Listopad 30, 201113 r ahojte majstri , tak sa mi vcera nejak pokazil tempomat. nejde vie mi niekto poradit? rozobrat alebo ako co Takto vyzera moja packa http://img51.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=81981086.gif Podla toho PLS je to nejaky Polsky SPARE Upraveno Listopad 30, 201113 r od Jojo24
Listopad 30, 201113 r bylo by vhodnejsi se ptat zde to je packa k multifunkcnimu vlantu, takze jeste meze byt chyba tam pripoj na vag a v merenych hodnotach v motorove RJ, skupina 66, 4 blok, zkontroluj jednotlive tlacitka, spojkovy a brzdovy spinac
Prosinec 1, 201113 r Zdravim bude sa dat zapojit tempomat na octaviu 1,9 TDI 81kw rocnik 9/2000 kod AHF . dakujem Upraveno Prosinec 1, 201113 r od tiger0020
Leden 19, 201213 r Zdravím chlapy. Potřeboval by jsem poradit. Mám octavii 1.8T RS, rok 05/2001. Koupil jsem originální páčku s tempomatem ( kolébkový přepínač ) a k tomu originál kabeláž. Zapojil jsem vše podle dodaného návodu ze škodovky ale tempomat nefunguje. Mám ho aktivovaný i Vagem v řídící jednotce ale když připojím Vag tam mi tempomat neukazuje žádné hodnoty. Kabeláž není nijak poškozena. A ještě jeden problém je ten že mi nefunguje přepínání na dálková světla. zkoušel jsem i jinou páčku ale nefunguje. Už jsem z toho hotový!
Leden 20, 201213 r zapojoval jsi až do ř.j. motoru ? RS nemá vedení mezi dělící stěnou a jenotkou ad světla? s původní páčkou to funguje ?
Leden 20, 201213 r Zdravím Vašo, prosím tě tu dodanou kabeláž jsem zapojil podle návodu. sundal jsem stěrače, na řidičové straně jsem sundal ten černý kryt, pod ním jsem vyndal černou svorkovnici a napíchal jsem do ní konektory. Zapojil jsem napájení tempomatu na svorku 15. A zapnul tempomat Vagem. Nikdo mi ve škodovce neřekl, že se u RS to musí zapojit jinak. A když jsem se ptal, jestli by byla možnost si to u nich nechat zapojit, tak byly všichni příjemní jako trn v patě. ( Lovosice ) Také od té doby jsem začal jezdit pro díly do jiné škodovky. Mohl by jsi prosím tě poradit jak to správně zapojit? A prosím tě, novou páčku jsem kupoval právě proto, že u té staré nešli přepínat na dálkové ( jen světelná houčka ) a tempomat se hodí. U té nové páčky to jde, ale když se ta páčká zmáčne normálně od sebe a skočí do zadní polohy na dálková světla - tak nesvítí, ale když ji lehce popotáhnu dopředu tak normálně začnou dálková světla svítit, tak si myslím jestli není vadná páčka.
Leden 21, 201213 r Prosím tě Vášo myslíš spínač světel ten kruhový vlevo pod volantem. Na zapnutí světel, jak parkovaček tak potkávacích.
