Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes ráno mne v garáži čekalo překvapení, kdy se centrálem na DO otevřely zadní dvoje dveře a páté (kombi). Přední od řidiče a spolujezdce se ani po několika zamknutí a odemknutí neotevřely. Zámek u řidiče mám zaslepený. Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo. Nastartovat klíčkem jde. Naposled jsem centrál použil před dvěma dni - bez potíží. Jak otevřít dveře řidiče abych se dostal k pojistkám? Poradíte?

zkoušel jsi odemknout centrál od řidiče...ve dveřích...?

pojistkama to nebude....

Upraveno od 666dia

• Autor

Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený.

Vadný mikrospínač v zámku nebo zlomený dráty ve dveřích. No spíš ty dráty, když nejde i spolujezdec. Sundání tepecu při zamknutých dveří je někde popsáno - dost drbačka. Nebo rychlý řešení je vytrhnout tapec kol100

"Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený."

to jsem pochopil....ono vevnitř je taky otevírání dveří...u řidiče....nebo ty to tam nemáš...?

• Autor

Však píšu: "Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo." Tím jsem myslel, že nejdou otevřít přední dveře ani zevnitř. Oboje dveře jsou zablokované.

já nemyslel páčky...ty nemáš ve dveřích u stahování oken elektrické zamykání a odemykání...?

btw....kdybych měl zaslepený zámky, určitě bych si udělal nouzový otvírání dveří zevnitř (myslím elektrický)...stačí na to dvě relátka a jeden spínač....

• Autor

Jo, už jsem pochopil - jsou to dvě tlačítka pro otevření a zavření všech dveří z místa řidiče. Tak to jsem nezkusil. Vyzkouším to odpoledne, až vypadnu z traktorky.

když to nefunguje na dálku tak zevnitř taky nééé :t

• Autor

Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků.

Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků.

To jsou veci,i to ze si nastartoval a presto central nic,ze by byl narocnejsi nez starter? :prc:

Kazdopadne diky za tip,treba se to nekdy hodi. :palec2:

Upraveno od milosk

• Autor

To Miloš: "Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo" = že jsem to nenastartoval, startér se ani nepohnul.

• Autor

Problém vyřešen. Včera jsem provedl upgrade baterie - nahradil jsem tovární 44Ah za novou 56Ah a centrál běhá jako hříbě.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.