vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Daku, tak jsem to myslel... protože já bych dneska odpo určitě ještě nadejchal... a když si představím, že by mě sundalo to auto, který leželo dneska na silnic střechou dolů... tak nic moc ... úplně se mi udělalo zle... protože vídím z dálky poldu, jak na mě mává... už jsem myslel, že mě bude stavět, ale jen ukázal, ať jedu pomalu a hned pár metrů dál leželo to auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 v bobik behal takhle vorlajz takhle pokracovalo to jako kamosi no a nakonec se to trosku vymklo kontrole, ne?? :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Dakie..kdo bude do mě dál rejpat??? stenley..nemáš nadváhu..jen máš těžký kosti vorlajz..souhlasím že je to lepší celovíkenodvka..jenže hodně znás toho času tolko nemá.. VašekC: mlč a podporuj náš tým za dobra i zla jinak sme samozřejmě the best..ani jeden z nás sme nevěděli že budeme hrát a postavili sme se k tomu čelem (hlavně najmis) a aby jsme nedělali tlaky tak sme nechali vorlajzův tým vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Joujou: já ti dám, že sem se chtěl přidat, takhle se můj tým nechová Jinak sraz byl super, skvělý fotbálek, až na Vorlajze... nás porazil moc se omlouvám, ale vůbec nevím, kterej ty seš! jinak ten fotbálek byl super! jen škoda, že se toho moc neodehrálo... chtěl jsem dát aspoň 10 gólů... ale i těch 7 mi stačí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jo lidi zbytkáč to je svinec..kdo nadejchal ráno 0,8 promile a víc ? :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 vorlajz: to by bylo asi trochu těžší, bylo by nás tam fakt míň.. stenly: jou: já nerejpu, sám si mi nahrál a já asi věděl že budu hrát teda rozpustil sem prezidentovi tým, a pak sem se přifařil k vám ale myslím že dobrej tým coo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 žoužou, neříkej mi, že si neuděláš jeden víkend čas, když je to nahlášené takhle dopředu... to jsou jenom výhovorky... víme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Vašek je majitel Dastyho to už snad budeš vědět jou: já nenadejchal nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jo lidi zbytkáč to je svinec..kdo nadejchal ráno 0,8 promile a víc ? :rolleyes: 1,2 hihihi ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ty woe, za chvilku tady bude víc příspěvků jak v Ústí nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Daku, tak tam bejt v neděli do večera... takhle si fakt koledujem o průser, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 čas si člověk udělá většinou ale ber v potaz spíš to že někěří maj směny a nebydlej za rohem..a než dorazej je večer nebo tak a usnou po dvou pivech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Ahoj. Já přidávám svou pochvalu až těď. Právě jsem se vrátil z Dřevěnic. Sraz byl super !!!!!!!!!!!! Mám takovéto mnohem radši než ofiko tuningy. Lepší pokec a hlavně větší sranda. Měl jsem trošku strach z tý hromadný jízdy, ale ukázněné chování a respekt okolí mé obavy rozehnaly. Jen co bych možná zkusil přístě je porovnat auta v koloně. ( Fabia, Octavie I pak II, atd ... a ty dva stroje na saze dát až úplně na konec. Nikdo nechce z auta leštit ty mastny saze ) Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ja somnenadychal nic..a to voobec,,,hehhe... a sakra mne nikto nedaval fukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Vorlajz: už víš kdo sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 vorle, tak na příště vymyslíme na neděli nějakej program - třeba výstup na vrchol Vyskeř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jj vím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 čas si člověk udělá většinou ale ber v potaz spíš to že někěří maj směny a nebydlej za rohem..a než dorazej je večer nebo tak a usnou po dvou pivech jooo podivej na mne... ja nebydlim za rohem a volno mam na 4dni... čili da se vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 To je fakt, taky bych ještě nadejchal. Večer olafovo měřák hlásil eror nebo tak něco Bohužel jsem musel jet kolem poledne. Jinak bych střízlivěl trochu dýl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Matex: taky sem se docela obával spanilky, hlavně v tom počtu.. jako první sem se snažil jet pořád 30-40, za což mě někteří málem ukamenovali ale zezadu mi volal Jou, že mám zbrzdit, tak sem se na Kozákov táhnul 20 každopádně náš prezident měl dobrej nápad s blokací aut, mě se povedlo bloknout první auto na kruháči v Turnově, ale nevím jak dlouho tam vydržel stát myslíš chudáka JasteRa a Garnyho na chvost jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Bobik zmizel jak pára nad hrncem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Všem co včera Dastyho krmili a nelejvali pivem (viď najmis) moc děkujeme, prdí a strašne smrdí To bude noc, kdyby to šlo, pošlu vám to taky, ať z toho taky něco máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Vašek: hlavně že to neodnesl jinak.. tohle je ještě celkem v poho myslim.. potom co toho sežral chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Bobik zmizel jak pára nad hrncem musel jsem odvýzt máti s obědem k babce, nedalo se jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 jj byl to super sraz, super organizace, super spanila jizda proste bez chybicky.!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.