Březen 21, 201312 r Původně jsem myslel, že počkám na RS. Pak jsem si sednul do OIII a radši koupil tohle. Počítám, že RS bych za míň stejně nepořídil a navíc je to rozdíl třídy. Upraveno Březen 21, 201312 r od jirkaK
Březen 21, 201312 r Nechci v žádném případě rozjet debatu o BMW 3 Touring ale jen tak ze srandy jsem si to zkusil 2.0 benzín s turbem, sportovní podvozek, M paket, nějaké ty drobnosti cena 1 070 000 kč a to bych řekl, že na BMW je to v podstatě holota! Nemluvě o tom, že ten předek nového BMW je hnusnej jak prdel jak kdyby si mu na něj sedla 300 kg ženská a tak mu to zústalo Jen dodám, že v konfigurátoru BMW 3 Touring v základu nemá nic. Nemá tempomat, nemá vyhřívané sedačky, nemá bixenony, má 16" kola - do 17" jsou v ceně sportovního paketu. Za 19" kola se připlácí tuším asi 50 000 kč. A je tam spousta položek, které stojí i třeba 80 000 kč a přitom je to třeba jen kožené křeslo s alcantarou. Takže jak jsem psal, BMW 3 Touring za 1 070 000 kč je opravdu holota a nemá ani metalickou barvu! Pokud chcete dobře vybavené BMW, tak 1,5 milionu minimálně Upraveno Březen 21, 201312 r od mc2uba
Březen 21, 201312 r Jirko ,ale to je moc dobra volba , ale VW CC nejde porovnavat s Olll , CC je vlastně třida vyš takže spiše Superb
Březen 21, 201312 r JirkaK: já myslím, že jsi koupil moc dobře tohle auto je úplně jiná třída a když s tím přijedeš před Hilton, tak se ti nebudou smát, kdybys tam přijel s O3 RS, tak si budou říkat, že přijel messenger
Březen 21, 201312 r já měl už ten předchozí model CC a nechci to srovnávat. Jen se mi ta OIII zalíbila a myslel jsem, že bych šel do RS. Jenže pak jsem si to spočítal a zjistil (nebo si alespoň myslím), že ta cena by nebyla asi moc odlišná. Aspoň podle toho, co tady čtu, to tak asi bude.
Březen 21, 201312 r manfroto: a GT je snad levnější? když tak koukám na výbavy BMW, tak za 900 000 kč máte v tom autě stejně, jako v O3 za 500 000 kč
Březen 21, 201312 r Za RS 800ti a výš nevim nevim!!! Golf 7 GTI začíná na 615ti!!! GTIčko vždy bylo sportovnější náčiní než RSko.
Březen 21, 201312 r Máte to jedno, vše rychle ztratí cenu a u OIII je potřeba připočítat ztrátu nervů z ukradení nebo vykradení a tímto netrpí jiné značky. Takže já přer mnoha lety po vykradení mé Octávky jí zajistil jako Alkatraz, což kdysi pomohlo a později jsem přešel na Forda a potom na Sorento a mám svatej klid a jsem spokojenej nadmíru.
Březen 21, 201312 r JirkaK: .......... co te vedlo k tomu ze jsi si koupil CCcko v eRku ? ...... jen tak pro radost ze se chces povozit ? nebo ze delas na nejakym vyssi postu ? dik za odpoved k otazce OIII vs BMW se nema ani cenu vyjadrovat,..... radsi bych si koupil lip vybavenou octu nez holy BMW a nejem proto abych mohl machrovat ze sem si koupil novy BMW OIII v ceno relaci 550 - 600 kc je pekny auto
Březen 21, 201312 r kačere, a to je to snad prvni spravne porovnani s tim rozdilem že jestli VW pujde stejnou cestou jako doposud tak bude v provedeni 3D a Cabrio a Olll RS zase bude lift a combi , takže ani si moc do zeli nepolezou
Březen 21, 201312 r Kacer:.......... coz o to,... zacinat muze ale dostavame se k tomu zase ze tam nic nebude ....... prsknes tam xeny, tempomat, lepsi sedacky a atd.... a uz ses na 900 tis kc
Březen 21, 201312 r nebude lepší u těch všech novejch škodovek počkat tak rok a pak si pokecat o ceně,myslím,že bude někde jinde...
Březen 21, 201312 r manfroto: ......... u normalni OIII xeny v cene nejsou priplacis tam nejakych 25 000 kc ale kdyz mas xeny musis jeste mlhovky a atd.... takze ses na pekne cene ...... u OIII RS budou snad uz v zakladu teda doufam
Březen 21, 201312 r Lucason : co mě k tomu vedlo ? No především fakt, že to "starý" CC už mělo 4,5 roku a tohle byla skladovka za slušný peníze. Tak trochu z protekce. Mám rád sportovní střih a tohle se nedá navíc přehlídnout. Mám rád nový věci a tohle R-line jezdí na našich silnicích zatím v počtu několika málo kusů.
Březen 21, 201312 r aha,já myslel,že taková normální OIII Eleganc má xeny v ceně i to se musí u škodovky připlácet?
Březen 21, 201312 r Kacer:.......... coz o to,... zacinat muze ale dostavame se k tomu zase ze tam nic nebude ....... prsknes tam xeny, tempomat, lepsi sedacky a atd.... a uz ses na 900 tis kc Jasně že když začneš GTIčko vybavovat tak jsi na 900. Jen jsem chtěl nastínit na základní cenu. Jasně v 5D bude za 640. Ale image GTIka bude vždycky lepší než O RS. Xenony v RSu asi taky nebudou od základu.
Březen 21, 201312 r Za xenony se připlácí skoro všude. Konkrétně ale zrovna CC je výjimka, protože je má v sérii (alespoň tahle motorizace). I když za adaptivní jsem musel připlatit. V sérii je tam spousta jiných věcí, za který se jinde taky připlácí. A co se týká xenonů u OIII, tak ač jsem se snažil, ještě jsem je nikde na showroomech neviděl.
Březen 21, 201312 r ...takže pánové...dnes zaplaceno a přivezeno...ještě to vydýchávám...musím říct, že se mi líbí čím dál víc...teď sedím už dvě hodiny nad návodem a žasnu jak jde jednoduchý věcí složitě napsat...
Březen 21, 201312 r ...takže pánové...dnes zaplaceno a přivezeno...ještě to vydýchávám...musím říct, že se mi líbí čím dál víc...teď sedím už dvě hodiny nad návodem a žasnu jak jde jednoduchý věcí složitě napsat... Blahopřeji hoď do sekce vaše octavie. Otec jede proni 27.3. Bude snad i vní spát
Březen 21, 201312 r no pěknej kousek ,a tak bez sněhu ... nechci zase rejpat ,ale kluci všimli jste si že typ od typu , novinka od novinky se přišerně kazi design poklic ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.