Přejít na obsah

Fabia / Focus / Astra


Tesna

Doporučené příspěvky

Protože nám dosluhuje stará Astra, kterou má manželka jako přibližovadlo, budu muset v dohledné době pořešit náhradu. Co byste doporučili při následujích požadavcích?

Většina jízd město a blízké okolí, výjimečně přes 20 km, roční nájezd pod 8tkm. Obsazení jedna osoba, velmi výjimečně víc, vzadu místo 1 -2 přepravky na psy. Klima, posilovač. Spolehlivost, životnost, dostupnost servisu a rozumné provozní náklady. Cena 140-150tKč, tzn. tak r.v 2001.

Ve výběru mám kombíky Focus I a Astra G 1.6 (1.8), popř. Fabia 1.4 55kW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už je fakt klišé..... :feve:

No jak se to vezme ... pokud tam davaj motory VW tak ty drzi, ale HTP ... no nebudu to radsi moc rozvadet kdyz je tu tolik priznivcu :rolleyes:

Astru urcite ne, oply sou sracky.

Bral bych focuse, pomer cena/kvalita/vykon je o neco priznivejsi nez u fobie (nerikam ze jsou to sracky, ale sou zbytecne drahy). Pak je jeste moznost peugeot 406 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Matthes - jen pro info, neni to Fobii forum... Jsi asi na spatnem foru! A nevidim duvod, proc by majitele vozu Skoda jako obecne meli chvalit Skodu, jen a jen Skodu? Ja jako vlastnik Skody rikam, ze pro me to auto neni nejlepsi a klidne bych menil... A doporucuji prescist pravidla fora, prinejmensim bod 4! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A uz jsi slysel prislovi Fordem tam a vlakem zpatky? lol lol

Nicmene z tehle trojky bych urcite vyradil Astru..A uz tuplem 1,8mu..

Dale bych se rozhodoval mezi Focusem a Fabkou..U Fabky myslim urcite prednosti vypsal celkem logicky MichalF..Co mam osobne zkusenosti s Focusama,tak ty auta byly bez mensich problemu,takze myslim,ze pak by zalezelo opravdu na jednotlivem kusu,na ktery by si narazil..

Ja resil pred casem neco podobneho..Ve vyberu byl Golf IV,Focus,Fabka,BMW 3Compact...A nakonec se jelo pro Fabku a za rok jezdeni nebyl jediny problem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těžká to otázka už v tom že Fokus a Astra jsou auta srovnatelná spíše s Octavkou než s Fabkou.Kdybych si takové auto bral pro sebe tak by to vyhrál jednoznačně Fokus ale za podmínek které jsi napsal malý najezd km a hlavně okolo města bych volil spíše Fabii a jako další duvod za ty peníze bude Fabka určitě mladší r.v. než Fokus nebo Astra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber co najdeš pěkného. Já Astru měl v kombajnu a neměl jsem s ní problém, řekl bych, že se Oply trošku neoprávněně zatracujou. Do Focuse nevím, já z něj neměl dobrej pocit. A vlastně ze všech fordích modelů do Mondea jsem neměl dobrej pocit. V jeden den jsem si projel snad všechny v ČR prodávané modely(jen S-Max ne) a musím říct, že z Forda jedině Mondeo, jinak to na mně působilo takovým divným, laciným, dojmem. Z toho pohledu mi teda Fábia přijde lepší. Jedno je jisté, Fabia bude následně nejprodejnější a s nejmenší finanční ztrátou. Prostě na Šodovce proděláš vždycky nejmíň, tak to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...