jirkaK Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 (editace) Původně jsem myslel, že počkám na RS. Pak jsem si sednul do OIII a radši koupil tohle. Počítám, že RS bych za míň stejně nepořídil a navíc je to rozdíl třídy. Editováno: 21. Březen 2013, autor: jirkaK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 (editace) Nechci v žádném případě rozjet debatu o BMW 3 Touring ale jen tak ze srandy jsem si to zkusil 2.0 benzín s turbem, sportovní podvozek, M paket, nějaké ty drobnosti cena 1 070 000 kč a to bych řekl, že na BMW je to v podstatě holota! Nemluvě o tom, že ten předek nového BMW je hnusnej jak prdel jak kdyby si mu na něj sedla 300 kg ženská a tak mu to zústalo Jen dodám, že v konfigurátoru BMW 3 Touring v základu nemá nic. Nemá tempomat, nemá vyhřívané sedačky, nemá bixenony, má 16" kola - do 17" jsou v ceně sportovního paketu. Za 19" kola se připlácí tuším asi 50 000 kč. A je tam spousta položek, které stojí i třeba 80 000 kč a přitom je to třeba jen kožené křeslo s alcantarou. Takže jak jsem psal, BMW 3 Touring za 1 070 000 kč je opravdu holota a nemá ani metalickou barvu! Pokud chcete dobře vybavené BMW, tak 1,5 milionu minimálně Editováno: 21. Březen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Jirko ,ale to je moc dobra volba , ale VW CC nejde porovnavat s Olll , CC je vlastně třida vyš takže spiše Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 JirkaK: já myslím, že jsi koupil moc dobře tohle auto je úplně jiná třída a když s tím přijedeš před Hilton, tak se ti nebudou smát, kdybys tam přijel s O3 RS, tak si budou říkat, že přijel messenger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 já měl už ten předchozí model CC a nechci to srovnávat. Jen se mi ta OIII zalíbila a myslel jsem, že bych šel do RS. Jenže pak jsem si to spočítal a zjistil (nebo si alespoň myslím), že ta cena by nebyla asi moc odlišná. Aspoň podle toho, co tady čtu, to tak asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 mc2uba: nikdo ale nedebatuje o BMW 3 Touring .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 manfroto: a GT je snad levnější? když tak koukám na výbavy BMW, tak za 900 000 kč máte v tom autě stejně, jako v O3 za 500 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Kluci , porovnavejte si to třeba i s M1 nebo 7 ale furt to dopadne stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Za RS 800ti a výš nevim nevim!!! Golf 7 GTI začíná na 615ti!!! GTIčko vždy bylo sportovnější náčiní než RSko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Máte to jedno, vše rychle ztratí cenu a u OIII je potřeba připočítat ztrátu nervů z ukradení nebo vykradení a tímto netrpí jiné značky. Takže já přer mnoha lety po vykradení mé Octávky jí zajistil jako Alkatraz, což kdysi pomohlo a později jsem přešel na Forda a potom na Sorento a mám svatej klid a jsem spokojenej nadmíru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 JirkaK: .......... co te vedlo k tomu ze jsi si koupil CCcko v eRku ? ...... jen tak pro radost ze se chces povozit ? nebo ze delas na nejakym vyssi postu ? dik za odpoved k otazce OIII vs BMW se nema ani cenu vyjadrovat,..... radsi bych si koupil lip vybavenou octu nez holy BMW a nejem proto abych mohl machrovat ze sem si koupil novy BMW OIII v ceno relaci 550 - 600 kc je pekny auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 kačere, a to je to snad prvni spravne porovnani s tim rozdilem že jestli VW pujde stejnou cestou jako doposud tak bude v provedeni 3D a Cabrio a Olll RS zase bude lift a combi , takže ani si moc do zeli nepolezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 To CC je LUXUSNÍ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Kacer:.......... coz o to,... zacinat muze ale dostavame se k tomu zase ze tam nic nebude ....... prsknes tam xeny, tempomat, lepsi sedacky a atd.... a uz ses na 900 tis kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 xeny u tak drahé OIII nejsou v ceně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 nebude lepší u těch všech novejch škodovek počkat tak rok a pak si pokecat o ceně,myslím,že bude někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 manfroto: ......... u normalni OIII xeny v cene nejsou priplacis tam nejakych 25 000 kc ale kdyz mas xeny musis jeste mlhovky a atd.... takze ses na pekne cene ...... u OIII RS budou snad uz v zakladu teda doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-svetova-premiera-goodwood-73587 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Lucason : co mě k tomu vedlo ? No především fakt, že to "starý" CC už mělo 4,5 roku a tohle byla skladovka za slušný peníze. Tak trochu z protekce. Mám rád sportovní střih a tohle se nedá navíc přehlídnout. Mám rád nový věci a tohle R-line jezdí na našich silnicích zatím v počtu několika málo kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 aha,já myslel,že taková normální OIII Eleganc má xeny v ceně i to se musí u škodovky připlácet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Kacer:.......... coz o to,... zacinat muze ale dostavame se k tomu zase ze tam nic nebude ....... prsknes tam xeny, tempomat, lepsi sedacky a atd.... a uz ses na 900 tis kc Jasně že když začneš GTIčko vybavovat tak jsi na 900. Jen jsem chtěl nastínit na základní cenu. Jasně v 5D bude za 640. Ale image GTIka bude vždycky lepší než O RS. Xenony v RSu asi taky nebudou od základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Za xenony se připlácí skoro všude. Konkrétně ale zrovna CC je výjimka, protože je má v sérii (alespoň tahle motorizace). I když za adaptivní jsem musel připlatit. V sérii je tam spousta jiných věcí, za který se jinde taky připlácí. A co se týká xenonů u OIII, tak ač jsem se snažil, ještě jsem je nikde na showroomech neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 ...takže pánové...dnes zaplaceno a přivezeno...ještě to vydýchávám...musím říct, že se mi líbí čím dál víc...teď sedím už dvě hodiny nad návodem a žasnu jak jde jednoduchý věcí složitě napsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 ...takže pánové...dnes zaplaceno a přivezeno...ještě to vydýchávám...musím říct, že se mi líbí čím dál víc...teď sedím už dvě hodiny nad návodem a žasnu jak jde jednoduchý věcí složitě napsat... Blahopřeji hoď do sekce vaše octavie. Otec jede proni 27.3. Bude snad i vní spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 no pěknej kousek ,a tak bez sněhu ... nechci zase rejpat ,ale kluci všimli jste si že typ od typu , novinka od novinky se přišerně kazi design poklic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.