Jar_da Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 hh... jsem kombinoval poezii s tvrdým alkoholem a zabralo to kurwa hoši, když se znovu dívnu na to video, tak tomu snad ani nechci věřit! mě se hrozně líbí, jak si bobíka v první části videjka pěkně přitahuješ k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 2 Jark... vše to bylo dopředu domluvené a nahrané... je vidět, že jsme s Bobíkem dobří herci a všichni nám to sežrali! 2 Tang... určitě to udělej, protože ten tvůj sedánek bude s klikama v laku a s face lampama mrdózní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jj určo to udělám, jak budu mít chvíli...za ty prašule, si pak koupím pružiny a hodím to k zemi, pač už to bude aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 aby sis pak nevyrazil zuby jinak ta tvoje barva se mi fakt líbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) Neboj, jde mi spíš o ten vzhled, nepotřebuju auto tvrdší Stačí -35. Někdo to říkal s tou barvou dobře, možná jsi to byl i ty, že je taková správná tunigová Což je fakt, že když se auto správně našlechtí, barva tomu dost pomůže. Mně se zase líbí Scout, ale takhle máme aspoň každej něco I když Scout v tangerínové by mohl bejt taky nářez Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ono to bude tvrdší a to o dost ikdyž to bude jen -35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jakře, v poho... Tang mi psal, že už má zubní náhradu, takže před jízdou si jí vždy vyndá aby si ty zoubky nevymlátil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Scout je dobrej... o tom žádná... škoda, že nikdo nechtěl svézt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 si měl říct že děláš předváděčky zdarma.... nějaká louka v okolí by se našla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 dyť jsme o tom po ránu mluvili, scouta tam co byly stany, ale vorajzl se bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mrkněte sem :smich: :smich:4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 To je tvoje práce ??? - chudák "bóbiká" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 a ještě jedna krátká básnička od Goldie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak přátelé meměl jsem 3promile ale 2.99 Jinak jsem celou Neděli tápal, proč mě bolí noha a záda.Pak doma před sprchou hodím oko do zrcadla,a nestačím se divit co to mám na zádech. Jelito jak kráááá.naraženou nohu a vůbec dodělaní celí člověk,ale jinak nic moc vážného bolesti už ustávají. Příští akci budu určitě opakovat,ale prosím o pohodlnější lavičku na odpočinek Ta pohodlnější lavička Ti Frenky vůbec, ale vůbec nepomůže !!! To jsou všechno následky Tvýho gymnastickýho výstupu jak sis dával nohu za krk. Tu nohu jsi tam sice dostal, ale s těma promilema jsi to neustál a padl na lavičku. A podruhý ses zamotal tak dokonale, žes tak už zůstal a usnul na tý lavičce, než Tě zbudila kosa a přesunul ses do kufru auta - až na nohy který Ti lezli ven. Ale jinak dóóóst dobrá gymnastická vložka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Asi si je schválně nechám, abych patřičný osoby (jako ty ) mohl schválně dráždit Pěkný fotos Péťo....a jak říkáš...na just si je necháme..Worlík dráždí hada bosou nohou..ještě že had je hodnej a nekouše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Vrolajz je naštvanej a závidí, šel si koupit fabii sedan a oni ji neměli na skladu tak si musel vzít toho tereňáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 worličku tady chčijuju smíchy z té tvé...bobika ty můj malej divochu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 lidi, sranda musí být, nebo se tu zblázníme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Sinius:závidí že neměl taky kamaráda nějakého skoutíka na srazu...aby byli dva....jako my dva...:-)))už jsi zkouknul to videjko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Míra: jo draku, zkouknul, a musím říct, že všechny ty videa jsou fakt bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 O zuby se nebojím, mám dobrou zubařku Zkoušel jsem jak je to tuhý u Míru...je to znát, ale furt lepší než to co má třeba Dakie, Bobik atd. Jinak Vorlíku, škoda že jsi to neřekl dřív, svezení by nebylo špatný Dneska pokud všechno dopadne jak má, tak večer budu mít taky takovýho menšího Scouta, jedu si pro 16tky kolečka, konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tangu: to je je super!!! budou Poly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jj přišlo to tak nějak nečekaně, v Turnově jsem o tom něměl ještě ani tucha... Poláče to nebudou a nebude to nic origo Nech se do večera překvapit, zatím jsme jen dohodnutý, takže až uvidím pravej stav, tak pak se rozhodnu, zda jo či ne...viděl jsem je cca před 2 měsícema, jsou od stejnýho chlapíka od kterýho mám ty přední Angel Eyes...což je docela velká nápověda A v té době byly bez jedinýho škrábanečku a pneu téměř nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tangerín: jj vím od koho jsou..... tak to se neboj stav perfektní stále:) i design v poho.....těším se na tvoje foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 den jsem sem nekouk a zase se ztrácím jak dlouho se budete srazem téměř týden starým bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.