Vladajs Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Prosím o radu, mám Octu 1997 1.6 74Kw a chtěl bych do ní tempomat jelikož jsem ho viděl v prodeji . Otázka: co vše k tomu potřebuji nebo zda li stačí pouze výměna páčku? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Prosím o radu, mám Octu 1997 1.6 74Kw a chtěl bych do ní tempomat jelikož jsem ho viděl v prodeji .Otázka: co vše k tomu potřebuji nebo zda li stačí pouze výměna páčku? Díky všem Nechci tě sklamat ale v tvém případě Tempomat asi nepůjde máš plyn ovládaný lane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Nechci tě sklamat ale v tvém případě Tempomat asi nepůjde máš plyn ovládaný lane. Islo by to, ale naklady su niekde inde ako na nelankovom plyne. Musis mat skrtiacu klapku, ktora podporuje tempomat, RJ motora takisto, natahat kabelaz od RJ k deliacej stene a kable k packe a nakoniec packu. Packa s kabelazou je skoro zadarmo oproti tej klapke (nova cca 6000Kc) a pripadne RJ motora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Nebo koupit nějakou uni sadu na lankem ovládané klapky, např.: http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/ taky nad tím přemýšlím, už jsem tady psal o nich, ale nedestalo se mi žádné odpovědi se zkušenostmi. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32527 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tak děkuji vyřešili jste to za mě. Kašlu na tempomat. Dííííííííííky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 MartinRS vraj si mal 2liter aj s tempomatom som to tu niekde na fore zahliadol, mozno je to fama, ale predsa len sa spytam mam APK s lankom, ale videl som uz lankove s tempomatom zrejme od vyrobe. Co by bolo treba urobit ? Ja by som kvoli tomu aj prisiel zo Slovenska ku Vam do CR ked uz sme v tom Shengen-e Ak by bolo treba manit klapku aku tam musim mat ? Kolko by boli naklady ? V servise ma odbili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Prosim Vas nema niekto schemu zapojenia tempomatu na octaviu 1,9tdi motor agr rok vyroby 1997? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Prosim Vas nema niekto schemu zapojenia tempomatu na octaviu 1,9tdi motor agr rok vyroby 1997? dakujem Nazdar prikladam ti schemu zapojenia pre AGR 1,9 TDI, inač pre budúcnosť trocha viac hľadať a najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaver Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 u mě do 1800,- (origo páčka) feedback na montaz tempomatu: byl jsem o vikendu u Vasi nechat si udelat tempomat a muzu vrele doporucit. Presne vedel co, kde, jak a za necelou hodinku bylo velmi elegantne hotovo. Doporucuju a diky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vím, že už to tady bněkde bylo.... jak ho zaktivovat na Vagu???? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 feedback na montaz tempomatu: byl jsem o vikendu u Vasi nechat si udelat tempomat a muzu vrele doporucit. Presne vedel co, kde, jak a za necelou hodinku bylo velmi elegantne hotovo. Doporucuju a diky Jirka děkuji za chválu Vím, že už to tady bněkde bylo.... jak ho zaktivovat na Vagu???? díky motorová jednotka - login - 11463 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Potřebuju zjistit od někoho zkušeného, lze přidělat kabeláž k tempomatu (když je páčka už v autě) bez sundání volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Potřebuju zjistit od někoho zkušeného, lze přidělat kabeláž k tempomatu (když je páčka už v autě) bez sundání volantu? NIE !!! Nejde to !! nevies dat dole plasty okolo paciek co su na volante. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Potřebuju zjistit od někoho zkušeného, lze přidělat kabeláž k tempomatu (když je páčka už v autě) bez sundání volantu? jj, pokud nemáš ESP, tak to v pohodě jde odendat plasty kolem volantu bez jeho sundání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 jj, pokud nemáš ESP, tak to v pohodě jde odendat plasty kolem volantu bez jeho sundání Díky oběma, budu věřit pro mě lepší odpovědi , teda že to jde bez sundání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Díky oběma, budu věřit pro mě lepší odpovědi , teda že to jde bez sundání. Jo! Teda pokud nebudeš mít 3 ramenný sportovní volant, jako mám já - to potom smolík šroubovák tam nenarveš na povolení 2 šroubů zepředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Jo! Teda pokud nebudeš mít 3 ramenný sportovní volant, jako mám já - to potom smolík šroubovák tam nenarveš na povolení 2 šroubů zepředu. ale narveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Jo! Teda pokud nebudeš mít 3 ramenný sportovní volant, jako mám já - to potom smolík šroubovák tam nenarveš na povolení 2 šroubů zepředu. hodne ouzkej a hodne dlouhej a jde to . Ja sem rozriz sroubovak, nastavil a svaril. Chvili to trvalo ale vyplatilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 hodne ouzkej a hodne dlouhej a jde to . Ja sem rozriz sroubovak, nastavil a svaril. Chvili to trvalo ale vyplatilo se to. a nebylo jednodužší si koupit za pár kaček ten 40cm šroubovák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 a já si myslím že když sundá jen horní díl tak to taky zapojí, protáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 a nebylo jednodužší si koupit za pár kaček ten 40cm šroubovák? Urcite bylo. Ale bezne jsme to delal jinym na 4ramenym volantu. Jednoho krasnyho dne mi prijelo auto se 3 ramenym volantem. Po lounech ten sroubovak fakt nesezenes a tak nejrychlejsji bylo si ho udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Koupil jsem přes net origo tempomat i s kabeláží do meziprostoru (odtamtud už kable jsou), hodně jsem četl na fóru jak to namontovat a pak jsem zajel do škodováckýho servisu, za hoďku bylo auto hotové i s Vagem!, ten je taky nutný a zaplatil jsem 1200 i s DPH, které pošlu nahoru zpět. Když to děláš doma, zadrbeš čas, poprvé se každý učí a stejně na vag musíš zajet, málokdo ho má doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Koupil jsem přes net origo tempomat i s kabeláží do meziprostoru (odtamtud už kable jsou), hodně jsem četl na fóru jak to namontovat a pak jsem zajel do škodováckýho servisu, za hoďku bylo auto hotové i s Vagem!, ten je taky nutný a zaplatil jsem 1200 i s DPH, které pošlu nahoru zpět. Když to děláš doma, zadrbeš čas, poprvé se každý učí a stejně na vag musíš zajet, málokdo ho má doma. ? nějak nechápu souvislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ?nějak nechápu souvislosti Z toho si nic nerob, to asi viaceri. Asi chcel povedat, ze nepozna / nema nablizku nikoho, komu by veril tak ako servisu a ze si od manzelky / priatelky / ... tie peniaze necha preplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Z toho si nic nerob, to asi viaceri. Asi chcel povedat, ze nepozna / nema nablizku nikoho, komu by veril tak ako servisu a ze si od manzelky / priatelky / ... tie peniaze necha preplatit. Je vidět, že máš mozek toho dítěte co je na tvé fotce , když nechápeš souvislosti, jde o to, že se neoplatí za každou cenu si vše dělat sám, když to levně udělá autorizovaný servis, a když nemáš pár korun na servis, měl bys jít raději do Š120, tam je to levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.