wiglegummi Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Doufám že mě nezničíte teprve začínám, chtěl bych si dodělat otevírání 5tých dveří na dálku, upozorňuju že nemám origo centrál ani alarm, prosím poraďte jak na to. hlavně by mě zajímalo jestli je třeba dokoupit nějaký motorek nebo něco podobnýho díky Nezlobte se jestli to tu už někde je ale já to nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tu si určite niečo o tom nájdeš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19889 Nabudúce hladaj lebo varovanie už asi nad tebou vysí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tu si určite niečo o tom nájdeš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19889Nabudúce hladaj lebo varovanie už asi nad tebou vysí Já vím že mě určitě uškrtíš ale já tam ohledně toho jak dodělat to otevírání na dálku kfru stejně nenašel. Jenom by mě zajímalo jestli musím mít k tomu nějaký motorek nebo jiný mechanizmus toho zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Otázka je jak to myslíš. jestli dálkovým ovládáním nebo "dálkově" lankem z místa řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.cz Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Čau to jsem ja Michal z Ostravy taky to budu ted někdy dělat centrál na 5 dveře. Jestly máš neoriginál centrál na dálku tak stačí koupit takovou sadu na fabii na 5 dveře je tam motorek, elektrika, mikrospínač, a ŘJ nebo relé stojí to nějakých 600-1000 kč podle toho co vše v té sadě je. Mužeš koupit jenom ten motorek z táhlem který přiděláš na spodní díl zámku kufru. Na obrázku je originál CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Keď si kúpiš takú sadu tak tam máš návod na montáž a zapojenie do el .inštalácie.Najjednoduchšie je urobiť to podla toho a fachčí to spolahlivo.Tiež mám dorábané otv.5dverí neorigo. Pozri sem sú tam aj návody na stiahnutie: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No dobře dneska jsem si takovou sadu koupil je tam nějaký mikrospínač, motorek, nějaká kabeláž a teď mi vysvětli jak to funguje. Ja osobně předpokládám že až to bude namontovaný tak jak zmačknu ten mikrospínač tak se ten kufr otevře ale jak je to vyřešený aby se mi tam nedostal někdo jiný, podotýkam že nemám origo centrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0001krtek0001 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Prosím o radu mám otevírání 5-tých dveří na klíč a chtěl bych si dodělat na lanko zevnitř vozu co vše k tomu potřebuju díky moc za rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ty woe co to máš za auto? Pokud vím tak fabka to na klíč nikdy neměla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Wooďáku asi myslel na dálku,, ale ještě jsem se nesetkal s fabkou co nemá lanko, ale je to možné nechci se hádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0001krtek0001 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Omlouvám se špatně sem se vyjádřil na dálku ale to lanko vážně nemám takže nemuzu otevírat zevnitř poradí někdo co všechno je jiné co koupit jak domontovat díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Zdravím , mám škoda Fábiu Classic a mám otváranie kufra pri vodičovi - páčka. A chcel by som to prerobiť na elektrické , normálne otváranie kufra. Čo nato treba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Mne stacilo koupit 3 tlacitkovy ovladac, motorek tam byl uz z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 V 12. 10. 2017 na 19:40, JanT napsal: Mne stacilo koupit 3 tlacitkovy ovladac, motorek tam byl uz z vyroby. Ako o myslíš od výroby ? Ja som teraz kúpil ten motorček teda servomotor na otváranie a spínač .. len zapojil by dom to aj sám ? Lebo vyššie sa píše že to viem aj sám len ten návod tam už nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 zřejmě píše o otevírání pátých dveří pomocí dálkového ovladače, takže o něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Ono některým Fabiím šel otevřít kufr pouze páčkou u řidiče? A co po faceliftu když tu páčku zrušili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tak teda viete mi poradiť ? Lebo teraz otváram kufor pomocou tej poondiatej páčky a chcem normálne cez ten spínač, klasicky ako to už dnes ma každé auto .. mám nato všetko kúpené .. teda myslím .. tak či nevietekde je nejaký návod ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Centrál máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 1 hodinou, Wittmann napsal: Centrál máš? Áno mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Tak to by mělo jít celkem snadno. Stáhni si Dílenskou příručku, kde najdeš schéma zapojení. Podle toho natahej dráty. Pak tam také najdeš tabulku pro kódování BSG, kterou překóduj na otevírání pátých dveří. Může se jen ovšem stát, že to tvá BSG nebude podporovat, pak ji budeš muset vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 před 21 minutami, Wittmann napsal: Tak to by mělo jít celkem snadno. Stáhni si Dílenskou příručku, kde najdeš schéma zapojení. Podle toho natahej dráty. Pak tam také najdeš tabulku pro kódování BSG, kterou překóduj na otevírání pátých dveří. Může se jen ovšem stát, že to tvá BSG nebude podporovat, pak ji budeš muset vyměnit. Vôbec neviem nájst tú príručku ... ale tak .. myslis, že tam bude všetko predpripravené ? asi nie .. či ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Před Google ji najdeš, i zde bude určitě nějaký odkaz. Připravené tam budou maximálně prázdné díry v konektorech. Ten centrál je z výroby, nebo nějaká alternativa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Gombo11 - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombo11 Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Ten centrál je dorabka .. ako som pozeral vôbec som nič nenašiel alebo keď našiel tak ten súbor tam už neexistuje na tom linku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Aha, takže zpět. Ten centrál je nějaká alternativa s hejblátkama, nebo originální zámky s centrálem? Ten motorek, co jsi koupil, je originální zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.