Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 tak vypadá páčka na O I (kabeláž je z fábie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vontas Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdravim chlapy,mate nekdo nejake schematko na montáž Tempomatu do OI 2001. 1.9 TDI Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 tak asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vontas Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) tohle jsem skousel a neja mi to nemaka.nevim proc.nemas tam jeste nejake jine schema.? Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) a co ti nemaka ??? kontroloval jsi v merenych hodnotach ??? aktivoval LOGINem ??? Editováno: 1. Říjen 2007, autor: Jeneburg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) tohle jsem skousel a neja mi to nemaka.nevim proc.nemas tam jeste nejake jine schema.? Tohle musí makat - jinak máš někde chybu! Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) tohle jsem skousel a neja mi to nemaka.nevim proc.nemas tam jeste nejake jine schema.? ještě musíš změnit kod ŘJ, jinak Ti to nepojede. Jiné zapojení není. Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vontas Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 a co ti nemaka ??? kontroloval jsi v merenych hodnotach ??? aktivoval LOGINem ??? To jsem neaktivoval.to musim take.?VAGa mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) máš SZ. Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš69 Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se zapojením tempomatu na octavce 1,9 TDI protože v návodu, který mám ze světa motorů, jsou trošku jiné barvy na vodičích a to takto: V návodu – modrý, červenožlutý, černožlutý, bílý s piny na konci a modročerný bez pinu. Já mám – modrý, červenožlutý, žlutý dvojitý, bílý s piny na konci a modročerný bez pinu Doufám, že nemám jinou kabeláž (8E0 971 980) a že to takto můžu zapojit a ještě bych potřeboval poradit, kam se přesně zapojuje ten vodič bez pinu, jestli to chápu dobře tak na +12 V. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Musí mít(nemám) v autě palubní pc, aby tam šel namontoval tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) nemusíš ale taky nesmíš mít 1,6/55kW AEE Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) zase díky. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Koukám, že máš AVU a tam ti to půjde v pohodě Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Hledej šmudlo... ne fakt, ale cca 4 řádky nad tvým tématem je založeno stejné "Montáž tempomatu" a dokonce je tam naskenovanej manuál, jak to instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš69 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) Hledej šmudlo... ne fakt, ale cca 4 řádky nad tvým tématem je založeno stejné "Montáž tempomatu" a dokonce je tam naskenovanej manuál, jak to instalovat. To jsem samozřejmě četl a nejen to, hledat umím, návod jak píšu mám, jenom mě zarazila jiná barva jednoho z vodičů, ale to bude nejspíš detail v pátek se do toho pustím a uvidím, jen jsem chtěl mít jistotu. Podle čísla (8E0 971 980) by to mělo sedět. Editováno: 10. Říjen 2007, autor: luboš69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifan Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl jsem se zeptat,tempomat fungoval bez problému a jednou že si ho zapnu a ono nic,několikrát jsem se ppokoušel a pořád nic...nevíte čím to může být...že by odešlo rele,nebo nějaká pojistka?díky za rady...octavia 99 TDI 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl jsem se zeptat,tempomat fungoval bez problému a jednou že si ho zapnu a ono nic,několikrát jsem se ppokoušel a pořád nic...nevíte čím to může být...že by odešlo rele,nebo nějaká pojistka?díky za rady...octavia 99 TDI 81kW Zkontrolovat pojistky, diagnostiku - jestli fungují tlačítka... kabeláž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 fifan Známému odešel spojkový spínač a tempomat nefungoval - řj měla za to,že je neustále sešláplej pedál. U brzdového je to podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 prosím te pujdemi tempomat na 1.8 turbo z 99?je to l+k?ted mi ho tady nabit za 650 kč! dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Vyhledej si to, někde to tu je, ale myslím že jestli nemá el.plyn tak nepůjde. Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 prosím te pujdemi tempomat na 1.8 turbo z 99?je to l+k?ted mi ho tady nabit za 650 kč! dík Asi máš kod AGU=lako na plyn,i tam to jde ale musíš mít klapku a ř.j motoru,co ho podporuje,je jich málo,já to scháněl skoro rok,kdyby Tě zajímala čísla tak písni a já na to kouknu,jinak klapku a ř.j motoru co podporuje tampomat měly často 1.8T s automatickou převodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Zjednodušeně, tempomat jde jednoduše na každou oktu pokud má elektronickej plyn. Tzn. že pokud zvedneš kapotu, šlápne ti někdo na plyn a něco se tam začne hejbat, nějaký táhlo (lanko) tak máš smůlu a nebo je cena někde docela jinde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salles Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Nevíte někdo jestli k montáži tempomatu do O1 TDI je třeba koupit celou sadu tzn páčku + kabeláž, nebo stačí koupit pouze páčku a káblík se použije ten co je? Samotnou páčku mají v autokelly za 1200,- ale sada kde je zjevně jen o káblik navíc stojí na internetu kolem 2600,-. Páčka od autokelly není značková ale přece rozdíl 1400,-. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 potřebuješ i kabeláž. Na tempomat tam je ješte jeden konektor navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.