Semirkucera Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Tak to blahopreju!!!! Kamarad to ma na L&K taky AGU. Melo by to jit i na AGN..... takze se mozna na to taky kouknu az bude cas, penize a nejaky to zboreny auto u znameho na vrakaci :-D Editováno: 26. leden 2010, autor: Semirkucera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paprikáč Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Zdar, čekám až mě příjde tempomat, mám ele. plyn u 1,6 75kW r.2001.... A tak mě napadlo, nebudu mít s novou páčkou i konfortní blinkry jako to má OII?? http://www.hamar.cz/tempomaty/192-tempomat...zi-kolebka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 ne, musel bys pridat rele.. VW ho dela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Relé pro tripling je z Passata B5 a dá se přidat do O1 napíchá se do kabeláže k přerušovači je to komplet i se svorkovnicema a kabeláží obj číslo 000 998 229A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 A ako ich zapojit najdes tu v teme o triplingu (ja som tam dal aj farby a cisla pinov). V origo navode je chyba, je tam prehodena farba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 ahoj, nekde jsem cetl ze v nekterych autech uz je kabelaz na tempomat pripravena. Ja mam octavii 19 tdi GLX a zajimalo by me zda tam kabelaz uz najni. a dal ktery je z techto tempomatu lepsi na ovladani. nekde jsem tez cetl ze jeden je horsi. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 lepší je ta levá.. kabeláž tam nemáš.... musí se dodělat mezi stěnu a páčku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 lepsi urcite s kolibkou, leva fotka, da se pridavat i ubirat jednim prstem, jako kdyz prepinas udaje na PP dodelaval jsem tempomat na tource a tam uz byla kabelaz az k pacce (videl jsem to 1x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 dodělával jsem cca 10 OI Tour a vždy jsem musel dopojovat od páčky ke stěně jestli ji spíš někdo z bazaru/ minulého majitele nevymontoval - na přání jsem to tak už několikrát vymontovával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 No ja som bol zas nemilo prekvapeny pri montazi tempomatu do 1,8 T RS AUQ r.v. 2001 2,5G. Musel som dotiahnut kable aj k RJ. Nic namahaveho ale prekvapilo ma to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 u všech RS chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Někdo z Moravsko Slezského kraje kdo by namontoval do O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Někdo z Moravsko Slezského kraje kdo by namontoval do O1 Vaša,Prostějov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Vaša,Prostějov. to je Olomoucký já bych potřeboval něco kousek blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Já jsem z Nového Jičína a jel jsem do Prostějova.Určitě se to vyplatí.Dobrá cena za montáž i za tempomat.Vaša je kapacita.Max spokojenost.Možná ještě Cosby(Štramberk) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paprikáč Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Zdar, čekám až mě příjde tempomat, mám ele. plyn u 1,6 75kW r.2001.... A tak mě napadlo, nebudu mít s novou páčkou i konfortní blinkry jako to má OII?? http://www.hamar.cz/...zi-kolebka.html Už to jezdí samo , lepší věcičku snad na oktě neznám ale nemám kontrolku jako má OII, hmmm neva... Všem tempomat vřele doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Už to jezdí samo , lepší věcičku snad na oktě neznám ale nemám kontrolku jako má OII, hmmm neva... Všem tempomat vřele doporučuju Vaša ho má o dost levnější než odkaz viz na hoře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noel33 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Dobrý den , potreboval bych namontovat tempomat do octavia 1 /2002 , Příbram , cena ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Zapojuju si tempomat na Octavii I (1,9 TDI MR 2000). Zapojil jsem 4 kabely do svorkovnice v oddělovacím prostoru (T10k/1,2,3,9) a ještě jeden červeno-černý kabel bez jakéhokoli konektoru mi zbývá. Nevím kam přesně ho zapojit a zda je to už vše k zapojení. V návodu k montáži od Škodovky jsem se totiž dočetl něco o tom, že se musí z pojistkového boxu vyndat černomodrý drát a vložit ho do přiložené jednopólové svorkovnice, ale já v kabeláži žádnou nemám. V dalším návodu jsem četl jen o zapojení těch 4 kabelů do svorkovnice v oddělovacím prostoru a zbývající kabel připojit pod matici X75. Tak v tom mám guláš zda mi poslali vubec správnou el. instalaci. Poradíte mi prosím?! Předem moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Pojistka č.5, myslim modročerný drát (12V), barvu už nepamatuju, kousek oholit, napájet, důkladně zaizolovat ... pak už jen aktivovat v řj a vyrazit na testovací jízdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 mohl bys ho pripojit kamkoliv, kde je spinane plus ja osobne, protoze jsem nemel vypichovak, tak jsem ho pridal na volnou pozici v malych pojistkach a pridal pojistku, mela stejny druhy konkakt jako ta, na kterou se ma pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mm181 Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Mám oct.1,6 75kw BFQ 2002 je někdo na Prostějovsku na montáž tempomatu-tempomat mám el.szvazek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 mohu namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mm181 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Díky za nabítku,pokud to platí asi bych ji během května využil, odkud jste a jak se s Vámi domluvím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Prostějov soukromá zpráva e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.