Napalm Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 To je zajímavé,ze uz v Hyundaich jezdi To myslíš Policie ČR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Ano PČR, viz ZDE. A tím bych téma Hyundai ukončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/maskovana-skoda-octavia-pristizena-je-to-ostrejsi-rs-ci-facelift/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Když srovnám kvalitu použitý kůže u mého auta a nynější kvalitu u O III tak vím kdo je vítěz. Ceny všech ojetin stejně spadnou rychle a nebude rozdíl ve značkách takovej jako to bylo dříve. Dále proč již neuvažuju o auto od koncernu je politika obsahů motorů. Třeba nejnovější Passat bude výhradně s čtyřválcem a max. do dvou litrů. Sorry ale to bylo dobrý pro Golfa ale ne pro střední třídu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/maskovana-skoda-octavia-pristizena-je-to-ostrejsi-rs-ci-facelift/ hodně divné tipoval bych to spíš na nějakou mulu, podle toho jak to má malé díry v podbězích, jak je to zatížené a podle výfuků na obou stranách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Tak já to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 tak naznač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 OT blafání jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Uložení motorů... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 takže opravdu mula ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Pawouku jestli jsi smazal OT blafy tak smaž pro jistotu všechno od Wolfspitze protože jeho kůžička na Serentu je nejlepší ze všech! Lepší najdeš jen na šourkovi Editováno: 30. Květen 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Mazal jsem výtvory na poslední stránce. Napříště toto jednání bude již patřičně odměněno. Už bych se k tomu nevracel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Podle mne testují na O3 RS, kolik mrtvol se vejde do kufru a jak ryhcle se s nima dá jet Fakt nevím, ale i uvnitř auta jsou sportovní sedačky, nárazník taky vypadá na RS.. bůh ví, co tím škodovka myslí. Každopádně co jsem viděl pár fotek mul, tak pokud má testovaný podvozek jinou karoserii, tak není zamaskované, páč není důvod tam cokoliv maskovat, když karoserie je známá, ačkoliv na jiném podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) myslíš max 2.0? to je teda objem tlumiče nejsou zavedený do koncovek, jak je to u RSách. Editováno: 30. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 myslíš max 2.0? to je teda objem tlumiče nejsou zavedený do koncovek, jak je to u RSách. Jenže dva výfuky má i 4x4 TSI, nemusí jít o RS... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 jj to máš určitě pravdu, na to sem zapomněl...tak jestli to souvisí s uložením motoru, tak testují V6 nějaké? protože prý u O2 scouta se testovala i prý 3.6 FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 1) jsi nezapomněl, ale nevěděl 2) jsi si jist že by se do MQB u O III dal napříč V6 motor zastavět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) 1) s tebou nemá plno věcí řešit. 2) Tak mě pane poslední slovo vysvětlete, proč dixák naznačoval uložení motoru? nic víc nic mín. Editováno: 30. Květen 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 ad 1) zapomněl jsi na cenu, ale nebudeme to tu rozebírat, ať nenasereme Pawouka... ad 2) uložení motoru ještě nemusí znamenat V6 - asi tak nějak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 2) a co tě jiného napadá šéfe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 jj to máš určitě pravdu, na to sem zapomněl... tak jestli to souvisí s uložením motoru, tak testují V6 nějaké? protože prý u O2 scouta se testovala i prý 3.6 FSI. Ja slysel, ze se testovala pouze 3.2, ta sama co ma Golf R32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Jen dodatek ke koncovkám výfuku ani RS nemá výfuku do těch koncovek na zadním nárazníku. Ty koncovky na zadním nárazníku jsou jen "atrapy" a čoud z nich jde jen proto, že se omylem z výfuku dostane čoud i do koncovky ale jinak na sebe výfuk a koncovka není napojena. Paradoxně je koncovka součástí nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) To je pravda, ale má to technický důvod. Je to proto, že se výfukové potrubí teplotně roztahuje, takže nesmí být pevně zakotveno v nárazníku, ale může se volně pohybovat.... tohle řešení používá více automobilek. Výfuky ale u RS směřují rovně dozadu (jsou vsunuty) do koncovek, takže čoud proudí tam kudy má.... v případě 4x4 TSI jde podle mě o jiné vedení potrubí kvůli zadnímu náhonu a výfuky jsou zahnuté dolů do země (jako u nafťáků), takže si toho nazasvěcený člověk ani nevšimne... Co z toho vyplívá ! Že RS by konstukčně klidně mohla být i 4x4 Místa je tam dost.... Editováno: 31. Květen 2014, autor: Napalm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Civilní policejní O3 je 2.0 TDI Celníci mají tenhle motor taky EDIT: Omlouvám se za příspěvek na jiné téma, než které se aktuálně probírá, forum mi ukázalo fotky policejních O3 jako poslední Editováno: 31. Květen 2014, autor: sytic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Já to beru asi takhle - vzhledem k tomu, že mám "papíry" (nejen) na autogen, tak jsem samozřejmě musel projít veškerým bezpečnostním školením a seznámením se s technikou používanou třeba právě k uchovávání nejrůznějších tlakovejch plynů. Tudíž vím, že třeba právě "autogenní flaška" pro uchování plynnýho kyslíku stlačenýho na 200 atmosfér má ocelovou stěnu bratru víc jak centimetr silnou - a pro zacházení s ní, její transport a manipulaci s ní platí poměrně přesný a hlavně přísný pravidla - třeba o tom, že "flaška" se musí při přepravě chránit před nárazem - a jakým způsobem atd. Podobný požadavky jsou kladený i na nádoby s inertním plynem, ale pod vyšším tlakem - například dusík, 300barů. Tlaková nádoba pro CNG o stejným tlaku nebude mít požadavky na manipulaci nijak zvlášť jiný - a přitom zrovna v tom umístění "pod kufrem" nejde o nijak extra chráněnou zónu, takže z toho obrázku mám docela smíšený pocity, asi jako když bych pozoroval tchýni padat z vysoký skály ve svým novým autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.