Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Takze ke me +1 prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Na ktere Shellce a v kolik maji brnensti ten sraz nechce se me to hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 na D1 za Brnem prvni na cajzlov, v tom kopci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Taakze vse zajisteno 100% dorazim Jsem rád a koukám že se zadařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) na D1 za Brnem prvni na cajzlov, v tom kopci. Diky a v kolik? 2 pentadius: Editováno: 21. Červenec 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Pokud Ti nevadí odpověď ode mě, tak v sobotu 9.8.2008 v 9:00 hodin - tzn "dopoledne" !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Pokud Ti nevadí odpověď ode mě, tak v sobotu 9.8.2008 v 9:00 hodin - tzn "dopoledne" !!! Nevadi diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 byt to chlap tak sem date jeden odkaz zde a jeste ho servete,ze neumi cist....boze muj vy ste z jedne slecny hned celi pryc viz to OT predtim a pritom sami zadani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 jj... souhlasím s-talkerem !!! normální podpantofláci!!! tfuj tajxl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 tak přátelé... už teď vím, že jestli mi vyjde takovej menší výlet do Švajcu, tak se srazu asi nezúčastním... páč se budu vrácet právě až toho 9.8. a po té cestě z Curychu... no nevím... nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 2 vorlajz: A uz me stves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 CMF: a ty mi zkus ještě tvrdit, že z tebe nejsou hotový....šikovna že dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 CMF: a ty mi zkus ještě tvrdit, že z tebe nejsou hotový....šikovna že dorazíš Pockej a na srazu budou delat ze me neznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 mimochodem, proč je ten srázek v Turnově? kde jinde bys ho chtěl? PENZION VYSKER 100% OBSAZEN nic moje prvni spani v Octe. tak to docela čumim každopádně v tom parku by se dali postavit i stany takže se nebojte a berte stany s sebou! jj... potvrzuji... dostal jsem stejnou zprávu.... ... no tak halt nezůstanu přes noc no... páč v autě spát? brrr... to bych musel šoupnout přepážku stan, stan, stan, viz výše jo a co se týká toho spamování - je to fakt děs, sem tu přes víkend nebyl a vůbec se v tom nevyznám takže kdo nejste na seznau, nebo naopak mám někoho odmazat, či napsat s otazníčkama, písněte mi SZ.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Pockej a na srazu budou delat ze me neznaj no tak to si teda kuř Editováno: 21. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 no tak to si teda kuř Hm neni nad uprimnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 CMF: já tě taky neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 tak ja nevim,bud mi dakie neveri ze prijedu, nebo se mnou nepocita,ale na seznamu stale nejsem....no jeste si rozmyslim jestli se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 s-talker: omlouvám se kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Asi si vezmu jen spacák a karimatku a budu jen tak (nemyslím jen tak) spát pod širákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Dakie: ne vpohode, neomlouvej se, mas moc prace a verim ze neni na ostatni cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ty jo to už bude skoro jako malá demonstrace. Od jakého počtu lidí se akce musí hlásit na úřadě? Aby nás nerozehnala policie :D já s nima mám poslední dobou super zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Taky mě to napadlo, jestli to není zábor veřejného prostranství atd. Nechci Peťu nějak zahlcovat možnými komplikacemi, ale píšu o tom tak jen pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No joo, třeba budem v televizních novinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 se pak hlavně usmívej do kamery...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.