Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Dnes ráno mne v garáži čekalo překvapení, kdy se centrálem na DO otevřely zadní dvoje dveře a páté (kombi). Přední od řidiče a spolujezdce se ani po několika zamknutí a odemknutí neotevřely. Zámek u řidiče mám zaslepený. Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo. Nastartovat klíčkem jde. Naposled jsem centrál použil před dvěma dni - bez potíží. Jak otevřít dveře řidiče abych se dostal k pojistkám? Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) zkoušel jsi odemknout centrál od řidiče...ve dveřích...? pojistkama to nebude.... Editováno: 27. Květen 2008, autor: 666dia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Vadný mikrospínač v zámku nebo zlomený dráty ve dveřích. No spíš ty dráty, když nejde i spolujezdec. Sundání tepecu při zamknutých dveří je někde popsáno - dost drbačka. Nebo rychlý řešení je vytrhnout tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 "Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený." to jsem pochopil....ono vevnitř je taky otevírání dveří...u řidiče....nebo ty to tam nemáš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Však píšu: "Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo." Tím jsem myslel, že nejdou otevřít přední dveře ani zevnitř. Oboje dveře jsou zablokované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 já nemyslel páčky...ty nemáš ve dveřích u stahování oken elektrické zamykání a odemykání...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 btw....kdybych měl zaslepený zámky, určitě bych si udělal nouzový otvírání dveří zevnitř (myslím elektrický)...stačí na to dvě relátka a jeden spínač.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Jo, už jsem pochopil - jsou to dvě tlačítka pro otevření a zavření všech dveří z místa řidiče. Tak to jsem nezkusil. Vyzkouším to odpoledne, až vypadnu z traktorky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 když to nefunguje na dálku tak zevnitř taky nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků. To jsou veci,i to ze si nastartoval a presto central nic,ze by byl narocnejsi nez starter? Kazdopadne diky za tip,treba se to nekdy hodi. Editováno: 28. Květen 2008, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 To Miloš: "Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo" = že jsem to nenastartoval, startér se ani nepohnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_bj Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Problém vyřešen. Včera jsem provedl upgrade baterie - nahradil jsem tovární 44Ah za novou 56Ah a centrál běhá jako hříbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.