Wojnar Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 VAG umí v diagnose poznat jeslti je páčka OK nebo KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) ahojte majstri , tak sa mi vcera nejak pokazil tempomat. nejde vie mi niekto poradit? rozobrat alebo ako co Takto vyzera moja packa http://img51.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=81981086.gif Podla toho PLS je to nejaky Polsky SPARE Editováno: 30. Listopad 2011, autor: Jojo24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 bylo by vhodnejsi se ptat zde to je packa k multifunkcnimu vlantu, takze jeste meze byt chyba tam pripoj na vag a v merenych hodnotach v motorove RJ, skupina 66, 4 blok, zkontroluj jednotlive tlacitka, spojkovy a brzdovy spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger0020 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Zdravim bude sa dat zapojit tempomat na octaviu 1,9 TDI 81kw rocnik 9/2000 kod AHF . dakujem Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: tiger0020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 tak packa funguje.. predsa len pomohlo WD-40 :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Zdravím chlapy. Potřeboval by jsem poradit. Mám octavii 1.8T RS, rok 05/2001. Koupil jsem originální páčku s tempomatem ( kolébkový přepínač ) a k tomu originál kabeláž. Zapojil jsem vše podle dodaného návodu ze škodovky ale tempomat nefunguje. Mám ho aktivovaný i Vagem v řídící jednotce ale když připojím Vag tam mi tempomat neukazuje žádné hodnoty. Kabeláž není nijak poškozena. A ještě jeden problém je ten že mi nefunguje přepínání na dálková světla. zkoušel jsem i jinou páčku ale nefunguje. Už jsem z toho hotový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 zapojoval jsi až do ř.j. motoru ? RS nemá vedení mezi dělící stěnou a jenotkou ad světla? s původní páčkou to funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Zdravím Vašo, prosím tě tu dodanou kabeláž jsem zapojil podle návodu. sundal jsem stěrače, na řidičové straně jsem sundal ten černý kryt, pod ním jsem vyndal černou svorkovnici a napíchal jsem do ní konektory. Zapojil jsem napájení tempomatu na svorku 15. A zapnul tempomat Vagem. Nikdo mi ve škodovce neřekl, že se u RS to musí zapojit jinak. A když jsem se ptal, jestli by byla možnost si to u nich nechat zapojit, tak byly všichni příjemní jako trn v patě. ( Lovosice ) Také od té doby jsem začal jezdit pro díly do jiné škodovky. Mohl by jsi prosím tě poradit jak to správně zapojit? A prosím tě, novou páčku jsem kupoval právě proto, že u té staré nešli přepínat na dálkové ( jen světelná houčka ) a tempomat se hodí. U té nové páčky to jde, ale když se ta páčká zmáčne normálně od sebe a skočí do zadní polohy na dálková světla - tak nesvítí, ale když ji lehce popotáhnu dopředu tak normálně začnou dálková světla svítit, tak si myslím jestli není vadná páčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) zkus od někoho půjčit spínač světel Editováno: 21. leden 2012, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Prosím tě Vášo myslíš spínač světel ten kruhový vlevo pod volantem. Na zapnutí světel, jak parkovaček tak potkávacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) zkus od někoho půjčit spínač světel Spínač světel na to, že mu nejdou přepínat dálkové/tlumené nemůže mít vliv. Ze spínače to jde na páčku, která to až pak přepíná. Tudíž kdyby byl vadný spínač, nesvítily by ani potkávácí, prostě žádné z hlavních. Mně tak rychle napadá: 1. Přerušený drát nebo špatný kontakt v konektoru kdekoliv mezi páčkou a místem kde se to větví na L a P dálkové světlo 2. Obě pojistky pro dálková světla přerušené 3. Přerušené vedení za pojístkama Ad 3: Nejmenší pravděpodobnost, páč jde o dvá různé dráty. Ad 2: Větší, ale taky malá pravděpodobnost, páč pojistky asi kontroloval. Ad 1: Největší pravděpodobnost, páč jednou chybou přestanou svítit obě světla a pouze dálková. M.i.r.a.s._ : Ano, myslí ten. Ale jak jsem psal výše, pokud rozsvítíš potkávací, tak v něm to nemůže být. Editováno: 21. