M4RT1N Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ahoj mam fabii 1.4 r.v. 2002 nemám ve výbavě el okna a mám jí v černé perleti...v létě je to sebevražda...v aut. servise by mi to prý udělali za 18.000 ale tolik nemám...nenajde se někdo kdo by to zvládnul levněji...přijedu kamkoli...díky Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Zdarec, v jednom dobrém servisu v Brně, který se specializuje na ozvučení a zabezpečení vozidel (a mám s nimi dobré zkušenosti) mi asi před rokem nabízeli montáž el.ovládání předních oken za tuším 4500,- až 5000,-Kč. Ale to ovládání tuším nebylo originální, ale Made in Jablotron, což asi kvalitou není špatné. Sám jsem si později koupil auto, co mělo el.okna už z výroby, takže jsem této jejich nabídky nevyužil, ale pokud máš zájem, můžu Ti na ně dát kontakt a můžeš se s nimi domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Montáž el. okien je pre čo len trošku zručného človeka brnkačka, konkrétne u fabie len vymeníš mechanizmus klučky za motor, bez zložitej demontáže a montáže. Odporúčam hneď namontovať aj automatiku dojazdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Práve sa snažím nájsť najjednoduchšiu,ale spolahlivú cestu k el.otváraniu predných okien....Koldo môžeš to upresniť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 co takhle molpir.cz a nebo spousta neznačkových sad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Pozri si toto: http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...oducts/ew-400fb Inštalácia spočíva v demontovaní pôvodného mechanizmu sťahovania okien - len osku páčky s prevodovým kolieskom (tri skrutky) a jeho nahradení motorom + natiahnutie kabeláže k spínačom a napájanie (pozri si obrázok na stránkach Jablotronu). Pre komfortnejšiu obsluhu doplň modul automatického doťahovania okien (pre každé okno treba zvlášť), potom dokážeš ovládať okná alarmom ... a hlavne jedným stlačením tlačitka úplne otvoríš okno a naopak - nemusíš držať stlačené tlačidlo počas celej doby. Potrebuješ demontovať len tapacírungy dverí a dostať sa k + 12V, napr. nad BSG. Spínače na ovládanie sú súčasťou dodávky, ja som ich umiestnil do popolníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ten jablotron vyzera fakt dobre,,nasiel som to na nete tak okolo 7-8 tis....to sa mi ale zda dost +este tie doťahy okien.....nevie to niekto lacnejsie dodat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 jenže bych to chtěl mít ve dveřích klasicky od fabie a ne v panelu uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Koldo..inak diky....ty si to kde kupil? (cena?)....mohol by si dat foto ako mas tie spinace umiestnene v popolniku?ani mne sa velmi nepaci to umiestnenie na panel pod radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Dělávám sady od Molpiru a fungujou naprosto bezvadně.Nejsou na to žádné reklamace a ovládací část je k nerozeznání od originálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 to DIAGNOSTIK...vies dat nejake foto dielcov?alebo pdf navod?...link na www ??? ...a ceny su ake???...je to nahrada za mechanicke ovladanie?alebo len tiahlom spojene s kluckou? a teda ovladacie spinace su na dvere? AKO JE TO S DORUCENIM NA SVK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 zdeno21, www.molpir.sk tam maju co potrebujes... ak si z ba, tak si to tam mozes kupit kedykolvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 kurna,ved prave na molpire nic konkretne nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 hmm....teda vie niekdo konkretne poradit....molpir vs jablotron ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Není náhodou potřeba na předělání i jiná stahovačka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 aha ,tak molpir je o cca 1000 sk drahsi ako jablotron...s umiestnenim ovladacich spinacov na madlach dveri este + dalsiu tisicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Kupoval som v Blave, Alarmy sro na Cablkovej, cena podla cenníka Jablotronu. Použil som časť originál rámiku, spínače sa zmestia do popolníka, len som trochu upravoval kabeláž, kvôli tenším prierezom vodičov a zmene podsvietenia na červené - origo je zelené. Elektronika dojazdov je pri releovom bloku pod palubkou. Nemám skúsenosti s Molpirom, Jablotron (ono to nie je ich výrobok) je max. spoľahlivý - mám ich vymontovaných viacej, úplne bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ještě že nekouříš, odklepávat do kabelů by asi nebylo to pravé. Já osobně jsem šel do origa a neměnil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Nadruhou stranu když to tak pěkně zabudoval do popelníku nevidím duvod proč by to nešlo dát na místo jak jsou originální ovladače okýnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Nechcelo sa mi prerábať plasty dverí a ak by som to dával tam, potreboval by som ďalší spínač - 2x strana šoféra, 1x spolujazdec - kvôli ovládaniu z oboch strán. Takto som to vyriešil k spokojnosti oboch, bez potreby ďalšieho spínača (zložitejšia kabeláž). Popolník bol aj tak nevyužitý a kupovat origo sa mi nechcelo, kôli cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 tak zajtra idem objednat jablotron...malo vy to byt cca 6000...ak by niekto mal zaujem..cena na nete je cca 7200,-..ale zatial nejdem davat tie dotahovacie moduly KOLDO diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 No,když tak počítám: 2×origo stahovačka s origo kabeláží=3000 komfortka=800 spínače s plasty tak 1000 Svorkovnice do A sloupku s piny 4 dráty z každého A sloupku Myslím,že okolo 6-7000 se to dá udělat a z origo věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Cosby... to je v Sk ci Kč ????....lebo mne to tu zratali v servise na nejakych 12 tisic bez dph aj s montazou...a to je velaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 jsem čech tak CZ-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno21 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ved prave ...ale aj tak to stoji za zvazenie...vie to niekto seriozne vsetko dodat???...aj na SVK ?..teda v podobnych cenach ??pripadne namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.