Petr81 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Taky musíme jen pochválit organizátory, akce neměla jedinou chybu, spanilka super. Poznali jsme nové lidi a zjistili, že Bobík je ještě větší blázen než jsme mysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Srázek super hodnotím 1A ,po dlouhé době zase jeden moooc povedení.Jinak poklona Dakimu a vlastně celému EDT clubu, na to že to dělali po prvé bez zkušeností a povedlo se. Pivko super,prasátko také,slivovice dobrá,super lidičky, a srandy ještě teď mně bolí břicho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ani jedno video se mě nechce načíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) fakt jako EDT musí být hodnocen na výbornou...velká pochvala a gratulace jinak k 2.videu...klucí by se možná uživili i v divadle jako osvětlovači Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 to ALL: no to video radši ani vidět nechci... na druhou stranu, až budete jednou vyprávět svým dětem příhody z mládí, tak si na mě vždycky vzpomente! to Cooco: hej, ty kokso, tie mracitka su super chalan moj zlaty!!! to Bobik: miluju tě! jinak akce byla fakt slušná... poznal jsem část slovenské mafie , vnuka Zagorky a spoustu dalších skvělých lidí... super! jinak bych chtěl všem co si u mě koupil oNano poděkovat a pžádat je, zda by mi mohli pak napsat svoje dojmy... etc. Ty VOLE! Si deláš prdel ne?! Vole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jj kluci taky mam nejake fotky... hned je tu dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jou jou mam tu foto ako lietaš... to sa ti ako podarilo?? naučiš aj mna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 super akce, super organizace a super lidičky a srandy bylo kopec, díky organizátorům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 stenly:super fotky.... tak mě napadlo škoda že sem neparkoval tak abych mohl bobíka při jeho "resetu" trochu nasvítit dálkovejma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 najmis: no ty dalkove by ho asi probudily... hehehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pěkný fotky Stenly... hlavně "AIR" Jordan... ehm... teda "AIR" Joujou jo a respekt k tobě... přijet z takový dálky kámo... fakt respekt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 koukám na druhý video ... do pí*i... my sme hrozný paka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 kurwa, další akce se nezúčastňuju... taková VOSTUDA!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 najmis: no ty dalkove by ho asi probudily... hehehe... A tobě by to vadilo....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jak si to myslel že či by mi to vadilo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ty kokso Bóbiká... my bychom měli vybírat za to naše divadlo nějaký money! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pěkný fotky Stenly... hlavně "AIR" Jordan... ehm... teda "AIR" Joujou jo a respekt k tobě... přijet z takový dálky kámo... fakt respekt!!! jo dik moc za chvalu na fotky... no a takovou dalku po tejto akcii určite zopakujem aj nabuduce... ved to sa nemože nechať ujsť taka akcia.. hehe.. všetci ste super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) no to ste měli, takovyho Romea a Julii nikdo neviděl přesně tak, všichni ste super. Vorlajz: jen zase doraž, když už dorazí i kluci ze Slovenska, tak ať z toho zase něco mají Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Janina:koukám na fotos tady a pořád si stojím za tím že to chce dozadu face lampy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 no to ste měli, takovyho Romea a Julii nikdo neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jak si to myslel že či by mi to vadilo?? voe..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) no a tu je fotka vorlajza hned rano po všetkom.. hehe a aj boooobika.. heheh lol Editováno: 10. Srpen 2008, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Janina:koukám na fotos tady a pořád si stojím za tím že to chce dozadu face lampy... já vim, snad taky někdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Jani... ale jenom o mě to nebylo... ... ale slováci jsou hrozní borci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 prokletý foťáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.