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) jj nesvítily by vůbec 1/ vetví se za páčkou (nešla by ani světelná houkačka) 2/ jsou až za páčkou --------------//------------- 3/ -----------------//-------------------------------- nemáš náhodou automatické spínání světel ??? pokud ano tak musíš přepnout na světla aby ti šli dálky, v nulové poloze spínače světel to nejde Editováno: 22. leden 2012, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Aha, jasně. Na tu světelnou houkačku jsem zapomněl. Byla by prdel kdyby to bylo tím automatem :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Chlapy automatické zapínání světel nemám. Pojistky v pořádku. Jak jsem psal výše - světelná houkačka funguje, ale když přepnu páčku na dálková světla od sebe tak se nerozsvíti, ale když tu páčku lehce přitáhnu k sobě, tak začnou normálně svítit. Tak si myslím že je chyba v páčce. Zkusím to rozebrat a uvidím. Jinak moc děkuji za ochotu poradit a snahu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Srandovní, ale asi pro Tebe moc ne, je, že jsi ji právě kvůliva nemožnosti přepnout na dálkově měnil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 to je origo páčka ? já jich namontoval stovky a zatím nebyl jediný porblém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Hm, psal: ...Koupil jsem originální páčku s tempomatem ( kolébkový přepínač ) a k tomu originál kabeláž.... Třeba trefil na chachara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc2089 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Mám O1 m.r.99 s mechanickým plynem. Rád bych tempomat - zjistil jsem, že asi jeden z mála se dám použít "Tempomat elektronický AP500". Je to asi obdobný tempomat, jaký si udělal uživatel Stihacka. Mechanické připojení, to nebude problém, ale kde pro tento tempomat vzít signál o rychlosti a otáčkách motoru? Psal jsem "Stíhačkovi" SZ, ten ale už na toto fŕum moc nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Zdravím! Mohli by ste my poradit,niekto kto sa v tom vyzná. Je rovnaká páčka tempomatu pri elektr. a mechanickom plyne? Jedná sa o to, že na synovej octavii sa pokazila páčka(neidú dial.svetlá). Je to 1.8T AGU r.99 s mechanickým plynom a tempomat má original z výroby. Teraz neviem či sú niaké rozdiely v zapojení samotnej páčky, našiel som túto páčku v Blave a teraz neviem, či to mám kúpit? http://www.autodielyskoda.sk/products/tempomat-fabia-octavia/ Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 jsou všechny stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Díky za rýchlu odpoved. Kúpim to a idem vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zdravim, jsem taky ze severních čech. Opravdu se tu nikdo nenajde ? V author servise za to chtěj 8500 BLÁZNI ! Kdyby se někdo našel, tak prosím SZ (1.9 TDi 81KW 2003). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Kdybych to už fakt vyhrotil, tak: - páčka - 1.400,- - kabeláž - 600,- - kabel k VAG - 300,- , nejen k pro aktivaci tempomatu Takže za zbylých šest ticíc vemu rodinu autem už s tempomatem na pár dnů na lyže . Pokud se na to necítíš sám, pak je tady plno ochotných a schopných. Dva za všechny: http://forum.skodahome.cz/topic/27301-garny-servis-vse-okolo/ http://forum.skodahome.cz/topic/7940-martinrs-a-jeho-montae/ a další : Vaša, Milhausek, Rolbař. Teď asi naseru ty, na koho jsem si nevzpomněl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herkuliano Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 TAky nad tím přemýšlím. Může mi to někdo namontovat v Praze, či blízkém okolí?Materiál nemám. Stačí mi místo, za kolik a hodina a určitě se domluvíme. O1 kombi 2002 tdi 66kw. Dík "do brzd" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 kdyby měl někdo zájem tak mám momentálně tlačítkové verze tempomatu s kabeláží, originál, nové za 1000,- http://forum.skodahome.cz/topic/112751-tempomat-origo-na-passat-octavia-golf-ivfabii-i-atd1000/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.