Publikováno Květen 30, 200817 r Zdravím. Mám na Vás dotaz ohleně "slunečního čidla" na přístrojovce OII.Koupil jsem si navigaci a vadí mi ten plácající se kabel k cigareťáku.Ideální místo pro protažení kabelu jsem našel právě tou dírou co tam je nacvaknuté to čidlo.Stačilo by tam vyvrtat patřičnou dirku a ten kabel protáhnout.Myslel jsem si že bych sehnal pouze ten plastovej vršel ale ouha bohužel se to prodává komplet plast + čidlo .Auta bez slunečního čidla tam sice maji ten lastovej kryt ale bohužel je jinej.Číslo toho dílu toho dílu myslím komplet je 1Z0907539B a cena je 627,- .Nemáte někdo možnost sehnat jen ten plast klidně bez čidla?Nechce se mi vrtat když je auto ještě v záruce. Díky moc. Jarda
Červen 4, 200817 r Autor Zdravím. Myšlenka byla taková provrtat plast a ve kterém je cvaknuté čidlo ,ten původní plast zachovat pro případnou reklamaci.Nikoliv vyrušit čidlo samé. Jarda
Červen 5, 200817 r šak si kábel prestrč popod stredové výduchy jak je tá schránka a nič nemusíš vŕtať, palubovka je ten mäkký plast takže kábel tam natiahneš jednoducho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.