vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 je to na hovno, ale pokud to budeš chtít mít opravený, tak si to budeš muset zaplatit... a i kdybys měla pojistku, tak stejně budeš mít spoluúčast min. 1000,- kč... takže to vyjde prašť jak uhoď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Berto, vypadáš tam spíš jak kdyby ti ho někdo... víš co ne? a teď jsem si teprve uvědomil, jak je Janina pěkná ženská!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Prasklý to neni, jo tam asi pojedem, co sem zjišťovala tak cena je 500 - 1500. No zato že sme to neudělali mi, je to cena celkem vysoká, doufám že se domluvíme.... lidi sou svině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Superfatty: no já koukala co tu bylo kdyžtak tě odstřihnu Ale myslim, že sme se všichni viděli v takovym stavu, že nějaká fotka to nezachrání Vorlajz: Jo opravit do dáme určitě ať to dopadne jak chce .... Za blbost se platí, měli sme auto nechat úúúplně jinde Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Janino, máš přítele ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ty už zase piješ viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Superfatty: no já koukala co tu bylo kdyžtak tě odstřihnu Ale myslim, že sme se všichni viděli v takovym stavu, že nějaká fotka to nezachrání Vorlajz: Jo opravit do dáme určitě ať to dopadne jak chce .... Za blbost se platí, měli sme auto nechat úúúplně jinde To Vorlajz: ty už nechlastej, Janina má Dustyho a Vaška.. ale prej příště zůstane doma.. a k tomu mému výrazu: to je pocit uspokojení z vyhraného fusbal šampionátu.. to Janina: ne v pohodě.. nech to tam.. akorát, že já jsem odjížděl domů v osm večer po fotbállku, takže jediný kdo byl v tu dobu na moll tak byla.. a tak stejně to všichni víme. Editováno: 15. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 vždyť vím, dělám si legrácky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jo a abych nezapoměl, tak velké díky patří i Pentadiusovi za moc hezkou RZ....díííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 co je na tom hezkýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) No jéjé Pentík je čikula taky nám SPZ chválí ostatní Vorlajz: vždyť mi takéééé A nechceš taky chvíli pracovat? Superfatty: jo na tý fotce vypadáš moc spokojeně Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Janino, nevím co děláš ty, ale já makám jak o život a ještě u toho stíhám přispívat do diskuze... halt kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten čumí! ... tím jsem samozřejmě nechtěl říct, že právě ty čumíš, žejo... nebo chtěl? teď už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no já myslím, že nechtěl, protože (bohužel) taky pracuju, ale poslední den.....a pak ... DOVOLENÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no zatím se mi zdá, že máš dovolenou už ode dneška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 to bych asi nebyla na kompu, ted asi týden nebudu, tak sem zvědavá až se vrátim, kolik tu bude stránek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 avatar changed --> Otesánek + Danielka La Chiquita Maffiósssooo btw. pěkná kombinace což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Vorlajz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Sinius: trhej!!! sám má pohřební RZku a bude remcat :D :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Janina: Trhej nauč Dastiho, ale na Vorlajze mám jinou zbraň - příště ho porazím ve fotbálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 vorlajz: no to je nádhera, počkej až to uvidí Cooco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Sinius, ty si fotbalista??? Dakie, mělo by to být v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Janičko, já musel dát černou, aby to ladilo k nárazníkům edit: a kdybych dělal pohřebáka, tak bych stejně mohl vozit jenom malý děti mám přepážku žejo... leda bych ty dospěláky nejdřív naporcoval! Editováno: 15. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Janina: Trhej nauč Dastiho, ale na Vorlajze mám jinou zbraň - příště ho porazím ve fotbálku Z Dastyho nikdy trhač nebude Příště Vorlajzovi schováme Bobíka, bude plakat celou noc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 si najdu jinou oběť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.