kacer1 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ahoj, jsem debil. Úplně jsem na tebe zapomněl, že jsem ti psal. Koberečky jsem koupil ve škodovce... Prostě hlava děravá... P.S. čím teď jezdíš, když jsi prodal superba? Ted Fiat Cinquecento, ale podařil se mi výborný obchod tak zamáznu byt a půjdu do BMW 525d je to jiná liga než sup jinak nic proti němu byl jsem naprosto spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 kde se dají objednat originál koberce? Našel jsem akorát pseudo pasující nepasující bez děr na uchycení... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 kde se dají objednat originál koberce? Našel jsem akorát pseudo pasující nepasující bez děr na uchycení... dík Já objednával odsud a spokojenost www.autodoplnky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanR Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kčpokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší Ahoj,máš ještě ty koberce do supa? něco foto pro ilustraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Ted Fiat Cinquecento, ale podařil se mi výborný obchod tak zamáznu byt a půjdu do BMW 525d je to jiná liga než sup jinak nic proti němu byl jsem naprosto spokojen. Jaky rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 poridil jsem na zimu gumace od NoiseRa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 poridil jsem na zimu gumace od NoiseRa vypadají dobře cena? sedí díry na úchyty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) diry sedi. cena i s postovnym 450,- jinak tady je vyrobce http://www.zpv.cz/ Editováno: 17. Září 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Ja pro zmenu v zime se Supinem budu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 diry sedi. cena i s postovnym 450,-jinak tady je vyrobce http://www.zpv.cz/ Jsem na to koukal a na supa tam je jen jeden model http://www.zpv.cz/obchod/shop/detail.php?U...mp;idKoberec=41 Přijde mi, že to jsou jiný než máš ty a ani cena nesedí. Který máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 to MilanR,ty máš zájem o ty koberce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 to Miky, mas pravdu. moc jsem na ty stranky nekoukal. Treba je to nejaka starsi verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanR Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 to MilanR,ty máš zájem o ty koberce ? Díky,už mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Díky,už mám ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ok JÁ jsem koupil ve škodovce origo stáli ranec ale stojí to za to . Moje jezdí s potpatkama a ty obyčejné nevydrželi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domic Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 ve škodovce jsem dal za ně minulý týden 1700.-(originál škoda) a ten materiál nejde srovnávat s nějakou tou druhovýrobou.puvodní jsem je měl 6 let a vyměnil jsem je jen pro to, že se mi vyšlapal. Jsem zvědav jak dlouho vydží neoriginál...počítám tak 2r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polášek Jiří Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 v pátek jsem sehnal koberečky,material velmi dobrý a cena 750.- kč pokud by byl zájem,mohu je sehnat a cena při vícero,by byla ještě nižší něco foto pro ilustraci Zdravím, měl bych zájem o ty Vaše koberečky. Šlo by je ještě sehnat. email je polasekjiri@email.cz Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 hele kluci tak bude naka hromadna objednavka? ja bych do toho taky šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 nějaké foto koberečku by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Tááák a já sem si něco koupil :p a neřeknu kde . Anebo možná jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Nevypadají zle, jen u těch zadních bych postrádal oka. Drží to i bez nich? A to auto se jmenuje Superb, ne Super B 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Marťas že by Polsko?Oni mají v oblibě to nazývat super bé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) Zase univerzál. Origo je origo. Sice o dost dražší ale za to přesně pasují. A u Superba bych si na tom potrpěl. Ty zadní nemůžou pasovat. Mají jiný tvar. A ty přední taky. Ten u řidiče je víc prohnutý. Editováno: 6. Březen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Libore troufám si trošku oponovat.Jasně origo je origo nicméně i ty co jsem koupil já a za třetinovou cenu tak pasovaly přesně.Akurát tedy neměly nápis ale to mě zas tak nepálilo.Jinak souhlasím stím že to co tu vidíme tak je univerzál.A ty zadní tam nemůžou vlézt.Nebo vlezou ale nebudou kopírovat přesně interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 kluci, mají ty origo koberce nějaký kod? do mé předchozí octavie jsem si nechal ušít z azauto.cz, nejdražší materiál V8 a ta poduška pod řidičovi nohy byla po roce a asi 20 000km vybledlá a ošoupaná jak kdyby najezdi 200 000km. což mě hrozně štvalo, takže asi u mě zvítězí origo,pokud vydrží více...začínám šetřit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.