Leden 21, 201213 r zkus od někoho půjčit spínač světel Spínač světel na to, že mu nejdou přepínat dálkové/tlumené nemůže mít vliv. Ze spínače to jde na páčku, která to až pak přepíná. Tudíž kdyby byl vadný spínač, nesvítily by ani potkávácí, prostě žádné z hlavních. Mně tak rychle napadá: 1. Přerušený drát nebo špatný kontakt v konektoru kdekoliv mezi páčkou a místem kde se to větví na L a P dálkové světlo 2. Obě pojistky pro dálková světla přerušené 3. Přerušené vedení za pojístkama Ad 3: Nejmenší pravděpodobnost, páč jde o dvá různé dráty. Ad 2: Větší, ale taky malá pravděpodobnost, páč pojistky asi kontroloval. Ad 1: Největší pravděpodobnost, páč jednou chybou přestanou svítit obě světla a pouze dálková. M.i.r.a.s._ : Ano, myslí ten. Ale jak jsem psal výše, pokud rozsvítíš potkávací, tak v něm to nemůže být. Upraveno Leden 21, 201213 r od Wojnar
Leden 22, 201213 r jj nesvítily by vůbec 1/ vetví se za páčkou (nešla by ani světelná houkačka) 2/ jsou až za páčkou --------------//------------- 3/ -----------------//-------------------------------- nemáš náhodou automatické spínání světel ??? pokud ano tak musíš přepnout na světla aby ti šli dálky, v nulové poloze spínače světel to nejde Upraveno Leden 22, 201213 r od Vaša
Leden 22, 201213 r Aha, jasně. Na tu světelnou houkačku jsem zapomněl. Byla by prdel kdyby to bylo tím automatem :'>
Leden 22, 201213 r Chlapy automatické zapínání světel nemám. Pojistky v pořádku. Jak jsem psal výše - světelná houkačka funguje, ale když přepnu páčku na dálková světla od sebe tak se nerozsvíti, ale když tu páčku lehce přitáhnu k sobě, tak začnou normálně svítit. Tak si myslím že je chyba v páčce. Zkusím to rozebrat a uvidím. Jinak moc děkuji za ochotu poradit a snahu pomoci.
Leden 23, 201213 r Srandovní, ale asi pro Tebe moc ne, je, že jsi ji právě kvůliva nemožnosti přepnout na dálkově měnil .
Leden 23, 201213 r Hm, psal: ...Koupil jsem originální páčku s tempomatem ( kolébkový přepínač ) a k tomu originál kabeláž.... Třeba trefil na chachara.
Únor 3, 201213 r Mám O1 m.r.99 s mechanickým plynem. Rád bych tempomat - zjistil jsem, že asi jeden z mála se dám použít "Tempomat elektronický AP500". Je to asi obdobný tempomat, jaký si udělal uživatel Stihacka. Mechanické připojení, to nebude problém, ale kde pro tento tempomat vzít signál o rychlosti a otáčkách motoru? Psal jsem "Stíhačkovi" SZ, ten ale už na toto fŕum moc nechodí...
Únor 3, 201213 r Zdravím! Mohli by ste my poradit,niekto kto sa v tom vyzná. Je rovnaká páčka tempomatu pri elektr. a mechanickom plyne? Jedná sa o to, že na synovej octavii sa pokazila páčka(neidú dial.svetlá). Je to 1.8T AGU r.99 s mechanickým plynom a tempomat má original z výroby. Teraz neviem či sú niaké rozdiely v zapojení samotnej páčky, našiel som túto páčku v Blave a teraz neviem, či to mám kúpit? http://www.autodielyskoda.sk/products/tempomat-fabia-octavia/ Dakujem.
Únor 8, 201213 r Zdravim, jsem taky ze severních čech. Opravdu se tu nikdo nenajde ? V author servise za to chtěj 8500 BLÁZNI ! Kdyby se někdo našel, tak prosím SZ (1.9 TDi 81KW 2003). Díky
Únor 8, 201213 r Kdybych to už fakt vyhrotil, tak: - páčka - 1.400,- - kabeláž - 600,- - kabel k VAG - 300,- , nejen k pro aktivaci tempomatu Takže za zbylých šest ticíc vemu rodinu autem už s tempomatem na pár dnů na lyže . Pokud se na to necítíš sám, pak je tady plno ochotných a schopných. Dva za všechny: http://forum.skodahome.cz/topic/27301-garny-servis-vse-okolo/ http://forum.skodahome.cz/topic/7940-martinrs-a-jeho-montae/ a další : Vaša, Milhausek, Rolbař. Teď asi naseru ty, na koho jsem si nevzpomněl .
Únor 8, 201213 r TAky nad tím přemýšlím. Může mi to někdo namontovat v Praze, či blízkém okolí?Materiál nemám. Stačí mi místo, za kolik a hodina a určitě se domluvíme. O1 kombi 2002 tdi 66kw. Dík "do brzd"
Únor 28, 201213 r kdyby měl někdo zájem tak mám momentálně tlačítkové verze tempomatu s kabeláží, originál, nové za 1000,- http://forum.skodahome.cz/topic/112751-tempomat-origo-na-passat-octavia-golf-ivfabii-i-atd1000/page__fromsearch__1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.