpoviem si sam uz som to nasiel, pod vodicovymi dverami je modrcierny kabel a jeden z tych troch modrociernych je ten pravy.
Srpen 20, 200916 r takze chlapi jestli to dobre chapu tak kdyz koupim zrcatko z OII tak ho v poho napasuju bez problemu kdyz vykucham destak ??? diky za odpoved
Říjen 15, 201014 r Jo ta zelena je minus od stropniho svetla - jak otevres dvere tak ti komfortka pusti do svetla -12V a svetlo se rozsviti a v tu chvili by se ti melo zrcatko odtemnit, kdyz to nebudes mit zapojeny a v noci otevres dvere tak ti ztmavne. Je to blbost ale proc to nezapojit. Svetlo ze Supa na to ma primo jeden vyvod, potom ti zrcatko bude reagovat i kdyz si v noci spolujezdec rozsviti lampicku - roztemni se abys videl co se deje za tebou. prosím tě píšeš, že světlo ze Supa na to má přímo vývod....jaký je to vývod....kam mám zapojit vývod ze zpětného zrcátka z pin6 do svorkovnice na stropním světle ze Suba.
Prosinec 11, 201113 r Ahoj kluci koupil jsem si vnitřní samozatmavovací zrcátko z O2 ,vím že pokud ho chci namontovat na svůj stávající držák musím vyměnit nožičku,ale chtěl bych to usadit na stávájící držák z O2 kde je i deštový senzor....Jde mi o to jelikož sám se do toho pustit nechci,,jestli by mi ve škodovce v servisu nějakým způsobem sundali stávající uchycení z čelního skla ze zrcátka z O1 a opět nějakým způsobem nalepili držák na zrcátko z O2 tak abych měl vše kompletní,tady jsem takové téma nenašel,pokud jsem špatně koukal omlouvám se....Pokud by mi někdo uměl odpovědět předem děkuji
Prosinec 11, 201113 r Tak to ti podle mě asi nikdo neudělá. Stávající držák zrcátka by se musel odseknout ze skla a je tam možnost že sklo praskne. Pak by se musel speciálním lepidlem nalepit ten držák z O2 co chceš ty. Už jsem to párkrát dělal ale vždy na to lidi upozorňuji a neberu odpovědnost za poškození skla. Co si pamatuji tak to cca z 5 případů 3x praskne. A to jsem to dělal vždy na vyřízlém skle a měl jsem k tomu lepší přístup.
Září 17, 201212 r Čau pánové, sehnal jsem si stmívací zrcátko z Leona, nasadil, zapojil 3 káblíky (hnědá, hnědá s proužkem a černo-modrej) na stropní lampičku. Cat Vision svítí, kontrolka zapnutí zrcátka svítí, jenže zrcátko se zatmavý jen když otevřu dveře.... Kde je chyba??? Pomůžete? auto viz. profil... Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.