Majk Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 no tak som to tu precital a mam otazku. nikto nespojazdnoval elektricke sedadla? Mám elektrickou a funguje,ale bez paměti ta je vázaná na can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) Zdravím chci se zeptat kdyby jsem si sehnal sedacky do octavia 2 udělal by jste my nikdo z vás přestavbu a za kolik děkuji za odpověd. Editováno: 5. Září 2009, autor: lospablos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 (editace) jak to je se zadníma sedačkama do combíku,jsou stejné ? Mám na mysli jestli z krátké octávky půjdou do fabie combi. Editováno: 13. Září 2009, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Fabia combi nebo krátká má sedačky stejný a octavia 2 má to tak samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 tisíreré díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 A sú tam .... Sedeníško je super.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, pozeram ze ten plast na boku sedacky si prihol aby nezavadzal. mozes napisat ci je to len zatlacene alebo si to nejako nahrial a tvaroval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Je nahriaty teplým vzduchom. Trošku to pomohlo v pohybe. Už to neškrie o ten bok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 kubox: máš to pěkný!! jen mě ale zajímá, jak vyřešíš uchycení bočnic na zadních sedačkách? Na fotkách je zatím nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Sorry vtedy som to nemal ešte pofotené. Ale vyriešil som to. Povyberal som odstávajúci molitan, poohýňal to železo čo napína kožu a prichitil o držiak operadla jednorázovou sťahovačkou. Drží to napevno a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Dík za pochvalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Pane,moc hezke, urco s tim bylo hodne prace,ale uzitecna vec...at slouzi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Dandiel, veru práce dosť, ale sedenie je neporovnateľné. Už ma chrbát nebolieva pri dlhšej jazde, ako na origo F. Bedrovka tam 100% pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Taky jsem si koupil sedačky z OII elegance a dneska jsem zatím přehodil sedačku od spolujezdce.Dělal jsem to taky tak,že jsem vyndal stávající sedačku,rozměřil díry,ty přední jsem pilníkem vypiloval směrem do středu ,ty zadní jsem vyvrtal nové.Šrouby jsem použil původní jenom těm zdním jsem trochu na brusce zmenšil hlavy,protože to drhlo a sedačka nechtěla jít dozadu. Pokračování až bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ramatikl: jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) Díky Editováno: 3. Říjen 2009, autor: ramatikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak dneska přibyla i řidičova ještě musím horkovzdušnou pistolí přihřát ten plast od sedačky,aby šla pumpovat dolů,bo teď to drhne.Mám dotaz na ty co už je montovali:Jak jste upravili ty zadní sedáky,nemyslím opěradla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Len špekulovať a prihnúť trošku tie úchyty aby to zapasovalo. Inak to sedí vcelku dobre. Mne sa samé nadvihovali. Hasákom/herkulesom/ prihnúť tie oceľové drôty/úchyty/ na spodnej sedačke a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Kubox:Prosímtě ještě jak to šlo nahřát ten plast,šlo to dobře vytvarovat? Nemáš detailnější foto? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Foto z montáže nemám, išlo to nahriať v pohodke. neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Nevíte někdo jaký je rozdíl u sedaček OII RS a OII rs newface? Konkrétně zadních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Neřeknete pls...jestli pasují do faby sedačky ze superba??? PLS....THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ze Superba I určitě ne,z Superba II možná.Nevím jakou mají rozteč kolejnic ale teoreticky jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) Kluci,jak jste řešili uchycení zadního sedáku pokud není dělený ? Chystám se na výměnu a nikdo to tady neřešil. Je tam trochu jiné uchycení.Díky za tipy Editováno: 20. Říjen 2009, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.