Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak to blahopreju!!!! :palec2:

Kamarad to ma na L&K taky AGU. Melo by to jit i na AGN..... takze se mozna na to taky kouknu az bude cas, penize a nejaky to zboreny auto u znameho na vrakaci :-D

Editováno: , autor: Semirkucera
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Relé pro tripling je z Passata B5 a dá se přidat do O1 napíchá se do kabeláže k přerušovači je to komplet i se svorkovnicema a kabeláží

obj číslo 000 998 229A

Vloženo

ahoj, nekde jsem cetl ze v nekterych autech uz je kabelaz na tempomat pripravena. Ja mam octavii 19 tdi GLX a zajimalo by me zda tam kabelaz uz najni. a dal ktery je z techto tempomatu lepsi na ovladani. nekde jsem tez cetl ze jeden je horsi. diky

post-35950-1266164638_thumb.jpg

post-35950-1266164646_thumb.jpg

Vloženo

lepsi urcite s kolibkou, leva fotka, da se pridavat i ubirat jednim prstem, jako kdyz prepinas udaje na PP

dodelaval jsem tempomat na tource a tam uz byla kabelaz az k pacce (videl jsem to 1x)

Vloženo

dodělával jsem cca 10 OI Tour a vždy jsem musel dopojovat od páčky ke stěně

jestli ji spíš někdo z bazaru/ minulého majitele nevymontoval - na přání jsem to tak už několikrát vymontovával

Vloženo

No ja som bol zas nemilo prekvapeny pri montazi tempomatu do 1,8 T RS AUQ r.v. 2001 2,5G. Musel som dotiahnut kable aj k RJ. Nic namahaveho ale prekvapilo ma to....

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já jsem z Nového Jičína a jel jsem do Prostějova.Určitě se to vyplatí.Dobrá cena za montáž i za tempomat.Vaša je kapacita.Max spokojenost.Možná ještě Cosby(Štramberk)

Vloženo

Už to jezdí samopost-23-1156182784.gif , lepší věcičku snad na oktě neznám ale nemám kontrolku sad.gif jako má OII, hmmm neva...

Všem tempomat vřele doporučujugod3.gif

Vaša ho má o dost levnější než odkaz viz na hoře.post-23-1156182784.gif

• o 5 týdny později...
Vloženo

Zapojuju si tempomat na Octavii I (1,9 TDI MR 2000). Zapojil jsem 4 kabely do svorkovnice v oddělovacím prostoru (T10k/1,2,3,9) a ještě jeden červeno-černý kabel bez jakéhokoli konektoru mi zbývá. Nevím kam přesně ho zapojit a zda je to už vše k zapojení.

V návodu k montáži od Škodovky jsem se totiž dočetl něco o tom, že se musí z pojistkového boxu vyndat černomodrý drát a vložit

ho do přiložené jednopólové svorkovnice, ale já v kabeláži žádnou nemám.

V dalším návodu jsem četl jen o zapojení těch 4 kabelů do svorkovnice v oddělovacím prostoru a zbývající kabel připojit pod matici X75.

Tak v tom mám guláš zda mi poslali vubec správnou el. instalaci. Poradíte mi prosím?! Předem moc dík

Vloženo

Pojistka č.5, myslim modročerný drát (12V), barvu už nepamatuju, kousek oholit, napájet, důkladně zaizolovat ... pak už jen aktivovat v řj a vyrazit na testovací jízdu ... :palec2:

Vloženo

mohl bys ho pripojit kamkoliv, kde je spinane plus

ja osobne, protoze jsem nemel vypichovak, tak jsem ho pridal na volnou pozici v malych pojistkach a pridal pojistku, mela stejny druhy konkakt jako ta, na kterou se ma pripojit

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...