Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Cau. vymena sa robi tak isto jak bez ABS. Len pri ABS je viac brzdovej kvapaliny.

No moze byt ja som pucul ze po celu dobu vymeny musi byt kluc v spinacej skrinke na polohe 2.......ak nie tak potom fakt uz nefim :aggressive:

Vloženo

Prečo sa nepozrieš do DP?

Ja keď niečo robím tak si príslušnú časť vytlačím z DP,mám to pri aute a podla toho robím.Po sdkončení založím a mám to pripravené pre druhý krát.

Vloženo
Prečo sa nepozrieš do DP?

Ja keď niečo robím tak si príslušnú časť vytlačím z DP,mám to pri aute a podla toho robím.Po sdkončení založím a mám to pripravené pre druhý krát.

V servise chalan hovoril nieco ine ako v DP..... Tak preto sa pytam

Vloženo
V com sa lisi vymena brzdovej kvapaliny v aute bez a s ABS ? Je treba nastavit aj VAGOM?

Uplně normálně vyšlapeš. Klíček vůbec nemusí být v zapalování. Začneš pravým zadním,levé zadní, pp, lp. V nádobce musíš mít požád kaplinu. Nesmí ti chytit vzduch. Když chytí vzduch je problém a měl by nastoupit postup s VAGem.

Vloženo
Uplně normálně vyšlapeš. Klíček vůbec nemusí být v zapalování. Začneš pravým zadním,levé zadní, pp, lp. V nádobce musíš mít požád kaplinu. Nesmí ti chytit vzduch. Když chytí vzduch je problém a měl by nastoupit postup s VAGem.

takze klasika ....diky

Vloženo (editace)

Chlapy co blbnete? Všechny auta,co mají ABS se musí odvzdušnovat přes diagnostiku, a v žádným případě se nedělá,že by se vyšlapávala kapalina z auta,tím spíš ne u aut s ABS!!!! Musí se spustit el motor a tím i čepadlo ABS ,přičemž se otevírají a zavírají ventily v kostce ABS a tím dochází k odvzdušnění samotného ABS,přitom se šlape pomalu na pedál brzdy a vypouští se postupně jedno kolo za druhým. Musí se postupně dolívat kapalina. Takže jedině přes Vag!! Můžete mi věřit,bo takových aut jsem odvdušnoval spusty a mám za sebou i odvdušnování bez diagnostiky,v 99% případů se to nepovede. Ten přístroj co psal kolega nahoře,je vlastně víčko do kterýho se přivede vzduch o cca 1bar,naplní nádobku brzd kapaliny a ta pak vytlačuje odvdušnovacím otvorem kapainu ven,to se dá pužít tak leda při výměně kapaliny spojky a nebo u auta bez ABS,nahrazuje to jen člověka šlapajícího na pedál,což ale právě v případě odvdušnění systému s ABS je velmi důležité.

Editováno: , autor: juke.box
Vloženo
Chlapy co blbnete? Všechny auta,co mají ABS se musí odvzdušnovat přes diagnostiku, a v žádným případě se nedělá,že by se vyšlapávala kapalina z auta,tím spíš ne u aut s ABS!!!! Musí se spustit el motor a tím i čepadlo ABS ,přičemž se otevírají a zavírají ventily v kostce ABS a tím dochází k odvzdušnění samotného ABS,přitom se šlape pomalu na pedál brzdy a vypouští se postupně jedno kolo za druhým. Musí se postupně dolívat kapalina. Takže jedině přes Vag!! Můžete mi věřit,bo takových aut jsem odvdušnoval spusty a mám za sebou i odvdušnování bez diagnostiky,v 99% případů se to nepovede. Ten přístroj co psal kolega nahoře,je vlastně víčko do kterýho se přivede vzduch o cca 1bar,naplní nádobku brzd kapaliny a ta pak vytlačuje odvdušnovacím otvorem kapainu ven,to se dá pužít tak leda při výměně kapaliny spojky a nebo u auta bez ABS,nahrazuje to jen člověka šlapajícího na pedál,což ale právě v případě odvdušnění systému s ABS je velmi důležité.

Myslím, že plácáš páté přes deváté. ;)

Tady se mluví o výměně kapalinu a to jde klasicky bez vagu. :palec2:

Ty tady mluviš o odvzdušňování, to je něco jiného, pokud je zavzdušněná jednotka ABS, tak se musí už s tím vagem. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...