rolbař Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 kdo chce montáž okolí Krkonoše, pište PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 najde se někdo kdo mi to namontuje v okolí jihlavy? 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 pánové, prosím o radu. Tempomat číslo dílu 8L0 953 315J. Je to originál? Za 600,- se mi to nějak nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 tak originál to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 ANO je to origo!!! co sa ti na tom nezda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 podle kódu jsem ho našel v jednom e-shopu jako neoriginál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) ano, pište rolbařovi. dnes mi tenpomat namontoval + pár dalších věcí a musím ho pochválit a poděkovat mu. rolbaři, jetě jednou díky. ještě musim dotat, že si s tim pohrál, jako by to bylo jeho vlastni Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Jardachal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) najde se někdo kdo mi to namontuje v okolí jihlavy? 1,9 TDI Už mi to slíbil Vaša Editováno: 31. Červenec 2008, autor: turanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak jsem to zvládl sám, opravdu to není nic těžkýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak jsem se do toho vrhl sám. Povedlo se!!! Opravdu to není nic těžkýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riko Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no ja bych zase potreboval nekde sehnat spinac spojky, mam octu 1.9 TDI rv/98 AGR takze sem tempomat dodelaval, a nechci abych pri zmacknuti spojky znicil motor jak se to nekde psalo nevite kde by se to dalo sehnatt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 to jako že tempomat ovládá rychlost vozidla pomocí ventilu pro zpětné vedení výfukových plynů ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 a jak poznám, že to moje ŘJ a klapka umí? popř. kolik by to celý teda mohlo stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) prehlad RJ 1.8T kde sa da dat tempomat a kde neda 1_8T.doc Editováno: 8. Srpen 2008, autor: travel242fx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKTU Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zdar chalani.potreboval by som vediet,ci si mozem dat do svojej octavky zamontovat tempomat.je to r.v.2000..na jednom fore som cital ze je to mozne dat do aut,ktore maju EPC.ako zistim ci mam to EPC,co to vlastne je?pristrojovku mam tu malu,nie tu co je predlzena az do stredu auta.da sa tato montaz zvladnut aj doma???dakujem Já jsem dodělával tempomat do motoru AGU s lankem. Musíš sehnat ř.j. která umí tempomat 06A 906 018 GB,DM nebo CH. Tu jsem koupil načipovanou výměnou od ing. Jandy z Cimbu čiplou na 132kW. Dále jsem musel vyměnit škrtící klapku 06A 133 063F - néé G, ta neumí tempomat. Potom ještě čtyřpólový spínač brzdy, páčku tempomatu a podle schematu z dílenské příručky to propojit. Propojení je potřeba udělat už z řídící jednotky, protože to nemělo přípravu kabeláže mezi ř.j. a konektorem v meziprostoru. Dále se musí z důvodu jineho zapojení škrtící klapky přepinovat konektor nasazený na škrt. klapku. Potom už jenom VAGem nalogovat ř.j. motoru aby uměla ovládat tempomat. Dělal jsem to před cestou do Chorvatska, aby mi "nechcípla" noha. Všechno jde, když se chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 a myslíte, že by to šlo i na 1,6 74kW SR AKL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Urcite. Treba klapku 06A 133 066 (bez pismenka na konci) a mozno inu RJ. Kabelaz je zamozrejma nutne doplnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) no schválně se cestou dneska stavím do škodovky a nemáte někdo přehled těch ŘJ? zkusím se kouknout do DP Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 A nebo tam dám uni tempomat. Není to asi tak hezké jak origo, ale funkci to myslím odvede stejnou a myslím, že je to nejjednodušší řešení. http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Já jsem dodělával tempomat do motoru AGU s lankem. Musíš sehnat ř.j. která umí tempomat 06A 906 018 GB,DM nebo CH. Tu jsem koupil načipovanou výměnou od ing. Jandy z Cimbu čiplou na 132kW. Dále jsem musel vyměnit škrtící klapku 06A 133 063F - néé G, ta neumí tempomat.Potom ještě čtyřpólový spínač brzdy, páčku tempomatu a podle schematu z dílenské příručky to propojit. Propojení je potřeba udělat už z řídící jednotky, protože to nemělo přípravu kabeláže mezi ř.j. a konektorem v meziprostoru. Dále se musí z důvodu jineho zapojení škrtící klapky přepinovat konektor nasazený na škrt. klapku. Potom už jenom VAGem nalogovat ř.j. motoru aby uměla ovládat tempomat. Dělal jsem to před cestou do Chorvatska, aby mi "nechcípla" noha. Všechno jde, když se chce. Konečně někdo kdo s tím má reálné zkušenosti. Můžu se zeptat na kolik to celé vyšlo? Taky bych si rád dodělal tempomat, ale myslim, že výsledná cenovka může být klidně 20k. A co čidlo pedálu spojky? To nebylo potřeba dodělávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKTU Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Konečně někdo kdo s tím má reálné zkušenosti. Můžu se zeptat na kolik to celé vyšlo? Taky bych si rád dodělal tempomat, ale myslim, že výsledná cenovka může být klidně 20k. A co čidlo pedálu spojky? To nebylo potřeba dodělávat? Jednotka byla za 8000,- výměnou, ale stejně jsem uvažoval o čipnutí. Myslým, že na vrakáči by mohla být tak kolem 4tis. Dále škrtící klapka za 5500,- bez lístku - nová. Nějakej čínskej brzd. spinač asi za 140,- pár konektorů (ve značk servisu 1ks = 7Kč a v Turnově v obchodě ten samý za 1Kč) a páčka tempomatu - tu jsem měl za 3piva od kámoše. Jinak jsem teď jednu objednával pro švagra - 990Kč i s poštovným a kabeláží. Jo a to čidlo - spinač spojkového pedálu tam bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 A nebo tam dám uni tempomat. Není to asi tak hezké jak origo, ale funkci to myslím odvede stejnou a myslím, že je to nejjednodušší řešení. http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/ i na 1,6? a šlo by to napasovat na origo páčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Prý to jde na všechny auta s lankovým plynem, ale na origo páčku to nenapojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 to je škoda, protože nevím kam bych ten ovladač dal. no třeba se tady časem najde někdo kdo má i v 1,6 origo tempomat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ahoj, tak jsem se dozvěděl tady na fóru od kolegy Lukashe, že do 01 lze namontovat originální tempomat ze superba ( číslo teď nevím ), který vyjde na pouhých cca 800,- ( cena cca za páčku jen, ale oproti ceně do 01 je cena rozdílná !!!! ) ... kabeláž se pak sežene origo z 01 za cca 200 - 300,-( dle mě ) a pak už jen namontit.... Ne že bych mu nevěřil že to nefunguje, ale zajímají mě vaše zkušenosti s touto fintičkou, díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.