Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahoj, jsem debil. Úplně jsem na tebe zapomněl, že jsem ti psal. Koberečky jsem koupil ve škodovce... Prostě hlava děravá...

P.S. čím teď jezdíš, když jsi prodal superba?

Ted Fiat Cinquecento, ale podařil se mi výborný obchod tak zamáznu byt a půjdu do BMW 525d je to jiná liga než sup jinak nic proti němu byl jsem naprosto spokojen.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
kde se dají objednat originál koberce? Našel jsem akorát pseudo pasující nepasující bez děr na uchycení... dík

Já objednával odsud a spokojenost www.autodoplnky.cz

• o 2 týdny později...
Vloženo
v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kč

pokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší ;):)

Ahoj,máš ještě ty koberce do supa?

něco foto pro ilustraci

• o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Host pan.ucetni
Vloženo
ok :palec2:

JÁ jsem koupil ve škodovce origo stáli ranec ale stojí to za to . Moje jezdí s potpatkama a ty obyčejné nevydrželi .

• o 2 měsíce později...
Vloženo

ve škodovce jsem dal za ně minulý týden 1700.-(originál škoda) a ten materiál nejde srovnávat s nějakou tou druhovýrobou.puvodní jsem je měl 6 let a vyměnil jsem je jen pro to, že se mi vyšlapal. Jsem zvědav jak dlouho vydží neoriginál...počítám tak 2r.

• o 1 rok později...
Vloženo

v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kč

pokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší ;):)

něco foto pro ilustraci

Zdravím, měl bych zájem o ty Vaše koberečky. Šlo by je ještě sehnat. email je polasekjiri@email.cz Díky za odpověď

Vloženo (editace)

Zase univerzál. Origo je origo. Sice o dost dražší ale za to přesně pasují. A u Superba bych si na tom potrpěl. Ty zadní nemůžou pasovat. Mají jiný tvar. A ty přední taky. Ten u řidiče je víc prohnutý.

Editováno: , autor: žralok
Vloženo

Libore troufám si trošku oponovat.Jasně origo je origo nicméně i ty co jsem koupil já a za třetinovou cenu tak pasovaly přesně.Akurát tedy neměly nápis ale to mě zas tak nepálilo.Jinak souhlasím stím že to co tu vidíme tak je univerzál.A ty zadní tam nemůžou vlézt.Nebo vlezou ale nebudou kopírovat přesně interier

Vloženo

kluci, mají ty origo koberce nějaký kod? do mé předchozí octavie jsem si nechal ušít z azauto.cz, nejdražší materiál V8 a ta poduška pod řidičovi nohy byla po roce a asi 20 000km vybledlá a ošoupaná jak kdyby najezdi 200 000km. což mě hrozně štvalo, takže asi u mě zvítězí origo,pokud vydrží více...začínám šetřit:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...