mc2uba Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Ona je otázka, jestli to Superb2 nemá záměrně. Pokud mluvíme o Combi, tak S2 má celkem malé lampy a zrovna včera jsem v dálce viděl S2 Combi za deště a nebyl skoro vidět. Narozdíl od auta vedle, které jelo s mlhovkou. Takže třeba proto má S2 2 mlhovky vzadu, aby byl vůbec vidět. Ale to je OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Nevim, zda to tu bylo, ale tady je odkaz na test v Autosalon na TV Prima: http://autosalontv.cz/autosalon-21-1-1/skoda-octavia-combi-20-tdi-dsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhos Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Zdravím, nemáte náhodou někdo fotku nového modelu Octavie III v barvách PČR? Prý by se měli nacházet někde v areálu Mladoboleslavské Škodovky. Pokud ano, prosím zašlete mi ji na mail kulhos@centrum.cz. Děkuji pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Pochybuju, ze to nekdo bude mit, v arealu Skodovky je zakazano fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jsem tak nějak očekával, že Policie ČR bude využívat Rapidy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) nejen škoda a vw jezdí po našich silnicích.. http://www.autohit.cz/novinky/auto/nove-vozy-hyundai-pro-policii-cr Editováno: 31. Květen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Podle mě většina PČR bude mít O3 Active 1,2 TSI jen ti "lepší" budou mít 1,8 TSI ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 a ti ještě lepší mají koncern.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Ano, já myslel výjezdovky ti mají rychlejší auta A URNA má dokonce O2 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 asi pár obyč aut má,ale jinak mají speciálky na různé druhy výjezdů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak co občas koukám na slovenský TV, tak třeba tam mají místní "hluchavky" auta doslova "každej pes jiná ves" - KIA, VW, škodovky a bůhví co ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhos Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1086364522655.2013412.1332685367&type=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 manforto: ne ne, okreskový auta, tedy ti, co dávají pokuty, jezdí k vykradeným autům apod., tak ti mají obyčejné O2 1,6 MPI momentálně, jen výjezdovky mají ty nejsilnější motorizace. Ale to je zas OT, které sem nepatří V ČR mají městské policie taky různý auta, některý mají Superby, někde Kia, Huyndai nebo Ford apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) nejen škoda a vw jezdí po našich silnicích.. http://www.autohit.cz/novinky/auto/nove-vozy-hyundai-pro-policii-cr Si děláš srandu? Co to má společného s OIII? Policejní Hyundaie si řeště někde jinde! A to konkrétně zde: http://forum.skodahome.cz/topic/46028-policie-r-mstske-a-obecni-policie/ Editováno: 31. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) d Editováno: 26. Říjen 2013, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 mafroto: Policejní korejec hodně podpořil českou ekonomiku Nepochopím, proč nekoupili další Yeti (vím, že jich snad ani ne dvě desítky mají, v Jihlavě je to pro příklad auto s výbavou pro ohledání místa činu). Rapid 1.6 TDI (stačil by Active) by byl podle mě ideální volbou, ale O3 1.2 TSI, vlastně proč ne Sorry za OT s Rapidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 To by snad už stačilo k policejním vozům! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jenže Korejec má nyní velkou 7 letou záruku na vše i servvisní úkony a to podporuje rozhodování o koupi i u organizací apod. Můj známej mi v tejdnu zrovna říkal že objednal černýho Ceeda a v takové výbavě a krásné ceně že u Škody by měl za stejnej peníz holátko. Jen litoval že nemohl v době obejdnávky vzít ten novej motor 1,6 Turbo s 205 koněma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 tie sedemročné záruky a kecy si overte až potom plkajte , tiež som poznal ludí čo sa s tým oháňali , je to tak podmienené že ak vynecháš jednu prehliadku tak ti to padne , a tie opravy sa tiež robia len tak aby boli , nehovorím že sú to zlé autá ale tá záruka moc argument nie je , lebo reálne nechcú uznať nič a prehliadky čo som bol posledne bola v rovnakom úkone o 100e drahšia proti škodovke , a to sme drahý ,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 ještě wolfspitz tady chyběl... Tady nejsme u korejců (nic proti nim nemám,ale sem to nepatří). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 (editace) Dneska je v MF dnes velká příloha Kie a tam jsou vypsány nové podmínky záruk a všeho čeho se to týká. Ať je to jak je to je to bez konkurence na trhu. Dále je tam test OIII Combi 1,2 Tsi a sice tam píšou chválu,(PR článek) jenže když porovnám spotřebu s mojí 1,8 Turbo tak se směju až se za břicho popadám. Oni cca 6,7 při průměrné rychlosti 70 km a já 7,9 pri průměrné rychlosti 118 km na vzdálenosti 357 km. Takže maloobsahy mi do baráku nesmí i když je dopujou turbem. Editováno: 31. Květen 2013, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 objednat s Kessy či ne ? je to bez poplatku tak si nevím rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 No jo,tak testy v MF Dnes jsou občas kapitola sama pro sebe... Mě tam spíš zaujala informace,že škodovka začala montovat nějaké upravené tlumiče a pružiny na OIII (Combi i Lift.) s jednoduchou nápravou a tudíž se to chové lépe na nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Hurikan, urcite S kessy. Brutalne to dviha komfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Pawouk: Asi to bude pravda, protoze mi to potvrzoval i prodejce. Mozna si Skoda Auto vzala k srdci kritiku v nezaujatych testech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.