gigi Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Na internetu se objevily nákresy nové škody octavie III. Nevýte něco otom?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 To jsou nákresy, které vyšly už tak před cca 2 roky v časopise Auto Design. Čistě designérské cvičení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 pry bude tak do 2.let jsem nekde slysel a bude mit predni svetla jako novej Sub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 pry bude tak do 2.let jsem nekde slysel a bude mit predni svetla jako novej Sub. ¨tak to brrrr...doufam že nebude mit světla jako superb, trochu by se mohla lišit od supa panebože.dyt jen ten facelift ma mit podobny světla.tak at to ta škodvka nehrotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Do dvou let se mi zdá jako naprostá blbost....podle mě to budou nejdřív 4.roky.Vždy tomu tak bylo u všech automobilek,po 4.letech facelift a po dalších 4.letech novej model. Takhle by se současná OII i z faceliftem dělala 6.let a to by se jim pak ani nevyplatil ten facelift kterej vyjede koncem tohoto roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Na internetu se objevily nákresy nové škody octavie III. Nevýte něco otom?????? Hlavne ne typ Seat Toledo,ac nerad,asi bych s Octavii skoncil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tak to znamená že takhle ta octavie III.Nebude vypadat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Myslím, že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Ale asi je pravdá že už se na ní začíná dělat.Pač mi to řikal kamoš.A víc mi neřekl, strašnej tajnůstkař.Sem i koukal že se nějaky ty věci řešej v tý naší prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Tak určitě pořád dělají nějaké studie, přípravy, návrhy, ale jestli už to je přímo zaměřené k OIII těžko říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 ja nevym jak vy ale ja nic nevym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Na novém modelu se začíná dělat zpravidla hned po ukončení vývoje a náběhu výroby současného modelu. Takže, už se pár let připravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 To sice ano, ale to by byl ideální stav když by automobilka měla jen jeden model, ne? Takhle když jich je hned několik, tak se na nich dělá na střídačku, nebo je snad konstrukční oddělení tak velké, že zíroveň vyvíjí novou F, O, S, R a nevím co ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Podle mě to jsou fámy a OIII nebude dřívé jak za 4 roky.Spiš by mě zajimalo jak bude vypadat facelift a co se změní.Na ten facelift se netěším protože okamžitě nám spadnou ceny na našich OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ty seš fama Prostě se už OIII připravuje no.Na tom neni nic divnýho, dit vyvoj muže trvat bůchví kolik let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ty seš fama Prostě se už OIII připravuje no.Na tom neni nic divnýho, dit vyvoj muže trvat bůchví kolik let. OIII se vyvíjí od té doby co skončili s OII ne, někde sem to slyšel když vydaj jeden tak začínají vyvíjet další řadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Já tomu věřim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Je to tak ;-) ve vývoji už na OIII dávno pracují ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Správně ja sem taky slišel že se začala vyvíjet oIII.To není žádná fáma.Tak to je!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 No já zaslechl pár požadavků na vývoj a jsem zvědavý, co za "Simply clever" blbosti zas vymyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ježiši...naučte se číst! Já jsem psal že dřive jak za 4 roky se ji nedočkáme.Jasně že vývoj musi nějakou dobu vyvýjet a trvat-o tom neni pochyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 No já zaslechl pár požadavků na vývoj a jsem zvědavý, co za "Simply clever" blbosti zas vymyslí... Jaké požadavky to jsou pokud víš a můžeme vědět prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Editováno: 21. Červen 2008, autor: Ilja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tak si tedi počkejme za čtyři roky budeme chyřejší.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 spíš se naučte psát česky rozumbradové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.