baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Taky jsem bral od Cosbyho, a facha, ze si tatik chrochta jako svine je to libova vecicka Proto si ji taky chci dat do sve Oktousky chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 minulej týden jsem montoval dva tempomaty který si zákazník sehnal sám z annonce. na jednom po zasunutí konektoru tempomatu se vytlačily piny z protikusu a n druhým nešel nasadit hlavní konektor kvůli nepřesnosti pinů. celkovy zpracování bylo horší (spáry u tlačítka)jde to poznat tak že na zadní straně páčky není vylisovany typovy číslo jj...měl jsem tento jedem kus v ruce neni tam jak řikáš objenací číslo a páčka neni uplně tak pěkně hladká a přesná hlavní konektor tam nešel po dobrém.......kolega měl jednu a byla dokonce vadná......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jejich odpoved... Dobrý den, tempomaty pro Octavii, Fabii, Passat, Golf jsou vsechny stejne. Pouze se lisi kabelaz. Ta je vzdy pro daný typ vozidla stejna (napr. stejna pro Octavie, atd.). Cena je vcetně kabelaze, tedy komplet. Poskytována je zakonna zaruka 24 mesicu. S pozdravem, ELERTE Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 ted jsem sehnal tempomat za 800 novej zabalenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonzales Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Jejich odpoved...Dobrý den, tempomaty pro Octavii, Fabii, Passat, Golf jsou vsechny stejne. Pouze se lisi kabelaz. Ta je vzdy pro daný typ vozidla stejna (napr. stejna pro Octavie, atd.). Cena je vcetně kabelaze, tedy komplet. Poskytována je zakonna zaruka 24 mesicu. S pozdravem, ELERTE Ostrava Jojo. Přesně na chlup stejnou odpověď poslali i mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 No pokud by někdo chtěl,tak kabely na Fábii,GIV,octu mám a budou i na Passata a Superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Jen to shrnu: Pokud po otoceni klicku v budikach se na me rozne EPC, nemam lanko k plynu, chapu to spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ahoj, mám problém se zapojením tempomatu u vw bora 1.6 16V rv2002,motor AZD. Chybí mě kabely od průchodu do kabiny k ŘJ. Dají se někde sehnat,popř co ještě potřebuji,páčku a kabely ve vnitřku mám od Molpiru. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Tys tam ten tempomat dodělával anebo ti přestal fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 špatně zapojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 a co hodnoty v kanále 006 ? mění se ? jestline tak má Cosby pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 dodelaval...ma tam prijit jeden drat na matici x75,ale ja jsem zapojil to takto:1,2,3,9 a ten posledni na pojistku 5..a co ma byt to X75??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 1 -bl 2 - ro/ge 3 - sw/ge 9 - ws 5 - +12V sw/bl (15a) 75 je vední z X-kontaktu (spínané +) ten jeden drát ti zbyl? a nebo je na + ? jakou měl barvu? co spojkovej a brzdovej spínač ? OK? jestli je špatnej tak to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 proč tak složitě??Vag,měřené hodnoty a tam uvidíš,co ti chodí a co né,jestli ti vůbec chodí.Jak psal Vaša,bez brzdového a spojk.spínače-je li vadný to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Vaso: mi zadny dratek nezbyl a ten co byl bez pinu tak jsem dal na 5,ale petku pojistku ne na 5v konektoru..jeden sel na 1,druhy na 2,dvojty drat na 3,a 4rty jsem dal na 9 a ten bez pinu jsem dal na pojistku 5,coz je 7,5A. Cosby: Ve vagu nemam merene hodnoty ale blokove hodoty,ve VISce jsem dal kontrolu a tam je ze mam dat sk066 tak tam mi to napsalo chyba nebo tak neco tak jsem skusil sk.06 tam byla rychlost,brzda,spojka a jeste cosi.. Kod jsem dal dobry ne v loginu 11463 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 v bloku 006 pole 3 při zapnutem tempomatu každé tlačítko tempomatu nebo pedál musí zobrazi "1" jestli některé tlačítko nebo pedál nereaguje tak je to tím a jak jsem psal barvy tak ty ti sedí a nebo máš na drátech číslice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 je to jak píše Vaša.Jinak pokud někdo kontroluje tempomat podle Visu,tak je to jasné že se ničeho nedočká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 jj, ve V.I.S jsou občas chybky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) Jo tak to mi ukazovalo kdyz jsem seslapl nejaky pedal,ale neukazovalo to kdyz jsem zmacknul cudlik..Barvy dratku mam jine nez jsou oreginal tak jsem to zapojil podle jednoho borce ktery to psal na dieselforu mel ty same..tak ja to jeste nejak poresim a pak napisu..jinak dik Editováno: 25. Září 2006, autor: RadekVW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 jestli máš v ŘJ motoru aktivovaný tempomat, poznáš podle písmene "G" v názvu řídící jednotky- jestli tam "G" máš tak je aktivovaný, jestli né, tak aktivovaný není. Jinak př testu jednotlivích spínačů ti při stojícím autě nebude fungovat a tím pádem signalizovat tlačitko SET, páč k tomu musíš jet rychlostí min. 30 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Toto mě taky potkalo, tempomat "dobře" zapojený a aktivovaný, ale netempomatoval, koukl jsem se ještě jednou jak to mam zapojený a zjistil jsem to nemám na té matici (radši nechci vědět na co jsem to napojil) opravil jsem to a hned fungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Mam dotaz, jaka je bezna cena za montaz tempomatu do Octavie 1 ? Dekuji za odpovedi. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) u mě do 1800,-(origo páčka) EDIT: zapojení mezistěny -ecu pro 1,8T AGU ---ecu---------------------------------------mezistěna T52/34------červná/žlutá-------------------T10/2 T52/35------modro/šedá-------------------T10/1 T52/36------bílá-----------------------------T10/9 T52/46------černo/bílá---------------------T10/3 Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.