Tomas_ek Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 není čas, jinak bych jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 já nejedu nikam....za chvilku budou na srazech houpačky a labutě...... Co to meleš. Já sem rád že je tam i nějaký program. Já se bavím rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) A je to tady Sice tam nikdo nebude ale těšim se Kdyby chtěl někdo zítra pokecat tam mě možná najdete vrávorat si to u auta pokud zrovna nebudu u stánku, auto poznáte podle vlajky www.skodaoctavia.cz která bude hrdě vlát Editováno: 13. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Jestli nebude pršet a budeš schopný komunikace,tak se stavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 U nas sviti slusnicko zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 U nas sviti slusnicko zatim... Na Kladně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak dávám výsledky. Snad se tu pak objevěj fotky a videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám jen pár fotek,víc jsem natáčel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 fotky od včerejška už i u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=144 malá ochutnávka - staří známí: změna jí prospěla ZIPPovka již v novém looku: občas se nepovede mnoho dalších fotek u nás na webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Týnec byl dobrej. Jediné co mě štvalo pivo 27Kč a málo výběru občerstvení. Hod dog za 45Kč taky není levný, takže to zachránily 2klobásy a Gyros. Ten típek z Fajn rádia co to uváděl byl taky docela mimo ten ví o autech asi to co já o šminkách pro buzíky, takže mlel uplné sračky. Od minulého srazu se naučil nové anglické slovo, takže již pódium nebylo pódium, ale stage protože stage je prostě khůl :-) Takže nastartujeme engine ve svym design autě a budeme khůl. A vočohenzap jeááá . Vedle stage jste mohli vyhrát khůl rádio a nebo khůl scooter na atrakci, kterou známe z matějské pouti. Večer šli podívat na tu jejich Fanj párty hlášky o striptýzu z reproduktoru zněly slibně. Přišli jsme blíže a kouknu na podium a tak se slíká do naha nějaký buzík za neustálého pobízení khůl moderátora, po tom ce se slíkl do trenek a pak vopravdu ukázal prdel, tak jsme hodily votočku a šli raději chlastat k autu. Ale jinak to bylo super. Aut bylo myslím méně než minulý rok, ale pěkných aut tam bylo docela hodně a bylo tam docela hodně aut, kterých jsem ještě neviděl. Gumovat uměl pouze jeden týpek s fordem, který tam odpálil 3krát gumy. Ostatní se snažili ale nepovedlo se. Noční šou byla pěkná auto co vyhrálo bylo opravdu pěkné a mělo podsvícené i kola což jsem ještě neviděl. Editováno: 16. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Nejvíce mě zaujala tato Octavia fakt dokonalá viděl jsem jí poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) FOTO1: A taky tahle byla pěkná . FOTO2: Neuvěřitelné kolik člověk vyprodukuje bordelu FOTO3: Taky zajímavé Octávky, i když z blízka zpracování nebylo nejlepší FOTO4: Limuzína FOTO5: Ze zádu byla celkem pěkná, škoda toho předku FOTO6: Bylo tam celkem dost luxusních aut. Audiky, bavoráčky... Editováno: 16. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 FOTO1: Pěkné aranžmá FOTO2: Jak se tam to autí asi dostalo? :-)))) FOTO3: Kajpan nebo jak se to píše. Auto české výroby. Motor to má myslím z favorita. FOTO4: Amerika To je pouze výběr a veškeré fotky co jsem já a kámoš nafotil (cca 180) naleznete v mojí nové galerii http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Kaipan má nejen motor z favorita - převodovku, části náprav a doklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 tohle mě drtí :-) to už je moc na takovym aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak to je maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Nejvíce mě zaujala tato Octavia fakt dokonalá viděl jsem jí poprvé to je zippa, loni byla cerna :-) pred oktou mel zelenou 120cu 1,8 dooost oplastovanou, bylůa ve svy dobe pomerne znama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Myslim, že Ptica by o tom mohl něco vědět, ale nejsem si jistej. Každopádně majitel byl hodně překvapenej, že ho předjela "nějaká oktávka" a to sem ještě pozdě zařadil trojku, kdy mi dvojka vylitla do omezovače Editováno: 16. Červen 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 hmm, nevyslo mi to i kdyz jsem to mel v planu, jinak dik za fotky, ikdyz to jsou podle me vetsinou pokurveny auta co nepatrej na silnici, ale jen na letiste. Byl jsem ale taky teenager, takze chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Par fotek z Panenskeho tynce zde : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...775#entry805051 Editováno: 16. Červen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Byl jsem jen dopoledne na skok ... Jen jedno foto, ktere stoji za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Byl jsem jen dopoledne na skok ...Jen jedno foto, ktere stoji za to wau a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Hoj schaním foto černé fabie RS s Karlovarskou značkou na 17kách kolách,jezdil pouze dopolední sprinty, uprava od dieselpower... popřípadě kontakt na osobu kdyby někdo znal Díky Pomožte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 wau a že jsi se nestavil 7 sanitek se nedalo přehlédnout a celkem nás tam stálo 11.... Samotnyho mne to mrzi, byl jsem tam fakt jen na skok, pred desatou uz jsem odjizdel a vezl jednu blondynku na letiste.. Tebe jsem zahlidl jak si prejizdel nejaky pneumatiky a pak jeste dvakrat, ale nez jsem se k Tobe dostal, tak frrr a byl si pryc. Urcite se letos potkame, uz dlouho jsem neslysel "Melnik Slany Louny... " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.