MichalRr Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Stejně si to nekoupíš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 akční model třeba se zimníma kolama,kdybych teď objednal,akorát by to vyšlo na přezutí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Myslím, že pokud máš opravdu zájem, tak se určitě najde dealer, který ti ty zimní kola k tomu dá... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Manfroto,toto je první a zároveň poslední veřejné varování. Další postup je ti dostatečně znám. Lukason se také pro příště zdrží vulgarit. Abych nemusel použít varování. Diskusi jsem pročištil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Darja prodělala zadní roztažení .. o 3cm. Na druhé fotce před a po instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 nooooooooo .............. celkem rozdil, ale jeste by to chtelo nebo jestli to zkresluje fotka prave z tohohle uhlu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 to Lucasse: proč nezaložíš v rubrice Vaše Octavie IIl svoje auto? a mrskáš to stále někam jinam... mě už by dávno moderátor napomenul a moje příspěvky přesunul případně upravil, či smazal úplně.... neboť prý pružiny a tlumiče prý nepatří nápravě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) Lebo ziadnu jeho Octaviu nema, to je ten najvacsi problem Ospravedlnujem sa, pomylil som si Lucasse s Lukasonom. Moja chyba Editováno: 21. Srpen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 mám stránku o autě na konkurenčním fóru a mít takhle víc profilů... Hážu sem jen něco pro zajímavost. Ale otevřeně - pokud to vadí.. Nechci hanit žádný z těchto fór, čerpám info z toho i z toho a mám rád obě. Ale tam už mám zaplacený poplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 PetrHravec,takto to nebylo,a ty to moc dobře víš,takže to nebudem tady řešit. Jestli máš zájem o varování,pokračuj nadále v tomto stylu a dočkáš se. A mimochodem nevím,proč by v tomto konkrétním případě ty fotky tady nemohly být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) to pawouk: 1) no comment 2) můžou ale bylo by to komplexnější mít jeho auto pohromadě.... P.S. myslím si že výkružky sem také nepatří... pěkný slunný den z Moravy :-) Editováno: 21. Srpen 2013, autor: PetrHravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajik Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Pro Lucasse: Ja si myslím,že ty podložky si udělal super. Vzhled auta uplně jinej a to k lepšímu, ale asi si to něco odnese do budoucna např. zadní naprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já bych byl také pro,aby si Lucasse založil vlastní vlákno,nutit ho ale nebudu. Vyzval jsem již k tomuto kroku veřejně několik jiných členů fora. Někdo založil,někdo ne...K podložkám - tato sekce a taktéž toto vlákno je všeobecné o OIII,takže ve fotkách rozšíření podvozku nevidím problém. A za těch pět let (když OIII se vyrábí teprve pár měsíců) od jeho založení,se tady probralo kde co. Něco jiného jsou specializované sekce a vlákna,kde nějaké nesrovnalosti nebudu trpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 a osobně bych měl z podložek strach, přeci jenom se změní síly a myslím si, že 3 cm je poměrně dost na to aby to mohlo udělat neplechu, mimo to podle mého může mít vliv i na činnost ESP při nějaké krizovce... vzhled auta je jedna věc, ale bezpečnost a životnost druhá, škodovka asi ví, proč to tak je a podle toho to má spočítáno.... pak sice musí na výstavách dělat takové prasečinky http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-riskuje-ostudu-take-octavia-iii-4x4-je-v-zeneve-snizena-upinacimi-pasy/, ale to dělá i VW http://www.cnews.cz/clanky/vw-si-utrhl-ostudu-koncept-golfu-vii-gti-snizil-upinacimi-pasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Njn,autosalonové "snížení",aby auto vypadalo "šik"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 proto na prvních fotkách a prvních představovačkách vypadala OIII k světu a pak zase to zklamání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Hele,jestli se ti to auto nelíbí,tak proč sem sakra pořád dokola píšeš ty svoje žblebty?! Něco novějšího nemáš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Hosi, tak snad Vam udelam radost kdyz si to zalozim Jinak k naprave - 3centaky jsou mysleny na celou napravu, takze centak a pul na kolo. Taky jsem nejakou dobu premyslel jestli to mam vubec instalovat, ale ve vysledku 1,5cm neni az tak moc, aby to cokoliv znatelne nicilo. Kazdopadne, jeste vcera vecer jsem to byl prubnout a prijde mi, ze to auto lip drzi. Jen aby to nebylo placebo ) Po par krizovkach, ktery jsem si s autem uz zazil, jsem se utvrdil v tom, ze s tim podvozkem musim neco udelat. Taky hlavne kvuli bezpecnosti. A ze to auto v zaklade drzi perfektne stopu? Kecy. Mozna 1.8 s viceprvkem, nebo RSo. Taky lituju toho, ze jsem auto neporidil se sportovnim podvozkem. To by mohlo taky aspon trochu pomoct. Jo a s tema upinakama na vystavenych autech... krutost Aneb jak rychle udelat fashionable auto se sportovním podvozkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 určitě to sedí líp, ale nepřál bych Ti vidět výpočet sil působících na nápravu obecně, tedy kliku, čepy, náboj a ložiska kola (hlavně), šrouby kol, tedy jejich závity... tím spíš při extrémním průjezdu zatáčkou, kde je vše násobeno odstředivými silami a do toho nerovnosti vozovky - fuj, co na to pak chudák ESP má říkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) PetrHravec: souhlas krása něco stojí,ale možná nápravy a jiné nejsou dělané na hraně limitu možností a něco to možná vydrží i s podlažkama.. Editováno: 21. Srpen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) s tím bych si nebyl tak jist, stačí srovnat výdrž O I, O II a O III bude pokračovat v sestupném trendu... obávám se že v rámci minimalizace nákladů výrobci hledají kde ušetřit za každou cenu na úkor zákazníku, stačí srovnání co stála O I nebo Felicia (měl jsem 1,9 D GLX s ABS, 2x Airbag, el. okna, šíbr a stála 450 tis Kč !! - r.v. 1997)... pěkným příkladem udržení ceny vozu a přitom zvýšení zisku je aktivní kapota, která se již od 21. KT nemontuje - je O III bez aktivní kapoty levnější? - není... podobně bysme našli i další záležitosti a to i ve volitelné výbavě za 0,- Kč... Editováno: 21. Srpen 2013, autor: PetrHravec 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ta kapota je za příplatek? já myslel,že je to v základu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Aktivní kapota je zrušená. Co zas na tom nechápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 K problematice zadní klikové nápravy je hezký rozbor konstrukční chyby v posledním Světě Motorů Diesel kde ze studie Mazdy ukázali na problém u klikovky OIII. Takže bohužel neodstranitelný problém s duněním a boucháním na nerovnostech u OIII. Krásně je tam napsáno jak stará konstruktérská garda v MB o problému věděla a u Favorita a Felicie žádnej problém nebyl. To vymysleli tenkrát u rýsovacího prkna s použitím zkušeností a OIII udělali programem na Pc a zde je výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 PetrHravec: proč se nemontuje? já myslel,že je to bezpečnostní prvek,který bude v základu,ať už od u Active nebo Elegance.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.