LuckyLuke Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Info k vybroušení planžet: dnes jsem si nechal vybrousit planžety v Hradci Králové - cena za ks 140,-Kč včetně dokladu - SUPER !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak přemýšlím nad tím 3tím tlačítkem(odskok 5tých dveří) co by se s ním dalo vymyslet.Máte na to něco napojené? Myslím,že by tam určitě něco šlo.Napadlo mě napojení na světla pro posvícení,ale nevim jestli by to šlo nějak dost dobře zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mě zase napadlo. Poslat ten signál co zavírá okna poslat je do světel pro denní svícení, že by ti to svítilo po zamknutí a odemknutí na cestu. A to tlačítko na klíčích dát na otevírání nádrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Takže je tam signal při zamykání,kterej má dovřít okna. To znamená že kdyby se napojil na světla,tak by mohly určitou dobu svítit,je to tak? Zajmalo by mě,jak je to dlouhej interval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ten interval na ty okna je dlouhej 20 sekund... Není ale lepší, když se dovírají okna než když budou svítit světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak to každopádně, do oken bych to nechal jen bych to dále pustil do světel. Jestli by to fungovalo nevím bo tomu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já myslím, že by to spolu mohlo fungovat, ale ty světla bych zapojil přes relátko (nemusela by to ta jednotka rozchodit, kdyby dovírala okna a současně by ještě svítily světla).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak to každopádně, do oken bych to nechal jen bych to dále pustil do světel. Prave nieco podobne riesime s Viktorom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Pokud mate někdo nějaký nápady jak využít nebo jak to máte,napište to sem určitě,at máme my ostatní inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trudic Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Nevíte jestli ještě platí v eshopu rakso.cz ta sleva pro členy škodafóra? Mají je tam teď za 1240,- Kč (MAX 686 Octavia) nevím čím se liší od MAX 686 za 960,- Kč. Mám originál škodovácký alarm s imobilizér a centrálem. Jsou ty vystřelovací klíče přímo na toto?? To, že musím vytáhnout čip imobilizéru ze stávajících klíčů do vystřelováků chápu, ale myslím zbytek. Dík za odpověď chlapy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No myslím že za 960 tam maj "jen" dálkové ovládání s vystřelováky a za těch asi 1240 je to i s alarmem. Ale je pravda že to tam maj občas zmatečný - na 2 místech s různejma cenama.... Jinak jsem taky zakoupil a zatím nemám namontováno. Jo a pro info - víte kolik ten člověk z RAKSO chtěl za montáž tohoto alarmu? řekl mi že cca 4-4500,-Kč Takže jsem jen koupil a rychle ujížděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminátor Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Caute Skodovaci Kupil som tiez dialkove ovladanie CZ- vystrelovacie kluce, central sa mi podarilo zapojit ale neviem kam zapojit drát na dotahovanie okien prosim pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Drát na dotahování oken (zelený) připoj k bílému drátu (zamikání nebo odemikání)... PS: máš to napsany i v návodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminátor Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Dakujem ale pre upresnenie! Mam RC-202-KEY a tam su dva vystupi AUX2 sivo-cierny a AUX1 sivy. A ja potrebujem poznat farbu alebo cislo vodica na svorkovnici T-23a centralnej RJ konfortky elektriky ku ktoremu pripojim jeden z AUXov. dakujem PS: Octavia 1999 1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 To zapojení dojezdu oken, jak jsem ti psal patří na DO MAX 686 Octavia a ty máš ten druhej typ (s tím tvým ti bohužel neporadím). Jinak tady máš odkaz, kde je podrobný návod montáže DO od Raksa, snad ti to pomůže... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mě dnes přišlo taky přímo na octavii Max 686. Vše ok,akorát oba klíče maj jinou planžetu. Je to na oboustraný zoubkování a ne na tu vlnku. Tak uvidim co s tim. Jestli mi pošlou správný planžety nebo budu muset vrátit celou sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny.h Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 To zapojení dojezdu oken, jak jsem ti psal patří na DO MAX 686 Octavia a ty máš ten druhej typ (s tím tvým ti bohužel neporadím). Jinak tady máš odkaz, kde je podrobný návod montáže DO od Raksa, snad ti to pomůže... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857 Nemůžeš prosím aktualizovat ten odkaz? Koupil jsem prakticky stejný alarm jako rakso, jen od jejich odběratele, ale bohužel bez přípojných míst. Je to Alarm Mini 686H-13028 z Mladé Boleslavi http://www.sukorady.cz/pro/1974. Mám to pro tátu na octavii kombi r.v.99. Klidně na mail johny.h@volny.cz Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Mě ten odkaz pořád funguje, ale dám ti ho sem znovu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857 kdyby ti i tento odkaz nefungoval, tak se podívej do Instalačních manuálů a najdeš tam téma Montáž DO. Ten alarm co máš ty je asi dost podobný tomu od Raksa, tak by ti ten návod mohl pomoct (je tam popsáno co, kde a na jaký kabel připojit)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Zdravím. Mám DO s alarmem od nějaké firmy GT ALARM (už jsem tak koupil). Má i funkci zavírání oken. Chtěl bych vystřelovací klíče. Dá se to nějakým způsobem udělat abych měl jen vystřelovací klíče a při tom fungující alarm GT? Omlouvám se pokud svůj dotaz píšu na nesprávné místo. