Přejít na obsah

Srázek v Turnově II.


Dakie

Doporučené příspěvky

Neboj, jde mi spíš o ten vzhled, nepotřebuju auto tvrdší :) Stačí -35.

Někdo to říkal s tou barvou dobře, možná jsi to byl i ty, že je taková správná tunigová :) Což je fakt, že když se auto správně našlechtí, barva tomu dost pomůže. Mně se zase líbí Scout, ale takhle máme aspoň každej něco ;) I když Scout v tangerínové by mohl bejt taky nářez lol

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přátelé meměl jsem 3promile ale 2.99 :) Jinak jsem celou Neděli tápal, proč mě bolí noha a záda.Pak doma před sprchou hodím oko do zrcadla,a nestačím se divit co to mám na zádech. Jelito jak kráááá.naraženou nohu a vůbec dodělaní celí člověk,ale jinak nic moc vážného bolesti už ustávají. ;) Příští akci budu určitě opakovat,ale prosím o pohodlnější lavičku na odpočinek :wacko:

Ta pohodlnější lavička Ti Frenky vůbec, ale vůbec nepomůže !!! To jsou všechno následky Tvýho gymnastickýho výstupu jak sis dával nohu za krk. Tu nohu jsi tam sice dostal, ale s těma promilema jsi to neustál a padl na lavičku. A podruhý ses zamotal tak dokonale, žes tak už zůstal a usnul na tý lavičce, než Tě zbudila kosa a přesunul ses do kufru auta - až na nohy který Ti lezli ven.

Ale jinak dóóóst dobrá gymnastická vložka !!! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O zuby se nebojím, mám dobrou zubařku lol Zkoušel jsem jak je to tuhý u Míru...je to znát, ale furt lepší než to co má třeba Dakie, Bobik atd. :)

Jinak Vorlíku, škoda že jsi to neřekl dřív, svezení by nebylo špatný ;)

Dneska pokud všechno dopadne jak má, tak večer budu mít taky takovýho menšího Scouta, jedu si pro 16tky kolečka, konečně -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj přišlo to tak nějak nečekaně, v Turnově jsem o tom něměl ještě ani tucha...

Poláče to nebudou a nebude to nic origo ;) Nech se do večera překvapit, zatím jsme jen dohodnutý, takže až uvidím pravej stav, tak pak se rozhodnu, zda jo či ne...viděl jsem je cca před 2 měsícema, jsou od stejnýho chlapíka od kterýho mám ty přední Angel Eyes...což je docela velká nápověda ;) A v té době byly bez jedinýho škrábanečku a pneu téměř nový ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...