stanmar Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 S OIII jsem najel přes 500km,jinak mám OII a rozdíl v řízení jsem žádný nepoznal. Tak nevím jestli to nebude tím mezikusem mezi sedačkou a volantem ! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Proc jsi ho asi tak nepoznal? Protoze OII ma taky el. posilovac Presednuti z FI do OIII je patrne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 s-talker:S tou FI to bylo na mě ? Jestli jo,tak jenom FI nejezdím,Ročně projedu +- 14 nových aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Dix1: Nene to bylo prave na to, co jsem psal ja. Pisu, ze jsem presedlal do OIII a na rizeni jsem si chvilku zvykal, jelikoz mam FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 s-talker:Jo tak to jo.Taky ji máme doma,ale jsem zvyklej jezdit s novýma autama,takže mě ty posilovače už přijdou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Prave ze pokud nekdo neni zvykly a presedla ze starsiho auta, tak muze mit tendenci to vice korigovat. Coz by odpovidalo tomu, co pise chleidy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Hlavně pokud je někdo zvyklej jezdit s jiným nastavením posilovače, tak to pozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 neplánuje se v brzké době akční nabídka Octávia Fresh nebo Drive? už by bylo na čase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Uz bylo na case? Vzdyt se teprve zacala prodavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ty jsi copak proti akčním modelům? nebylo by to fajn? myslím,pro zájemce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Já jsem tedy přesedlal z F1 FL do O3 a nijak mi nepřišel velký rozdíl v posilovači. Pravda, měl jsem O3 na 18" kolech. Mě spíš vadilo to, že O3 byla tvrdší na 18" kolech než moje F1 na serii tlumičích a sportovních pružinách. To auto na 18" bych přirovnal spíš k tomu, co mám na F1 teď, tedy sportovní stavitelný podvozek .. O3 je proti tomu drobek komfortnější v Praze na Prašném mostě mi dokonce v zatáčce uletěla prdel a to jsem nejel nijak rychle. Prostě hup v zatáčce a zadek už se hrnul bokem. Měl jsem 2.0 TDI, takže vlečenou nápravu. Ale v řízení jsem rozdíl moc nepoznal, ani jsem nemusel korigovat směr auta, jelo normálně rovně a to má O3 myslím na 18" 215 gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ty jsi copak proti akčním modelům? nebylo by to fajn? myslím,pro zájemce.. Ty neumis sesmolit vetu tak, aby davala smysl? Precti si znovu jak ti zni toto: ty jsi copak proti akčním modelům? Fajn by bylo zajit do obchodu a nemuset platit, nebo nemuset pracovat a mit prachy...je hodne veci co by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Klídek,to je manfroto - místní figurka. On to minimálně dvakrát zedituje. To nemá smysl řešit. Jedině vymazat. Někde jsem četl,že OIII nemá kontrolku potkávacích/tlumených světel v přístrojovém štítu? V manuálu jsem ji nenašel. Může to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Pawouk: nemá jen se ti na zapíná světel rozsvítí znáček potkáváček, který není ve dne skoro vidět Já jsem v tunelu marně sledoval, jestli se vůbec rozsvítili xenony až podle auta před sebou jsem viděl, že ano jinak to není vůbec poznat .. možná podle budíku, že se rozsvítí celé, ale toho jsem si nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ty nevíš figurko,že kontrolku nemá? mawerick psal,že tady se šetřit nemuselo... třeba přijde s akčním modelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Rapid přišel s Fresh celkem hodně rychle, protože se to auto neprodávalo. O3 to zatím nepotřebuje, prodeje jsou dost dobré jen za poslední 2 dny jsem potkal asi 10 služebních O3 polepených různýma logama i security je mají a dokonce jsem už 3x potkal stejnou O3 jako taxíka v Praze (btw. první O3, kterou jsem viděl na živo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Pawouk: nemá jen se ti na zapíná světel rozsvítí znáček potkáváček, který není ve dne skoro vidět Já jsem v tunelu marně sledoval, jestli se vůbec rozsvítili xenony až podle auta před sebou jsem viděl, že ano jinak to není vůbec poznat .. možná podle budíku, že se rozsvítí celé, ale toho jsem si nevšiml Já s tím jel jen ve dne,tak proto se ptám. A jakou barvou svítí ten symbol? Editováno: 15. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Pawouk: ano muzu potvrdit kontrolka je na spinaci svetel PS: byl jsi rychlejsi, sviti zelenou barvou - vyraznejsi nez zbytek Editováno: 15. Květen 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Pawouk: klasická, zelená jako všechny svítící mrchy na palubovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ještě jeden záludný dotaz na spínač světel - když se zapne zadní mlhovka,tak její symbol na vypínači svítí oranžově? Vím,že by měla mít kontrolku na přístrojovém štítu,alespoň to je v manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 To nevím, nezkoušel jsem zapínat mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Ty myslis asi to, jak tomu bylo u OI a FI? Popravde jsem to nezkousel, ale ted uz by mela svitit kontrolka mlhovek jen na kombiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 To Pawouk: tu je foto so spinacom zapnutym s obrysovyma svetlami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) jj,taky proto píšu "záludný dotaz". rodolfo,dík Editováno: 15. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 tak to je nádhera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.