Květen 31, 201312 r Ona je otázka, jestli to Superb2 nemá záměrně. Pokud mluvíme o Combi, tak S2 má celkem malé lampy a zrovna včera jsem v dálce viděl S2 Combi za deště a nebyl skoro vidět. Narozdíl od auta vedle, které jelo s mlhovkou. Takže třeba proto má S2 2 mlhovky vzadu, aby byl vůbec vidět. Ale to je OT
Květen 31, 201312 r Nevim, zda to tu bylo, ale tady je odkaz na test v Autosalon na TV Prima: http://autosalontv.cz/autosalon-21-1-1/skoda-octavia-combi-20-tdi-dsg
Květen 31, 201312 r Zdravím, nemáte náhodou někdo fotku nového modelu Octavie III v barvách PČR? Prý by se měli nacházet někde v areálu Mladoboleslavské Škodovky. Pokud ano, prosím zašlete mi ji na mail kulhos@centrum.cz. Děkuji pěkně
Květen 31, 201312 r nejen škoda a vw jezdí po našich silnicích.. http://www.autohit.cz/novinky/auto/nove-vozy-hyundai-pro-policii-cr Upraveno Květen 31, 201312 r od manfroto
Květen 31, 201312 r Podle mě většina PČR bude mít O3 Active 1,2 TSI jen ti "lepší" budou mít 1,8 TSI ambition
Květen 31, 201312 r Tak co občas koukám na slovenský TV, tak třeba tam mají místní "hluchavky" auta doslova "každej pes jiná ves" - KIA, VW, škodovky a bůhví co ještě...
Květen 31, 201312 r manforto: ne ne, okreskový auta, tedy ti, co dávají pokuty, jezdí k vykradeným autům apod., tak ti mají obyčejné O2 1,6 MPI momentálně, jen výjezdovky mají ty nejsilnější motorizace. Ale to je zas OT, které sem nepatří V ČR mají městské policie taky různý auta, některý mají Superby, někde Kia, Huyndai nebo Ford apod.
Květen 31, 201312 r nejen škoda a vw jezdí po našich silnicích.. http://www.autohit.cz/novinky/auto/nove-vozy-hyundai-pro-policii-cr Si děláš srandu? Co to má společného s OIII? Policejní Hyundaie si řeště někde jinde! A to konkrétně zde: http://forum.skodahome.cz/topic/46028-policie-r-mstske-a-obecni-policie/ Upraveno Květen 31, 201312 r od Pawouk
Květen 31, 201312 r mafroto: Policejní korejec hodně podpořil českou ekonomiku Nepochopím, proč nekoupili další Yeti (vím, že jich snad ani ne dvě desítky mají, v Jihlavě je to pro příklad auto s výbavou pro ohledání místa činu). Rapid 1.6 TDI (stačil by Active) by byl podle mě ideální volbou, ale O3 1.2 TSI, vlastně proč ne Sorry za OT s Rapidem
Květen 31, 201312 r Jenže Korejec má nyní velkou 7 letou záruku na vše i servvisní úkony a to podporuje rozhodování o koupi i u organizací apod. Můj známej mi v tejdnu zrovna říkal že objednal černýho Ceeda a v takové výbavě a krásné ceně že u Škody by měl za stejnej peníz holátko. Jen litoval že nemohl v době obejdnávky vzít ten novej motor 1,6 Turbo s 205 koněma.
Květen 31, 201312 r tie sedemročné záruky a kecy si overte až potom plkajte , tiež som poznal ludí čo sa s tým oháňali , je to tak podmienené že ak vynecháš jednu prehliadku tak ti to padne , a tie opravy sa tiež robia len tak aby boli , nehovorím že sú to zlé autá ale tá záruka moc argument nie je , lebo reálne nechcú uznať nič a prehliadky čo som bol posledne bola v rovnakom úkone o 100e drahšia proti škodovke , a to sme drahý ,,,,
Květen 31, 201312 r ještě wolfspitz tady chyběl... Tady nejsme u korejců (nic proti nim nemám,ale sem to nepatří).
Květen 31, 201312 r Dneska je v MF dnes velká příloha Kie a tam jsou vypsány nové podmínky záruk a všeho čeho se to týká. Ať je to jak je to je to bez konkurence na trhu. Dále je tam test OIII Combi 1,2 Tsi a sice tam píšou chválu,(PR článek) jenže když porovnám spotřebu s mojí 1,8 Turbo tak se směju až se za břicho popadám. Oni cca 6,7 při průměrné rychlosti 70 km a já 7,9 pri průměrné rychlosti 118 km na vzdálenosti 357 km. Takže maloobsahy mi do baráku nesmí i když je dopujou turbem. Upraveno Květen 31, 201312 r od wolfspitz
Květen 31, 201312 r No jo,tak testy v MF Dnes jsou občas kapitola sama pro sebe... Mě tam spíš zaujala informace,že škodovka začala montovat nějaké upravené tlumiče a pružiny na OIII (Combi i Lift.) s jednoduchou nápravou a tudíž se to chové lépe na nerovnostech.
Červen 1, 201312 r Pawouk: Asi to bude pravda, protoze mi to potvrzoval i prodejce. Mozna si Skoda Auto vzala k srdci kritiku v nezaujatych testech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.