vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 HARIBO MACHT KINDER FROH UND ERWACHSENE EBENSO!!!!! tak to je hodně dobrá fotka!!! škoda jen, že Skaja nekouká na to Haribo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ad video "spanilá jízda"... jasně nejvíc si tu zatáčku povodil ten Scout !!! a v porovnání s tou Cooco RS ten Scout vypadá jak (.) čti [koza] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) nechápu, proc slecna s VW Polo mela tendence nam zkazit den Možná si jí ho nakonec zkazil ty Jinak dobré ráno všem Editováno: 12. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky taky dobré ranko Janiňaňko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Ty vorle..ty jsi tu taky furt že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jako ty DžouDžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 taky tak kluci .. bre ranko prajme všetkym .. hehe... no a možem isť hned do prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 dal bych koláček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tady je vidět kdo je kancelářská krysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak tohle si vyprošuju Janinečko... já nejsem žádná krysa, já jsem kancelářský medvěd!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ale notak méďo, si z toho nic nedělej, každej sme nějakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 já si z toho nic nedělala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jj,když Otesánek projížděl křižovatku na Kozákov, tak pěkně zahvízdaly gumy a to sem si myslel že jezdíš vofafrně manolo: tak si pro něj dojeď, ještě nějaký zbyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ... hvííízd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jj,když Otesánek projížděl křižovatku na Kozákov, tak pěkně zahvízdaly gumy a to sem si myslel že jezdíš vofafrně manolo: tak si pro něj dojeď, ještě nějaký zbyly kej ef ciii to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak tohle si vyprošuju Janinečko... já nejsem žádná krysa, já jsem kancelářský medvěd!!! No veď to- Videl si už 105 kilovú krysu? Ale pekne si si načančal skautíka s tým NANO šampónom. Príde mi to ako veľmi šikovný marketingový ťah z teleshopingu. " AHOJ BOBE, AHOJ AHOJ AHOJ, TAK CO TU MÁME DNES ?" Musím ja niekedy vybehnúť za Tebou, a kúpiť to. A keď to bude dobré, kúpim to ja do firmi na všetky kamióny. Aspoň ten prípravok na okná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ooo.... ty kokso, to bych ti udělal super nabídku! škoda, žes v neděli zmizel tak rychle... mohl sis to na ty okna vzít a vyzkoušet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 CooCo tento tyden uz bude audience, tak jestli k Vam pojedu v te prvni polovine Zari na ten zvuk tak ti necham ty ubrousky co jsem si u Vorlajze v nedeli rano koupil ze soucitu, kdyz mu to Manolo tak kazil. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 pokud někteří místní skousnou dalšího Forda , tak rádi dorazíme. Tak co Peťo, budeš stát za rohem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 sem se pokusil sesmolit menší článeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 připravte videokamery, foťáky.... mám nějaký nový empétrojky první ročník podzimních chaber.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 na podzim nikam nejedu... nemělo by smysl tančit nahý v takové zimě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tady jsi taky psal několikrát, že nikam nejedeš a nakonec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 ty na mě radši nemluv, ty divochu... kvůli tobě tu teď mám takovou ostudu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 to není ostuda, co si nepamatuju, to se nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.