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorotron Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Chlapi vrátím se k problematice praskajících plastů i viklajících planžet na vystřelováku od Rakso.cz. Věřím, že reklamovat se to dá, ale ten plast bude furt stejnej a i po reklamaci bude za pár týdnů totéž. Já jsem to vyřešil jinak. Možná to tu už bylo řešeno, jestli jo, tak se omlouvám. Pár příspěvků zpátky jsem koukal, že se někomu povedlo nacpat celej plošňák do origo klíče, ale podle obrázků to vypadá, že to je asi ten starší typ, ten novější, co jsem dělal já, tak je větš o hodně.. Koupil jsem za 400 sice fungl nový, ale už vybroušený a nakódovaný origo škoda vystřelovám 2tlačítkový. Stejně jsem to prostřední tlačítko nepoužíval. A do něho nacpal elektroniku z Rakso klíče. Když se odloupne plíšek s logem Śkoda, je pod ním jeden šroubek, tím se dá rozebrat spodek. Přehodil jsem planžetu i s tou objímkou, ve které drží. Kdysi jsem ty 2 šroubky vyhodil, natloukl tam čep, zabrousil a už se mi t nechtělo vyrážet. Kupodivu ta objímka pasuje, jen je třeba lehce zbrousit výstupky, které jezdí v obvodové drážce. Při zavření klíče nadoraz ho mají snahu otvírat, origo je má lehce zkoseny. Imobilizér se přehodí, tam je to tak nějak stejný. Horší je to s lelktronikou, protože v origo klíči (jak už tu někdo psal) je mnohem míň místa. Takže jsem odpájel z origo desky všechny součástky, nechal jsem tam jen ty dva mikrospínače a obrousil všechnu měď až na pertinax, z jedné i druhé strany. Teda skoro všechnu, nechal jsem tam kontakty na baterii a obvodovou anténu. Na Rakso klíči jsem odpájel pouzdro baterie, TX vysílač, LED diodu a cívku, z druhé strany všechny 3 mikrospínače. Poté jsem ořezal desku tak, aby byla co nejmenší, zespod na nutná místa napájel vodiče, vytlačil trochu silikonu z tavné pistole do prostoru mezi tlačítka na původní desce a do toho desku posadil, součástkama nahoru. TX vysílač jsem uložil z druhé strany až na úplně dolů, tam je pro něho místo. Jo, aby se tam destička vešla, je nutno vyhodit tu světelnou průchodku, opět zabrousit do roviny, z průchodky uříznout jen tu tyčku, zakápnout lepidlem a strčit zpátky. No potom jen na drátky, které jsem vykuchal ze sluchátek od Vietnaců za 40 Kč napijil kontakty z druhé strany desky - a to z baterie + a -, potom 3x na TX modul, ke tlačítkům a k LEDce. kterou jsem umístil na původní Raks desku do kouta, opět na silikon. Je třeba anténku zachovat, aby obvod vedl hezky dokola celé desky. TX modul jsem lehce zbrousil, aby byl uzší a opět zatavil z druhé strany do silikonu. vejde se to tam krásně a šlape to jako hodinky. Jo, ještě je nutno poupravit baterii - origo škoda má 3V, Rakso 6V. Takže jsme z originálního pouzdra upálil ty pacičky, aby nedosáhly na + druhé baterie a dal je na sebe - tak, jako je to v raksu. vejdou se krásně. Upozorňuji, že jsem to dělal rychle, takže to není esteticky zrovna ladící. Bejt víc času, tak si s tím pohraju, všechny drátky hezky do úhlu a tak, na RX modul udělat třeba malej plošňáček, nebo ideálně použít ten odříznutej kus. Fantazii se v tomto směru meze nekladou.. Ale JDE TO !! Editováno: 11. leden 2009, autor: Scorotron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ahoj vsichni.chtel bych vas poprosit o radu.chtel bych si koupit na rakso.cz dalkove ovladani k centralu.Ale potrebuju radu jake.Mam OI MR98 a na rakso maji tyto sady : RJ CZ KEY + P Octavia , MAX 686 Octavia.Poradte jaky je mezi nimi rozdil krom ceny a kterou radeji koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Já než jsem si kupoval DO od Raksa, tak jsem se ho ptal jaký je mezi nimi rozdíl a řekl mi, že ten MAX 686 Octavia má výstup na dotahování oken a dováží to přímo on. To druhé DO je prý konkurenční výrobek. Koupil jsem si ten MAX 686 Octavia a tobě to taky doporučím, už z hlediska, že je levnější a většina co si kupovala DO od Raksa, tak si koupila právě ten MAX 686 Octavia, takže tu potom najdeš případné otázky jako, jak to zapojit apod. Snad ti bude má odpověď stačit Editováno: 19. leden 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já než jsem si kupoval DO od Raksa, tak jsem se ho ptal jaký je mezi nimi rozdíl a řekl mi, že ten MAX 686 Octavia má výstup na dotahování oken a dováží to přímo on. To druhé DO je prý konkurenční výrobek. Koupil jsem si ten MAX 686 Octavia a tobě to taky doporučím, už z hlediska, že je levnější a většina co si kupovala DO od Raksa, tak si koupila právě ten MAX 686 Octavia, takže tu potom najdeš případné otázky jako, jak to zapojit apod. Snad ti bude má odpověď stačit diky tahle odpoved mi uplne staci,presne tohle jsem potreboval vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Na fábce mám rakso a spokojenost. Ty plasty jsou tvrdostí stejný. Ten kdo ten klíč rozlomí tak většinou , že má zamklej volant a to rozlomí i origoš. Jen nevýhoda raksa je, že při startování omylem zmáčku tlačítko a auto se zamkne. U origošu je to blokovaný. Jinak za 900 jeto dobrá volba. Ps ,taky mi poslal omylem jiný planžety , obratem vyřízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.