cosby Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 No ležela mi doma ta jednotka BT-HF už asi půl roku a teprve dnes jsem se rozhoupal ji tam namontit. kabeláž jsem neměl,tak jsem si ji udělal,proto ji vidíte strááášně dlouhou.Krátil a pinoval jsem ji přímo na autě.Mikrofon jsem k tomu dostal origo,ale zase bez konektoru,ale ten pasuje z dveřní kabeláže z ledky Safe systému.Držák a kryt jednotky jsem kupoval nový ve škodovce.cca 200,-kč za obojí,velký konektor taky za cca 150,-kč.Jelikož jsem musel kabeláž krátit a pinovat tak mi to zabralo cca 3 a půl hoďky vč.výroby kabeláže,nakódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 hezká Trůba můžu hodit na OC + doplnění o demontáž jednotlivých dílů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 jj hoď.Včera jsem ti volal o nějaké info,ale nedovolal.Nakonec poradil Allesio.Neveděl jsem kam umístit jednotku.Myslel jsem že držák je pod sedadlo né na podlahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) 1:1 já se tě pak nedovolal nazpět také mě tohle čeká udělat PS: nastva si ve foťáku dobře datum, máš to o den posunuté Editováno: 8. Červen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 datum netřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Pěkná práce Si nakonec tu jednotku vyměním asi taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 to zvládeš myško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Co máš mišáku s jednotkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Bych rekl, ze mu nekomunikuje s RNS 510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Bych řekl, že mám jednotku z roku 2005, takže Columbus nezná a nepodporuje některé funkce jako např. zadávání čísel z displeje apod. Ale an výměnu bych si troufl, jen ještě nemám tu jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Tak jsem to dnes rozchodil.Vše potřebné už je tady někde popsáno,tak jen ve zkratce a pár fotek. je potřeba PDC z NEW Superb,Gateway z NEW Superb. Dále potřeba kompletně přepinovat zadní parkovací senzory a upravit zapojení 16 pin konektoru,zrušit Can komfortu a natáhnout Can motoru do Gateway. Pak už jen správně nakódovat jak gateway,protože park.pomocník už není pod 76 a tady správně nakódovat jednotku park.systému. Kdo má i přední assistent,bude se mu zobrazovat celé autíčko,já mám jen zadek tak mi půjde jen zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Zlatý český ručičky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 asi bude bláhové se domnívat, že OII po faceliftu nabídne jednodušší řešení, že? rádia tam jsou stejná jako v novém superbu, takže očekávám, že i ostatní prvky převezme z něj..., tedy do staré OII jen tak nepůjdou mně by sakra stačilo to Bolero místo nehrajícího Streamu, ale ty čidla by se musely zobrazovat. Jenže to bude stejná překopávka jako u Trinaxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 co bude v OIU face zatím nevím.Třebas se soudruzi zlepší.Jinak to není složité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 asi bude bláhové se domnívat, že OII po faceliftu nabídne jednodušší řešení, že?rádia tam jsou stejná jako v novém superbu, takže očekávám, že i ostatní prvky převezme z něj..., tedy do staré OII jen tak nepůjdou mně by sakra stačilo to Bolero místo nehrajícího Streamu, ale ty čidla by se musely zobrazovat. Jenže to bude stejná překopávka jako u Trinaxu... chlape to máš úplně etjný problém jako já toho obrázku se prostě nechci vzdát a Trinax se mi zdá zbytečný. Stačilo by mi Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Super práce Cosby! Tak nějak jsem čekal, že ty to zmákneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 No hoši já to jen udělal.Info se tady někde válí.Pokud se mi do rukou Bolero dostane,můžu to zkusit,jestli to tam půjde,ale asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jak vypadá to Bolero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Cosby, to Bolero by do starý O II. pasovalo? klidně bych se i vzdal toho autíčka na displeji... co? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 a proč by nepasovalo?Pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...n/Bolero_B6.pdf google pořád existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jj Cosby, to jsem si našel bez googlu jen nevím, zda to jde zapojit, tomu už nerozumím teď kolik bude ta potvůrka stát... na stránkách ŠA to ještě nemaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Cosby, předpokldám, že když mám HF BT, tak by mi přes to rádio šel ovládat i telefon, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tel.půjde,cenu hledej,nebudu vše dělat za tebe.Zase Google existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jj... to si najdu... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.