Cooco69 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Mozna se tam taky objevim, kdyz uz budu pobliz. Patrilo by sa Doli. Aspon uvidíš naživo moju že s tým milotecom nieje taká zlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Cooco, ty tam budeš taky? ty kokso, to se budou zase všichni točit kolem tvý RSky a můj Otesánek zůstane na ocet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Vorliku,nepiš kraviny a raději mě dej stranou tu zázračnou podložku.V Ternově nebudu ale v Peci se objevím.Ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Už sou vyrobený srazovky ? Trička asi nebudou co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Cooco, ty tam budeš taky? ty kokso, to se budou zase všichni točit kolem tvý RSky a můj Otesánek zůstane na ocet! ty woe, na toho není nikdo zvědavej nějakej offroad AdamCZ: srazovky se zítra vyzvedávají a trička bohužel nemá cenu dělat trička pro 5 osob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Nevím, ale objednané RZ-ky ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jaký tričko? já bych tričko bral hned!!! do háje!!! Rome... jasný, podložek mám do Turnova asi 28 ks, tak snad nějaká zbyde... ... určitě zbyde! omlouvám se všem, že píšu kraviny, ale mám vás rád... tak mi to snad odpustíte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dakie, trochu jsem si "přihřál polívčičku" nevadí, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 penty... stejně doprá práce... ty barevný jsou CooL... ty bílý s černým písmem jsou takový obyč... ale proč ne, žejo... každopádně doprá práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 kraviny? to je slabý slovo hlavně sem se vylekal když mi přišla sms bylo by to tričko jen ze srazu, ale do příště klidně něco vymyslíme, nebo klidně i dodatečně když bude zájem tak nebude problém!!! za 250 Kč kus - potisk dost slušnej, uvidíte naše klubový trika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Vorliku,Ty víš jak to myslím!!! Tak fajn.Budu s tim počítat ale každopádně mi dej jednu stranou chlapáku.Spasiba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Máro, to víš že nevadí Omlouvám se, že jsem už neodepsal, ale byl sem na bowlingu tak až to bude ready, můžeš mi to prosím poslat najednou? penízky ti pošlu na účet předem, důvěřuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 mno ja bych tričko bral hned a rovnou 2ks, ale dyš se tu čekalo na ten návrh od manola a žádnej nevypad, tak to padlo.. mno neva.. prasátko to každopádně vynahradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 vorlajz: tu podložku možná taky vemu, vypadá to docela dobře, ale chci to vidět v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 penty... stejně doprá práce... ty barevný jsou CooL... ty bílý s černým písmem jsou takový obyč... ale proč ne, žejo... každopádně doprá práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jasný klucí... tričko určitě chci... ale musí to být XXL... mám hrozně široký ... ramena... ... ops... podložky budou a my nebudem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jen se nedělej, co sem viděl fotky, tak to tak hrozný nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 hlavně ta rychlost... a ta moje se mi fakt tuze líbí... předčilo to moje očekávání... akorát na ní nemám prachy, tak ti zůstane doma ... neva, že? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tuhle dělal Mischicka trika pro letku a já optimisticky, že 2x XL... no a jsem v tom jak cyklista... což, ten pupek třeba shodím, ale přes ty ramena mi to taky moc není! .. takže tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 vorlajz: aspoň ji bude mít Mára na památku ikdyž nevím co by dělal s takovou ošklivou RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 hmm, asi divný velikosti já nosím L a taky nejsem zrovna štíhlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Dakie... neser!!! jak ošklivou??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 tak každej ty trika šije jinak... prostě je třeba to vyzkoušet... ale škoda, že nejsou... mohl jsem mít na památku... jinak tu srazovku dostanou všichni? za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Už jenom, že ses zeptal, tak pro tebe za kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 já mám hezčí a neseru, právě sedím u pc a čtu si tvoje příspěvky pak dyžtak rozešlu nebo se určitě ještě někde potkáme se na trikách můžem dohodnout a třeba tam dáme rovnou fotky ze srázku srazovka je pro všechny budem mít asi 60ks cena bude 15 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.